A lelkesedés a döntő! -Legyél ASICS FrontRunner, jelentkezz most!

Az ASICS új tagokat keres sikeres ASICS FrontRunner csapatába, amely már szerte a világon 30 országban elérhető.

Az ASICS új tagokat keres sikeres ASICS FrontRunner csapatába, amely már szerte a világon 30 országban elérhető.

Az ASICS FrontRunner közösség (futó)lépésről (futó)lépésre növekszik 2010-es németországi alapítása óta. A sokszínű közösség az egész világon működik az ASICS támogatásával, tagjai saját tapasztalataikat osztják meg a futásról, ezzel egyre több embert inspirálnak mozgásra.

Az ASICS FrontRunner csapatok különböző adottságokkal rendelkező embereket kapcsolnak össze és azért dolgoznak, hogy mások is élvezzék a futóedzéseiket és további inspirációt kapjanak céljaik eléréséhez. Az ASICS FrontRunner közösség tagjai megosztják élményeiket, edzéseiket, örömüket és bánatukat a a többi futótárssal a való világban, a versenyeken, futóklubokban és a helyi közösségben valamint online a digitális világban is.

Nézd meg a legújabb ASICS FrontRunner videót, gyűjts inspirációt és fedezd fel, miért érdemes a csapatba jelentkezni!

A folyamatosan fejlődő globális projekt tovább növeli a közösséget. 2018-ban 500+ főről 700+ főre bővül a csapat taglétszáma, olyan országok felvételével mint Brazília, Dubai és USA ( Boston) . Az új ASICS FrontRunner tagok felvétele mellett, a meglévő piacok is tovább fejlődnek, itt a cél a meglévő csapatok erősítése.

A meglévő ASICS FrontRunner csapatok erősségét a csapattagok különbözősége adja, akik között a maratonfutó, triatlonista, ultra-futó, terepfutó és kezdő is megtalálható, vagy olyan aki csak magáért a “futás öröméért” fut, de a tagok különbözhetnek egymástól a korcsoport, a szociális státusz vagy egyéb más tényező szempontjából. Mindannyian örömüket lelik a sportban és lelkesen inspirálnak másokat.

Az ASICS új márkakampányának szlogenje az”I MOVE ME”, amely szintén azt célozza meg, hogy embereket kapcsoljon össze és arra motiválja őket, hogy egészségesek és boldogok legyenek a sport által. Az ASICS márka tökéletesen erre van pozicionálva, hogy az utat mutassa ehhez több évtizedes tapasztalatai által.

A cél az, hogy az egész világon egy sokszínű futóközösség jöjjön létre, amelynek tagjai határokon is átívelve osszák meg élményeiket és mondják el sztorijaikat a közösségi médiában.

Minden jelentkezőnek aki a csapat tagja szeretne lenni meg kell mutatnia, hogy szenvedélye a futás, vágyik arra, hogy ennek a közösségnek a részéve váljon, valamint hajlandó arra, hogy élményeit és tapasztalatait rendszeresen megosztva másokat inspiráljon.

Valamennyi régióban a csapatokat ASICS szakértők koordinálják, akik tapasztalataikat egymással rendszeresen megosztva vezetik a közösséget.

Azok az érdeklődő futók, akik szeretnének csatlakozni a magyar ASICS FrontRunner közösséghez EZEN AZ oldalon tudnak jelentkezni:

A jelentkezés kezdete: 2018. január 15.

A jelentkezés vége: 2018. február 11.

A sikeres jelentkezők nevének kihirdetése: 2018 február végén

Az ASICS FrontRunner projektben résztvevő országok:
Spanyolország, Olaszország, Ausztria, Nagy-Britannia, Franciaország, Dél-Afrika, Svájc. Magyarország, Csehország, Szlovénia, Németország, Lengyelország, Svédország, Hollandia, Oroszország

2018-ban új csapatok alakulnak a következő országokban:
Brazília, Norvégia, Dánia, Bulgária, Szerbia, Görögország, Portugália, Belorusszia, Ukrajna, Kazahsztán, Törökország, Dubai, Belgum, USA ( Boston)

Kövess minket:
Instagram: asicsfrontrunner
Facebook: ASICS FrontRunner
#asicsfrontrunner

3 fontos tanács, ha nagyobb mellizmokra vágysz

Mindjárt itt a strandszezon, szóval a felsőtestet sem szabad elhanyagolni, ha azt akarod, hogy utánad forduljanak a nők a parton. Ám sajnos sokan csak a megszokott gyakorlatokat végzik a mellizmok növelésének érdekében, azonban könnyen lehet, hogy azok nem elég hatásosak.

A hét táplálkozási tippje: a legjobb gyulladásgátló ételek

A gyulladásgátló ételek jól jönnek egy kemény edzés után, melynek során megerőltetted az izmaidat. Antioxidáns-tartalmuknak köszönhetően segítenek megállítani a gyulladást, ami kutatások szerint ízületi és szívproblémákat, Alzheimer-kórt, merevedési zavart és daganatos betegségeket is okozhat.

