Az úriember 4 ismérve

A kifinomult stílus megköveteli a helyes viselkedést

A kifinomult stílus megköveteli a helyes viselkedést

Te fizess először!

Mindig te álld a vacsorát az első randevún. Ha sor kerül a második alkalomra is, akkor cselekedj úgy, ahogy ő szeretné: felezzétek el a számlát, vagy akár fizessen Ő, ha ragaszkodik hozzá.

Az ajtó téma

A régimódi szabályok megkövetelik, hogy tartsd az ajtót neki. Egy modern férfi azonban kinyitja az ajtót és elsőként lép be a helységbe. Jegyezd meg: A férfi nyitja az ajtót!

Hasznos tipp a sétáláshoz

Engedd meg neki, hogy a járda belső felén sétáljon melletted. Te pedig a padkához közeli oldalon fogsz sétálni. Mi a lényege ennek? Megvéded az idióta sofőröktől vagy hirtelen egy felfröccsenő tócsától.

A megfelelő hívás

Feltételezzük, hogy egy jó estét töltöttél vele. Vedd a kezedbe a telefonodat már másnap! Az igazi férfiak így játszanak, nincs sms, nem e-mailezel, se nem tweetelsz. A telefonhívás a lényeg!

Mennyire erős a törzsed? És a lábaid? Nyomd le ezt az edzéstervet, ha tudod!

Ha szeretnél erős és kidolgozott törzsizmokat, de a teljesítményeden is javítanál, a csípődről és a farizmaidról nem szabad megfeledkezni.

Elhiszed? Így vesztette el a Szikla a szüzességét

Mivel hamarosan látható lesz az új filmje, a Baywatch, Dwayne Johnson mindent megtesz azért, hogy promózza.

Rekordot döntött az Everesten a vegán hegymászó

Atanasz Szkatov öt és fél nap alatt két csúcsot is meghódított.

Végre itt az előzetes: A Nagy Háborúval tér vissza a Trónok Harca

Július közepétől minden vasárnapot tűkön ülve várhatunk. A kissé lagymatag 6. évad után óriási izgalmakra számíthatunk a pajzán sorozattól.

Mi a jobb: az interval vagy a kardió?

A nyári kockahas projekt keretei között mindenki nekiáll bőszen kardiózni. Már sokszor mondtam, most is elismétlem: a diéta kezdete, ill. a „fogyni akarok” mondat elhangzása szinte mindig egybeesik az „El fogok menni futni.” megjegyzéssel…

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft