Minden, amit eddig tudunk az iPhone 8-ról

Állítólag már jövőre megjelenik a legújabb almás telefon egyre többen pletykálnak arról, milyen változásokat vezet be a gyártó.

Állítólag már jövőre megjelenik a legújabb almás telefon egyre többen pletykálnak arról, milyen változásokat vezet be a gyártó.

A protoípusok között szerepel olyan, aminek hajlított a kiejlzője és nincs rajta home gomb és LCD helyett OLED-en nyomkodhatjuk az ikonokat.

Ha ez igaz, biztos, hogy sokkal könnyebb és vékonyabb lesz, főleg, ha az egész üvegből készül - erről is pletykálnak már.

A kijelző alatt lehet, hogy lesz egy Touch ID szenzor és kábel nélkül lehet majd tölteni.

Egy szakértő szerint az OLED kijelzőkkel viszont nem lesz könnyű dolguk a készítőknek, mivel a szenzorok csökkentenék a hajlított telefon rugalmasságát, ennek tökéletes megoldására pedig nincs annyi idő, ami elég lenne a megjelenésig.

Kép: macrumours.com

Mennyire erős a törzsed? És a lábaid? Nyomd le ezt az edzéstervet, ha tudod!

Ha szeretnél erős és kidolgozott törzsizmokat, de a teljesítményeden is javítanál, a csípődről és a farizmaidról nem szabad megfeledkezni.

Elhiszed? Így vesztette el a Szikla a szüzességét

Mivel hamarosan látható lesz az új filmje, a Baywatch, Dwayne Johnson mindent megtesz azért, hogy promózza.

Rekordot döntött az Everesten a vegán hegymászó

Atanasz Szkatov öt és fél nap alatt két csúcsot is meghódított.

Végre itt az előzetes: A Nagy Háborúval tér vissza a Trónok Harca

Július közepétől minden vasárnapot tűkön ülve várhatunk. A kissé lagymatag 6. évad után óriási izgalmakra számíthatunk a pajzán sorozattól.

Mi a jobb: az interval vagy a kardió?

A nyári kockahas projekt keretei között mindenki nekiáll bőszen kardiózni. Már sokszor mondtam, most is elismétlem: a diéta kezdete, ill. a „fogyni akarok” mondat elhangzása szinte mindig egybeesik az „El fogok menni futni.” megjegyzéssel…

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft