Így találj megfelelő last-minute ajándékot

A tökéletes ajándékot keresed? Ne gondolkozz annyit. Az emberek szeretik az általánosabb ajándékokat egy kutatás szerint.

A tökéletes ajándékot keresed? Ne gondolkozz annyit. Az emberek szeretik az általánosabb ajándékokat egy kutatás szerint.

Több kutatás után arra jöttek rá, hogy az emberek jobban örülnek egy pláza ajándékkártyájának, amit bármelyik boltban felhasználhatnak, mint annak, amit csak a kedvenc üzletükben vásárolhatnak le.
Sok ajándékot úgy választunk, hogy az emberek tulajdonságát vesszük számba, nem pedig azt, mit szeretne kapni-mondja dr. Mary Steffel, a kutatás vezetője.
“Ennek az egyik veszélye, hogy lehet, azóta már változott a véleménye. Ha nem tudod, mi az aktuális kedvence, akkor könnyen lehet, hogy olyan dolgot adsz neki, aminek kevésbé örül.”
Sokan azt gondolják, hogy az ajándékkártya nem jó, mert úgy tűnhet, hogy a könnyebb utat választod. Pedig ez nem így van. Vegyél egyet és adj mellé egy képeslapot, fényképet, vagy néhány tanácsot, hogy melyik üzletek a legjobbak.

Olvasd el ezt is!
A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Jó hírünk van: a tejcsoki is jót tesz az egészségednek!

Ha odafigyelsz arra, hogy egészségesen táplálkozz, akkor valószínűleg a csoki nem található meg az étrendedben.

Így készült Cedric McMillan a Mr. Olympiára

Múlt héten rendezték meg Las Vegasban a világ legrangosabb testépítő és fitnesz versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol az idei Arnold Classic győztese, Cedric McMillan is indult.

Kiderült végre, miért sírunk, ha nem megy a csapatnak

Ne rejtegesd a könnyeidet, az evolúció nem tűr ellentmondást.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft