Minden, amit eddig tudunk az iPhone 8-ról

Állítólag már jövőre megjelenik a legújabb almás telefon egyre többen pletykálnak arról, milyen változásokat vezet be a gyártó.

Állítólag már jövőre megjelenik a legújabb almás telefon egyre többen pletykálnak arról, milyen változásokat vezet be a gyártó.

A protoípusok között szerepel olyan, aminek hajlított a kiejlzője és nincs rajta home gomb és LCD helyett OLED-en nyomkodhatjuk az ikonokat.

Ha ez igaz, biztos, hogy sokkal könnyebb és vékonyabb lesz, főleg, ha az egész üvegből készül - erről is pletykálnak már.

A kijelző alatt lehet, hogy lesz egy Touch ID szenzor és kábel nélkül lehet majd tölteni.

Egy szakértő szerint az OLED kijelzőkkel viszont nem lesz könnyű dolguk a készítőknek, mivel a szenzorok csökkentenék a hajlított telefon rugalmasságát, ennek tökéletes megoldására pedig nincs annyi idő, ami elég lenne a megjelenésig.

Kép: macrumours.com

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft