10 dolog, amiért nem éri meg kiakadnod

Az életben mindig megvan a remek idő és alkalom, amikor megmondhatod a másiknak a magadét, amikor érdemes foggal, körömmel kitartanod azt igazad mellett és kiállni magadért, meg azért amiben hiszel.

Aztán vannak azok a helyzetek – sajnos tucatjával - amikor a dühöd, frusztrációd, gyűlölködő posztjaid és üzeneteid egyáltalán nem érik meg azt az energiát, amit beléjük fektetsz.
Vegyünk egy egyszerű példát: Ott van az igazságtalan bíró, aki piros lapot adott a kedvenc játékosodnak vagy a legutolsó senki, aki elhappolta előled a taxit. Az igazság az, hogy csak egy játékról és egy nagyvárosról van szó, ami tele van taxikkal és biztos, hogy öt percen belül már jön egy másik.
Mielőtt felhúznád magad és mindenkit, akt körülötted van, olvasd el tíz tanácsunkat.

#1: A hosszú sor a kávézóban

Keresd a jót a rosszban! A jó: Megengedheted magadnak a puccos kávézót. A rossz: Bejáratig kígyózó sor és félig alvó tinédzser a kasszában. Törődj bele, a koffeinfüggőséged kibír 10 perc várakozást.

#2: Bárki vagy bármi lassú körülötted

Mások sebessége az, ami igazán felhúzhat. Az idegeskedés és frusztráltság nem fogja előbb kihozni a hamburgert az asztalodhoz, nem sürgeti meg az eladót, sőt még a lajhár se fog előtted gyorsabban sétálni az utcán. Türelem.

#3: Az iszonyatosan idegesítő nő
Arról a veszélyes fajtáról van szó, aki csak hullarészegen képes írni neked és sose tudsz róla semmit, hogy éppen merre jár, vagy mit csinál. Ne foglalkozz vele, engedd el!

#4: Aki leszorít az útról

Teljesen mindegy, mit ordibálsz a kormány mögül, de hogy ki is szállj és elkapd a pasit, aki olyat tett amit valószínűleg már te is csináltál, nos ez idegbajos cselekedet

#5: Ingyen kóstolók

Ingyen vannak. Azon viaskodni egy idegennel, hogy ő előbb kapta meg a legújabb csokit, amiből ráadásul egy tucat van az nem a legideálisabb kezdése a napnak. Még hétfőn sem

#6: Nem sikerül a pálya

A számítógépes játékoktól nem kerül az ember börtönbe testi sértés elkövetése miatt, legalábbis ideális esetben.

#7: Ellendrukkerek

Hagyd meg a másikat a saját kis világában. Eddig is tudtad, hogy ő a béna focit preferálja. Ha kóstolgat, hogy miért annak drukkolsz akinek, hagyd csak rá, nem ér annyit.

#8: Twitter/Facebook/internet kimaradások

Ha csak nem te vagy Mark Zuckerberg, esetleg tudod az szolgáltatók belső kódjait, akkor nem igazán tudsz mit tenni.

#9: Az arc, aki a barátnődhöz dumál

Akadj ki minden egyes pasin aki meg meri szólítani és a barátnőd máris azt fogja gondolni, hogy őrülten féltékeny vagy. Az oké, hogy közbelépsz, de annak is megvan a maga módja. A karod a csípője körül többet mond minden szónál.

#10: A fiad focimeccse

Teljesen mindegy, milyen igazságtalan volt a bíró, ha előjön belőled Randy Marsh a South Parkból, akkor biztos hogy utoljára mehettél meccsre. Itt az ideje behúzni a féket és újragondolni a fontossági sorrendet.

A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Jó hírünk van: a tejcsoki is jót tesz az egészségednek!

Ha odafigyelsz arra, hogy egészségesen táplálkozz, akkor valószínűleg a csoki nem található meg az étrendedben.

Így készült Cedric McMillan a Mr. Olympiára

Múlt héten rendezték meg Las Vegasban a világ legrangosabb testépítő és fitnesz versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol az idei Arnold Classic győztese, Cedric McMillan is indult.

Kiderült végre, miért sírunk, ha nem megy a csapatnak

Ne rejtegesd a könnyeidet, az evolúció nem tűr ellentmondást.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft