5 olcsó első randi

Újra a húspiacon? Ha az USA-ban élnél azt mondhatnánk, szerencsés vagy, mert ők a 2-3x többször randiznak, mint az Egyesült Királyságban, Ausztáliában, Japánban, vagy Franciaországban.

Ha kreatív ötleteknek híján vagy, Tracey Steinberg, a new yorki randi és flörtszakértő megment a tanácsaival. Íme a legfrissebb 20 dolláros randi 5let:
„Igyunk meg egy kávét?” Ugyan haver, találj ki valami jobbat…
1. Kerüld ki a kliséket!
Általános szabály első alkalomra: ahelyett, hogy a randiból akarnál eseményt csinálni, legyen az esemény maga a randi – tanácsolja Steinberg. – egy borkostoló például kitűnő elsőrandis alkalom. Egy divatos étteremben vett üveg bor árából itt többfajtát is megkóstolhatsz.
2. Játssz vele!
Nem kell feltétlen egy hangos trendi bárban lógnotok, hogy jól érezzétek magatokat! Mi van, ha vesztek a közértben pár sört és leültök kártyázni? Steinberg szerint van valami szexi abban, ha nem a külsőségeken van a hangsúly. Így valahogy meghittebbé válik az együttlét. – vallja.
3. Van mikor kint jobb, mint bent
Igen, a mozi jó ötlet, de ahelyett, hogy sötét, zsúfolt teremben ülnétek idegenekkel, menjetek ki a szabadba. Ha süt a nap, vár a közeli vízpart vagy a park! Ősszel mehettek együtt szüretelni, télen meg töltsétek fel a termoszt forró csokival és irány a jégpálya!
4. Oké, legyél néha sablonos!
Ha a csaj mindenképpen azt szeretné látni, mennyi energiát fektetsz a randiba - s neked sincs ellenedre egy kis romantika - akkor pakoljatok egy kosárba bort, gyümölcsöt és sajtot, majd keressetek egy jó kis naplemente néző helyet!
5. Felkészül, vigyázz, rajt!
Le szeretnéd nyűgözni? Előbb csináld meg a házi feladatod, készülj fel! – tanácsolja a szakember. Ha online ismerted meg, tanulmányozd az adatlapját, idővonalát, hogy megtudd, mi érdekli. Aztán te jössz! Imád enni? Hívd át magadhoz a barátaidat, szervezz egy vacsorát piknik alapon. Amíg meg nem érkeznek, együtt készülődhettek.
A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Jó hírünk van: a tejcsoki is jót tesz az egészségednek!

Ha odafigyelsz arra, hogy egészségesen táplálkozz, akkor valószínűleg a csoki nem található meg az étrendedben.

Így készült Cedric McMillan a Mr. Olympiára

Múlt héten rendezték meg Las Vegasban a világ legrangosabb testépítő és fitnesz versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol az idei Arnold Classic győztese, Cedric McMillan is indult.

Kiderült végre, miért sírunk, ha nem megy a csapatnak

Ne rejtegesd a könnyeidet, az evolúció nem tűr ellentmondást.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft