5 tipp, ha lapos a buli

Az utolsó dolog amit szeretnél, ha a buli házigazdája unalmas régi zenéket játszana. De ha követed tippjeinket, te leszel a legjobb házigazda és DJ egyben!

Az utolsó dolog amit szeretnél, ha a buli házigazdája unalmas régi zenéket játszana. De ha követed tippjeinket, te leszel a legjobb házigazda és DJ egyben!

Olvasd el ezt is!
Szolgáld ki a közönséget

Gyűjtsd össze, hogy a meghívottak milyen zenét hallgatnak és ennek megfelelően állítsd össze a playlisted. Ha a klasszikus rockot szeretik, akkor valószínűleg az AC/DC-t, vagy David Bowie-t preferálják és nem a hip-hopot.

Hajts a mennyiségre is

Minden órára 20 darab 3 perces dallal készülj. Ha mixeket is keversz, duplázd meg a számot. Nem akarhatod, hogy a zene előbb haljon meg, mint a bulid.

Tartsd meg a legjobbakat

Ne akkor szóljanak a legjobb partyhimnuszok, amikor csörgedeznek a vendégek. Várd meg, amíg mindenki megérkezik és utána kezdj el Michael Jackson számokat pörgetni (ezzel biztos nem nyúlsz mellé).

Kerüld a kínos csendet

Alap, hogy róbáld összemixelni a számokat, hogy ne legyen két dal között kínos szünet. Nem olyan mintha egy DJ keverné őket, de a 2 másodperc szünetnél határozottan jobb.

Kilépő

Amikor a bulinak vége, rakj be néhány lassú számot. A hangulat kicsit lenyugszik és remélhetőleg a vendégek is veszik lapot.

Melledzés a dohányzás káros hatásai ellen

Az erős mellizmok megkímélhetnek a tüdőbetegségektől, ezért vegyél egy nagy levegőt és irány a terem!

A legfontosabb dolgok, amikre szabadtéri edzéshez szükséged lehet

Végre itt a jó idő, ha kicsit alábbhagy a kánikula, mehetsz is a szabadba edzeni!

Megjelent a Men’s Health! 6 ok, amiért érdemes beszerezned!

Az új magazinból igazi nagyágyúktól tanulhatsz: Jason Statham edzéstrükkjeivel, a Trónok harcából ismert Hegy életvezetési tanácsaival és 70-en túli testépítők tippjeivel is megismerkedhetsz!

A férfi, aki vállalta a tesztoszteronterápiát a pénisznövelésért

Fordulj orvoshoz, ha libidócsökkenést észlelsz.

Nem kell tovább keresned! Ez az 5 legjobb gyakorlat hasizomra

A minap találtam egy cikket, mely az 5 legjobb gyakorlatot mutatta be, mellyel lapos hasat lehet elérni. Összeszedtem a tapasztalataimat, áttanulmányoztam a lapos has irodalmát és előálltam azzal az 5 gyakorlattal, mely szerintem a legjobb a lapos has eléréséhez:

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft