Itt az új Panasonic bevezeti az új Panasonic szakáll- és hajvágó borotva

Panasonic bevezeti az új ER-GC71 szakállvágót/ hajvágó borotvát, amely biztosítja az elvárt precíz és nyírást minden körülmények között

Az évek során egy folyamatos tendencia van kialakulóban, amely a külsőségekre épül. Mind a férfiak, mind a nők körében egyre inkább az válik fontossá, hogy ki hogyan néz ki és mivel a legtöbb ember elsőre, a külső alapján ítél, mindenkinek egyre többet kell foglalkoznia önmaga kinézetével. Ez azonban nem csupán abban merül ki, hogy kinek milyen holmija van, vagy éppen kinek látszik. A saját külső megjelenésünk alapja az ápoltság és a karbantartott kinézet. Eleinte csak a nőktől várták el, hogy foglalkozzanak önmaguk alapos ápolásával, azonban egyre inkább a férfiakra is kiterjed ez a konvenció.
Korábban az ápolt megjelenést az jelentette, ha valaki minden nap frissen borotválkozva jelent meg a világ előtt, ám ahogy az idők és a férfiideálok változnak, úgy jött ismét divatba a borosta és a szakáll is.

Ezért fejlesztette ki a Panasonic az ER-GC71 szakáll-és hajvágó gépét. Ez az elektromos borotva mind villanyborotvaként, mind hajvágó gépként használható, így egybeolvasztja ennek a két hasznos eszköznek minden funkcióját. A precíziós vágó éllel rendelkező gép forradalmasítja a férfi szőrtelenítést. A modern hajvágás eszközeként így otthoni körülmények között is lehetővé teszi az arcszőrzet eltávolítását. Az arc szőrtelenítése sokféle lehet férfiak esetében. Mivel a gép 38 állású hosszbeállítással rendelkezik, mindenki ki tudja választani a neki tetsző méretezést: 1 mm-től egészen 20 mm-ig. A mozgó penge vékonyodó éllel segíti a borotválkozás menetét és könnyebbé teszi a hajvágást otthon. A leöblíthető váznak köszönhetően mind szárazon, mind vizes bőrön alkalmazható az elektromos borotva. A legtöbb hajvágó géphez hasonlóan rozsdamentes acélpengékkel látták el, ami ma már alapelvárás a hajvágó gépekkel szemben.
A szőrtelenítés férfiaknak ma már éppolyan természetes, mint a nőknek, így ez a gép nem csupán egy teljes borotválkozó szettként, de otthoni hajápoló készülékként is kiválóan használható. Mind a frizura, mind a szakáll fazonja kellő formájúra és hosszúságúra igazítható vele, egyszerűvé téve a férfi hajvágást géppel, otthon. Akár magunknak, akár egy családtagunknak szeretnénk fazonra igazítani haját, vagy szakállát, a Panasonic elektromos borotvája megfelelő választás.

Mivel a férfiak körében a végleges szőrtelenítő eljárások még kevésbé elterjedtek, ezért ezek az elektromos szakáll-és hajvágó gépek tökéletesen kiszolgálják mindenki igényeit. Bár a végleges szőrtelenítés nem kizárólag a nők privilégiuma, ezzel a géppel sok időt, energiát és pénzt spórolhatnak meg azok a férfiak, akik otthoni környezetben szeretnének ápolt külsőt kölcsönözni önmaguknak. Borosta-és szakálligazításhoz is tökéletes, pontosan illeszkedik a kézbe, így használata egyszerű. Könnyen tisztítható alkatrészei a legjobb minőségű anyagokból készültek.