Ki gondolta volna, hogy ennyi egészségügyi problémát okoz az erős parfüm?

Jobban jársz, ha kevésbé markáns illatokat fújsz magadra.

Nem mindegy, hogy alszol! Az alvási pózból kiderül, mennyire vagy jó társ

A kis kifli-nagy kifli az egyik legnépszerűbb alvási póz a párok körében. Azonban nem mindegy, hogy te melyik vagy a kettő közül a párkapcsolatodra nézve.

Éjszakai bagoly vagy? Akkor nagyobb eséllyel lehetsz depressziós

Egy új kutatás szerint nagy veszélyben lehet a mentális egészséged, ha későn fekszel le. A belső ritmus tehát nem csak az anyagcserére van hatással, hanem az agyadra is!

A hét edzéstippje: próbáld ki a Westworld színészének, James Marsdennek az edzéstervét!

A színész elárulta, hogyan lendült formába, hogy hitelesen tudja alakítani Teddy Floodot, az amerikai cowboyt. Egyébként korábban gyakran kellett megküzdenie sérülésekkel, emiatt az edzéseinek elsőszámú jellemzője a biztonság. Edzője szerint pontosan emiatt kerüli a testépítő-stílusú módszereket.

Nézd meg, milyen volt az első Man Power Boot Camp edzés!

A Man Power hónap első állomásán így telt az esténk a Corvin Sport Club Boot camp óráján. Nézd meg a videót!

Hány gombócot kérsz? Egy új kutatás szerint a fagylalt nagyon jó hatással van az egészségedre

A nagy melegben nincs is jobb hűsítő egy-két gombóc fagyinál. Ráadásul valóra is válthatod a gyerekkori álmaidat, mert mint kiderült, akkor jársz a legjobban, ha reggelire eszed.

A nemi betegségek kevésbé ismert tünetei - a duzzadt mandula és torokfájás is komoly bajt jelezhet

Érdemes jobban odafigyelned az egészségedre, ugyanis sok szexuálisan terjedő betegség okozhat tüneteket a nemi szerveken kívül más testrészeken is.

Mi az oka annak, ha sehogy nem tudsz izmot felszedni?

Hiába próbálsz mindent megtenni a siker érdekében, egyszerűen nem tudsz izmosodni? Akkor valószínűleg a következő hibák valamelyikét követed el.

Étrendkiegészítők - 5 mellékhatás, ami kellemetlenséget okozhat

Jó hatással vannak a teljesítményedre, de kínos pillanatokat is okozhatnak ezek a szerek.

Falatozó Federer - Így étkezik a tenisz egyik legnagyobb bajnoka

A salakszezont beáldozta a svájci klasszis, aki Wimbledonban döntheti tovább a rekordokat.

4 egyszerű trükk, hogy jobban nézz ki nyárra

Bár a mai idő nem ezt mutatja, idén elég korán beindult a strandszezon. Júniusig még van néhány hét, ezért bátran bevetheted még ezeket a tippeket, hogy egy kicsit javíts a kinézeteden, mire eljön a nyaralás ideje.

Szeretnéd, hogy jobban látszódjanak az erek a karizmaidnál? Tedd ezt!

A legtöbben szeretik, ha dagadnak a bicepszeik és a karukon lévő erek is.

5 mondat, ami teljesen kiakasztja a nőket

A következő kommentek biztos, hogy felviszik a barátnőd vérnyomását, ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább fogalmazd át kicsit a gondolataidat, ha jót akarsz magadnak.

Melyik napszakban a legjobb edzeni?

A legtöbb embernek nehéz beütemeznie a hétköznapjaiba az edzést.

Szorít az idő? Próbáld ki ezt az edzéstervet, amit Tom Hardy inspirált!

Tom Hardy a legikonikusabb szerepeiben mindig egy színizom gonoszt alakít. Ehhez pedig elengedhetetlen a férfias és izmos fizikum.

Már nem kell sokat várni a kopaszodás ellenszerére!

Egy új kutatás szerint néhány lépésre van a világ attól, hogy megtalálják sok férfi rettegett rémálmának, a kopaszodásnak az ellenszerét.

Mérget veszünk rá, hogy ez lesz a legújabb hipszter-trend

A szakáll, vastagkeretes szemüveg és bicikli mellé most egy másik újdonság kerülhet a hipszterek kedvenc kiegészítői közé. Annyit elárulunk róla elöljáróban, hogy a XX. század óta nem gyártottak ilyesmit és emiatt az ára is elég borsos lehet.

A hét táplálkozási tippje: Őrizd meg a prosztatád egészségét vörösborral!

A vörösbor jól illik egy steakhez, de amellett, hogy tökéletesen kiegészíti a vörös húsokat, az egészségedre is remek hatással van.

Olvasd el ezeket is

MINDIG ARRA BIZTATUNK, HOGY ADJ BELE MINDENT, DE MOST ELÉG LESZ AZ 50 %

Csak 1335 Ft