Conor McGregor 5 legjobb idézete

IsmĂ©t szerzett egy övet, Ă­gy 2 sĂșlycsoportban is Ƒ lett a legjobb ketrecharcos. Mutatjuk a legjobb idĂ©zeteit, amik bizonyĂ­tjĂĄk, hogy Ƒ a legviccesebb is!

IsmĂ©t szerzett egy övet, Ă­gy 2 sĂșlycsoportban is Ƒ lett a legjobb ketrecharcos. Mutatjuk a legjobb idĂ©zeteit, amik bizonyĂ­tjĂĄk, hogy Ƒ a legviccesebb is!

Olvasd el ezt is!

„2 dolog van, amit igazĂĄn szeretek: seggberĂșgni mĂĄsokat Ă©s jĂłl kinĂ©zni. Az egyiket most csinĂĄlom, amitat szombat este fogom.”
A Max Holloway elleni meccs elƑtt 2013 augusztusában

„SzeretnĂ©m megragadni az alkalmat Ă©s bocsĂĄnatot kĂ©rni - senkitƑl”
Eddie Alvarez legyƑzĂ©se utĂĄn, 2016 novemberĂ©ben.

„A mozdulatok szĂ©pek, de a brutalitĂĄs is. Az, hogy tudd, hogyan rendeld alĂĄ egy mĂĄsik fĂ©rfi testĂ©t a sajĂĄtodnak, gyönyörƱ dolog.”
2016, szeptember, MH interjĂș

„Ha azt akarod tudni, szeretnĂ©k-e Floyd Mayweather ellen kĂŒzdeni, ki a fene az, aki ne vĂĄllalnĂĄ el 180 milliĂł dollĂĄrĂ©rt, hogy tĂĄncoljon egyet a ringben.”
2015 jĂșlius

„Ha egy kocsmai verekdĂ©sben nyerni akarsz, ĂŒss a csĂĄvĂł arcĂĄnak puha rĂ©szĂ©re. Az öklöd Ă©rjen az orra Ă©s szĂĄja közĂ©. Legyen tiĂ©d az elsƑ ĂŒtĂ©s Ă©s legyen erƑs.”
2016 szeptember, US MH intejrĂș

2 gyakorlat a szuperizmos vållakért

A következƑ szuperszettel ugyanazt az izomcsoportod dolgoztathatod meg. Az edzĂ©s ezen formĂĄja abban is segĂ­t, hogy gyorsabban nƑjenek az izmaid Ă©s definiĂĄltabbĂĄ vĂĄljanak.

Ɛszinte vallomås! 9 dolog, amire a férfiak nem merik megkérni a pårjukat az ågyban

Mindegy, mennyire jĂł a szex a pĂĄroddal, lehet, hogy nem nyĂ­lsz meg elƑtte teljesen. Vannak olyan fantĂĄziĂĄk, amikrƑl mĂ©g a fĂ©rfiaknak is nehĂ©z beszĂ©lni - pedig nem is annyira elvetemĂŒltek.

HĂĄny Ă©ves vagy? Ha ennyi, a nƑk nem akarnak veled szexelni

Ha a szexuĂĄlis preferenciĂĄkrĂłl van szĂł, a kor nem pusztĂĄn egy szĂĄm, hanem akĂĄr egy akadĂĄly is lehet.

ƐrĂŒlt mĂłdszerek a fĂ©rfiak nemi szervĂ©nek megvĂĄltoztatĂĄsĂĄra

MeglepƑ, de rengeteg fĂ©rfi elĂ©gedetlen a pĂ©niszĂ©vel. Annyira sokan vannak, hogy egy milliĂł dollĂĄros ĂŒzletĂĄg is Ă©pĂŒlt a fĂ©rfiak nemi szervĂ©nek tökĂ©letesĂ­tĂ©sĂ©re. A tablettĂĄktĂłl kezdve a pĂ©niszpumpĂĄkig Ă©s mƱtĂ©tekig mĂĄr rengeteg mĂłdszerrel növelhetƑ a szerszĂĄm hossza, vagy ĂĄtmĂ©rƑje.

Olvasd el ezeket is
ElƑfizetĂ©s

ElƑfizetek

Fizess elƑ 2017-re fĂ©lĂĄron! 6 lapszĂĄm most csupĂĄn 2685 Ft!

Csak 2685 Ft