5 tipp, ha lapos a buli

Az utolsó dolog amit szeretnél, ha a buli házigazdája unalmas régi zenéket játszana. De ha követed tippjeinket, te leszel a legjobb házigazda és DJ egyben!

Az utolsó dolog amit szeretnél, ha a buli házigazdája unalmas régi zenéket játszana. De ha követed tippjeinket, te leszel a legjobb házigazda és DJ egyben!

Olvasd el ezt is!
Szolgáld ki a közönséget

Gyűjtsd össze, hogy a meghívottak milyen zenét hallgatnak és ennek megfelelően állítsd össze a playlisted. Ha a klasszikus rockot szeretik, akkor valószínűleg az AC/DC-t, vagy David Bowie-t preferálják és nem a hip-hopot.

Hajts a mennyiségre is

Minden órára 20 darab 3 perces dallal készülj. Ha mixeket is keversz, duplázd meg a számot. Nem akarhatod, hogy a zene előbb haljon meg, mint a bulid.

Tartsd meg a legjobbakat

Ne akkor szóljanak a legjobb partyhimnuszok, amikor csörgedeznek a vendégek. Várd meg, amíg mindenki megérkezik és utána kezdj el Michael Jackson számokat pörgetni (ezzel biztos nem nyúlsz mellé).

Kerüld a kínos csendet

Alap, hogy róbáld összemixelni a számokat, hogy ne legyen két dal között kínos szünet. Nem olyan mintha egy DJ keverné őket, de a 2 másodperc szünetnél határozottan jobb.

Kilépő

Amikor a bulinak vége, rakj be néhány lassú számot. A hangulat kicsit lenyugszik és remélhetőleg a vendégek is veszik lapot.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

A faterod miatt nem kockás a hasad?

Nem tudsz lefogyni? A faterod állhat a háttérben.

A hét táplálkozási tippje: Minden, amit a vegán étrendről tudni érdemes

Egyre népszerűbbé válik a vegán életmód, ám sokan attól tartanak, hogy ha mellőzik az összes állatii eredetű alapanyagot, az izmaikból is veszítenek. Ez igaz?

Lewis Hamilton: Az ember, aki 10 évesen megalapozta a karrierjét

Negyedik világbajnoki címe felé robog a brit pilóta.

Nehezen találsz párt? A 37 százalékos szabály a segítségedre lehet!

Ideje újragondolni a randizásról alkotott elképzeléseidet!

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft