5 tipp, ha lapos a buli

Az utolsó dolog amit szeretnél, ha a buli házigazdája unalmas régi zenéket játszana. De ha követed tippjeinket, te leszel a legjobb házigazda és DJ egyben!

Az utolsó dolog amit szeretnél, ha a buli házigazdája unalmas régi zenéket játszana. De ha követed tippjeinket, te leszel a legjobb házigazda és DJ egyben!

Olvasd el ezt is!
Szolgáld ki a közönséget

Gyűjtsd össze, hogy a meghívottak milyen zenét hallgatnak és ennek megfelelően állítsd össze a playlisted. Ha a klasszikus rockot szeretik, akkor valószínűleg az AC/DC-t, vagy David Bowie-t preferálják és nem a hip-hopot.

Hajts a mennyiségre is

Minden órára 20 darab 3 perces dallal készülj. Ha mixeket is keversz, duplázd meg a számot. Nem akarhatod, hogy a zene előbb haljon meg, mint a bulid.

Tartsd meg a legjobbakat

Ne akkor szóljanak a legjobb partyhimnuszok, amikor csörgedeznek a vendégek. Várd meg, amíg mindenki megérkezik és utána kezdj el Michael Jackson számokat pörgetni (ezzel biztos nem nyúlsz mellé).

Kerüld a kínos csendet

Alap, hogy róbáld összemixelni a számokat, hogy ne legyen két dal között kínos szünet. Nem olyan mintha egy DJ keverné őket, de a 2 másodperc szünetnél határozottan jobb.

Kilépő

Amikor a bulinak vége, rakj be néhány lassú számot. A hangulat kicsit lenyugszik és remélhetőleg a vendégek is veszik lapot.

Az éjjeli nassolás hátrányai nem csak a testsúlyodban mutatkoznak meg

Ha ránk hallgatsz, csukva tartod éjszaka a hűtőajtót.

„2 héten keresztül napi 60 kitörést csináltam - ez lett az eredménye"

Nicolette Richardson, a Women’s Health amerikai szerzője izgalmas kihívásra vállalkozott. Bízott abban, hogy a napi 60 kitörés sokat javít majd a futóeredményén. Beszámolójából kiderül, sikerült-e fejlődnie.

Semmi köze a szexhez! Ezért csalja meg a legtöbb huszonéves a párját

Mindenki követ el hibákat fiatalon - általában a legtöbbnek a párkapcsolatok isszák meg a levét. És persze vannak szakítások, amik igazán fájdalmasak, különösen akkor, ha a megcsalás is közrejátszik bennük.

Növeld a tesztoszteronszinted 4 gyakorlattal!

A következő gyakorlatok nem csak abban segítenek, hogy több tesztoszteront tereljen a szervezeted, hanem erősebb és izmosabb lesz tőlük a felsőtested!

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft