A 32. SPAR Budapest Maratonon® te is hős lehetsz

Az október 14-15-i SPAR Budapest Maraton Fesztiválon® a bajnokok nyomdokaiba léphetsz. Tízféle futószám közül választhatsz, hogy felmérd, mire vagy képes.

Az október 14-15-i SPAR Budapest Maraton Fesztiválon® a bajnokok nyomdokaiba léphetsz. Tízféle futószám közül választhatsz, hogy felmérd, mire vagy képes.

Ha végigcsinálod, nyertél. Hiszen itt nem igazán a győzelem fontos, hanem a részvétel. Az is hősi tett, ha nemes ügyeket támogatsz – a futófesztiválon ezt is megteheted.

Rettenthetetlen spártai és athéni harcosok nyomába léphetsz, ha az október 14-15-i 32. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon® rajthoz állsz. Ehhez nem kell nehézfegyverzetet és páncélt öltened, elég egy jó edzőcipőt és kényelmes futószerelést húznod. Nem árt persze, hogy magaddal hozd jókedved és kitartásod is.

Az idei fesztivál két napján, edzettségi állapotodnak megfelelőn tíz különböző versenyszám közül választhatsz. Október 14-én, szombaton a rövidebb távoké a főszerep: a NESTLÉ családi futáson 600 métert kell teljesítened, a FODISZ Esélyegyenlőségi Futamon 400 métert. Váltóban is futhatsz – V4 Váltó 4x2 km –, de sprintelhetsz is a Real Nature Maratonkán, vagy 5 kilométert kocoghatsz a Riska Minimaratonon, esetleg egy tempósat sétálhatsz 2,7 kilométeren a Fitt Pöttyös Gyalogláson. Október 15-én, vasárnap a hosszabb távok következnek. A történelmi 42,195 kilométeres táv hétezres mezőnye a Hősök teréről indul, és az Ötvenhatosok terén fejezi be a versenyt. Közben a futósereg Budapest világörökségi helyszínein halad keresztül. A maraton egyéni teljesítése mellett idén is lehetőség nyílik a 4 fős Flora Maratonstaféta révén a váltófutásra és a Maraton Párban segítségével a páros futásra. Rövidebb távokon is indulhatsz: vasárnap a Theodora 30 km és az Actimel 10 km szintén futásra hív. A versenyen kerekesszékes, handbike-os indulók, valamint babakocsival futók is rajthoz állnak.

Kép

A SPAR Magyarország alapítása óta elkötelezett a vitalitás, az egészségmegőrzés és a sport, illetve az ezen életmódhoz szükséges élelmiszerek mellett. Ehhez kötődően indult el a SPAR Életmód program elnevezésű kezdeményezés, amely azt tűzte célul, hogy minél többen tegyék életük állandó részévé az egészséges, minőségi táplálkozást és a rendszeres sportolást. A SPAR új programjával – az üzleteken kívül – a SPAR Budapest Maratonon® is találkozhatsz.

Kép

Nemes önzetlenségedről is bizonyítékot adhatsz: a SPAR az idei futófesztiválon stratégiai partnere, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat „Ide hozzuk a játszóteret!” nevű programját támogatja; emellett a szeretetszolgálat és a SPAR közösen mesekönyveket is gyűjt a rendezvényen a rászoruló gyermekek számára. Mindkét kezdeményezés sikeréhez hozzájárulhatsz.

A fővárosi futófesztivál – amelynek a SPAR büszke névadó szponzora – elérte azt, ami minden sportág számára elismerés: valódi ünneppé vált, amelyre várják a lelkesítő szurkolókat is. Két lelkesítés között a SPAR Budapest Maratonra® kilátogató drukkolók a SPAR saját húsüzemének, a Regnum Húsüzem és Oktatóközpontnak a kiváló termékeit is megkóstolhatják.

További részletek itt!

Kép
11 érdekesség Mark Wahlbergről, amit nem biztos, hogy eddig tudtál

Azt tudjuk, hogy keményen edz és szeret megnevettetni minket a filmjeivel, de honnan jön a neve és minek választotta meg a Rolling Stone.

A hét edzéstippje: Így lett atomizmos Michael B. Jordan a Fekete Párduc forgatására

A sztár edzője, Corey Calliet elmondja, mi Jordan masszív izmainak titka.

Trendben erős: a Men's Health aktuális kedvencei

Nézd meg, hogy az elmúlt hetekben milyen újdonságok jelentek meg, amikkel feldobhatod a stílusodat!

Miért áll rosszabbul a hajad, ha beteg vagy?

Észrevetted már, hogy ha beteg vagy, úgy tűnik, hogy a hajad is kidől?

Gombóc Artúr padlót fogna! A csokitól jobban megy az edzés egy új kutatás szerint

A csoki nem csak a szerelem szimbóluma, hanem szuper hatással van az egészségedre is!

Egészség level Oktoberfest: Sört vedelve halmozzák az érmeket a németek a téli olimpián

Már nem lenézett alternatíva, hanem effektív sportital az alkoholmentes verzió.

Itt az egyik UFC harcos edzésterve, amivel fejlesztheted az állóképességed és robbanékonyabbá válhatsz!

Tyron Woodley pontosan ezt az edzéstervet követi, hogy kiüsse ellenfeleit a ringben.

Korán kelsz? Akkor tényleg aranyat lelsz, mert sokkal jobb vagy másoknál!

Utálsz sokáig aludni? Akkor szerencséd van, a tudomány szerint ugyanis sokkal egészségesebb életet folytatsz, mint mások.

Nagy izmok bármilyen áron? A szteroidok 7 legdurvább mellékhatása

Azt tudod, hogy a szteroidok nem tesznek jót neked. De pontosan miért? Mutatjuk, milyen következményekkel kell számolnod, ha mégis kipróbálnád őket.

Még csak február van, de megtaláltuk az év legdurvább és legnevetségesebb szexkutatását!

Te hogyan sütöd a palacsintát? Feldobod, vagy lapáttal fordítod meg?

Nem találsz magadnak párt? A tudomány szerint a te készülékedben van a hiba!

Akárhogy is próbálkozol, egyszerűen nem talál rád a szerelem?

Nem semmi! Ez a férfi a borbélya tanácsára megnövesztette a szakállát és 180 fokos fordulatot vett az élete

Ha eddig nem gondoltad úgy, hogy érdemes lehet megnövesztened a szakálladat, akkor íme egy történet, ami biztos, hogy megváltoztatja majd a véleményedet.

Hiába a tehetség, támogatás nélkül nehéz befutni. Ebben segíthetsz most te is!

Kilenc hihetetlenül tehetséges embert támogathatsz szavazatoddal, hogy egy lépéssel még közelebb kerülhessenek álmaikhoz.

4 meglepő dolog, ami kellemetlen szájszagot eredményez

Ezekre figyelj, ha nem akarod megkeseríteni beszélgetőtársaid életét.

5 dolog, ami még fájdalmasabbá teszi a másnapot

Ezekre figyelj, ha nem akarsz egy egész napot kidobni a kukába.

3 szuper teljesítménynövelő módszer, amit még nem próbáltál

A tiltott szerek, veszélyes tabletták helyett inkább válaszd a következő módszereket!

Kőkemény kockahas - 3 tipp felüléshez

Így biztosan nem dolgozol hiába.

Olvasd el ezeket is

MINDIG ARRA BIZTATUNK, HOGY ADJ BELE MINDENT, DE MOST ELÉG LESZ AZ 50 %

Csak 1335 Ft