A borotválkozás utáni ápolás szintén nagyon fontos, hiszen mindenki szeretné elkerülni a borotválkozás utáni viszketést és pattanások kialakulását. Ehhez természetesen elengedhetetlen a különböző bőrápoló szerek használata. Mivel a Panasonic ER-GC71 kíméletes nyírást tesz lehetővé, ezért az érzékeny bőrű férfiaknak is bátran használhatnak gépet a kívánt hatás elérése érdekében.
Összességében a Panasonic szakáll-és hajvágó borotvája könnyű és kíméletes szőreltávolítást tesz lehetővé. Használata egyszerű, tartozékai könnyen szétszedhetőek és tisztíthatóak. Ár-érték arányban szintén tökéletes, igényes kialakítása és a minőségi anyagfelhasználás elit megjelenést kölcsönöz neki. Hajvágás esetén precíz, a formázás könnyű mind haj, mind szakáll, vagy bajusz esetén. Milliméter pontos pengéivel tökéletes hatást érhetünk el. A férfi haj-és arcápolás nélkülözhetetlen tartozékaként helye van minden fürdőszobában.

Kiakaszt a mókuskerék? Több kutatás is azt igazolja, hogy szívás a 8-órás munkanap

Több kutatást végeztek az elmúlt időszakban, melyekből kiderült, a 8-órás munkanapot rossz ötlet volt bevezetni.

11 érdekesség Mark Wahlbergről, amit nem biztos, hogy eddig tudtál

Azt tudjuk, hogy keményen edz és szeret megnevettetni minket a filmjeivel, de honnan jön a neve és minek választotta meg a Rolling Stone.

A hét edzéstippje: Így lett atomizmos Michael B. Jordan a Fekete Párduc forgatására

A sztár edzője, Corey Calliet elmondja, mi Jordan masszív izmainak titka.

Trendben erős: a Men's Health aktuális kedvencei

Nézd meg, hogy az elmúlt hetekben milyen újdonságok jelentek meg, amikkel feldobhatod a stílusodat!

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Gombóc Artúr padlót fogna! A csokitól jobban megy az edzés egy új kutatás szerint

A csoki nem csak a szerelem szimbóluma, hanem szuper hatással van az egészségedre is!

Egészség level Oktoberfest: Sört vedelve halmozzák az érmeket a németek a téli olimpián

Már nem lenézett alternatíva, hanem effektív sportital az alkoholmentes verzió.

Itt az egyik UFC harcos edzésterve, amivel fejlesztheted az állóképességed és robbanékonyabbá válhatsz!

Tyron Woodley pontosan ezt az edzéstervet követi, hogy kiüsse ellenfeleit a ringben.

Korán kelsz? Akkor tényleg aranyat lelsz, mert sokkal jobb vagy másoknál!

Utálsz sokáig aludni? Akkor szerencséd van, a tudomány szerint ugyanis sokkal egészségesebb életet folytatsz, mint mások.

Nagy izmok bármilyen áron? A szteroidok 7 legdurvább mellékhatása

Azt tudod, hogy a szteroidok nem tesznek jót neked. De pontosan miért? Mutatjuk, milyen következményekkel kell számolnod, ha mégis kipróbálnád őket.

Még csak február van, de megtaláltuk az év legdurvább és legnevetségesebb szexkutatását!

Te hogyan sütöd a palacsintát? Feldobod, vagy lapáttal fordítod meg?

Nem találsz magadnak párt? A tudomány szerint a te készülékedben van a hiba!

Akárhogy is próbálkozol, egyszerűen nem talál rád a szerelem?

Nem semmi! Ez a férfi a borbélya tanácsára megnövesztette a szakállát és 180 fokos fordulatot vett az élete

Ha eddig nem gondoltad úgy, hogy érdemes lehet megnövesztened a szakálladat, akkor íme egy történet, ami biztos, hogy megváltoztatja majd a véleményedet.

4 meglepő dolog, ami kellemetlen szájszagot eredményez

Ezekre figyelj, ha nem akarod megkeseríteni beszélgetőtársaid életét.

5 dolog, ami még fájdalmasabbá teszi a másnapot

Ezekre figyelj, ha nem akarsz egy egész napot kidobni a kukába.

3 szuper teljesítménynövelő módszer, amit még nem próbáltál

A tiltott szerek, veszélyes tabletták helyett inkább válaszd a következő módszereket!

Olvasd el ezeket is

MINDIG ARRA BIZTATUNK, HOGY ADJ BELE MINDENT, DE MOST ELÉG LESZ AZ 50 %

Csak 1335 Ft