Az úriember 4 ismérve

A kifinomult stílus megköveteli a helyes viselkedést

A kifinomult stílus megköveteli a helyes viselkedést

Te fizess először!

Mindig te álld a vacsorát az első randevún. Ha sor kerül a második alkalomra is, akkor cselekedj úgy, ahogy ő szeretné: felezzétek el a számlát, vagy akár fizessen Ő, ha ragaszkodik hozzá.

Az ajtó téma

A régimódi szabályok megkövetelik, hogy tartsd az ajtót neki. Egy modern férfi azonban kinyitja az ajtót és elsőként lép be a helységbe. Jegyezd meg: A férfi nyitja az ajtót!

Hasznos tipp a sétáláshoz

Engedd meg neki, hogy a járda belső felén sétáljon melletted. Te pedig a padkához közeli oldalon fogsz sétálni. Mi a lényege ennek? Megvéded az idióta sofőröktől vagy hirtelen egy felfröccsenő tócsától.

A megfelelő hívás

Feltételezzük, hogy egy jó estét töltöttél vele. Vedd a kezedbe a telefonodat már másnap! Az igazi férfiak így játszanak, nincs sms, nem e-mailezel, se nem tweetelsz. A telefonhívás a lényeg!

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft