Ezeket az emojikat utálják a legjobban a nők

Ha randizásról beszélünk, fontos a megfelelő kezdés. Sajnos nem elég szóban profinak lenni, írásban is muszáj ügyeskedni.

Ha randizásról beszélünk, fontos a megfelelő kezdés. Sajnos nem elég szóban profinak lenni, írásban is muszáj ügyeskedni.

A Clover nevű randiapp csapata több mint 3 millió felhasználójuk interakcióját vizsgálta. Ezt az információt használták arra, hogy megosszák veled azt, milyen emojikat ne használj, ha nővel beszélgetsz.

De kezdjük azzal, mit használnak a legtöbben a férfiak: a csókolózós 😘, a nevetős 😄, a flegma 😏és a rózsa 🌹 emojikat küldik el legtöbbször a kiszemeltjüknek. Szerencsére nincsenek is köztük azok, amikre a nők nem reagálnak, vagyis a péniszt szimbolizáló padlizsán 🍆, a tapsolós 👏🏻, a bicepsz feszítős 💪🏻és az ököl emoji 👊🏻. A felsorolásból levonthatjuk azt a következtetést, hogy az elsőt túl rámenősnek találják, a második hármat inkább haverkodónak.

Ha biztosra akarsz menni, válaszd a nyújtott nyelves emojikat 😋😛, a flegmát 😏, a majmokat 🙊🙈, a boldog ördögöt 😈, a nyelvet 👅, a szívszeműt 😍, a pirulósat ☺️, vagy a napot 🌞, esetleg a cseppeket 💦. Ezekre ugyanis nagyobb eséllyel válaszolnak a csajok!

Egy hajóban evezhetünk! Sárkányhajós futam az integrációért

Idén negyedik alkalommal rendezik meg az Integráció Határok Nélkül Fesztivált, május 31-én, Sukorón.

Bor, mámor, Burgenland - Ahol igazi wow élmény vár rád!

Burgenlandról a Fertő-tóra, Haydn-re vagy a kismartoni Esterházy-kastélyra asszociálunk, és jól is tesszük, leszámítva, hogy ez a tartomány ennél még sokkal több kincset rejt: a mesebeli táj, a különleges természeti adottságok, a helyi ételkülönlegességek, sőt a burgenlandiak végtelen segítőkészsége éppúgy jellemzik a vidéket.

Micsoda? Állítólag ha ilyen ruhadarabban szexel egy nő, nagyobb az esélye az orgazmusra

Egy jótanács férfiaknak szex előtti vetkőzéshez: NE HAGYD MAGADON A ZOKNID! A nők szerint ugyanis ez az egyik legkiábrándítóbb dolog, amivel szembesülhetnek szex előtt.

Így teheted kétszer jobb illatúvá a parfümöd

A tusfürdők, testápolók, dezodorok és szappanok világában muszáj, hogy jól érvényesülhessen a parfümöd.

Mennyire erős a törzsed? És a lábaid? Nyomd le ezt az edzéstervet, ha tudod!

Ha szeretnél erős és kidolgozott törzsizmokat, de a teljesítményeden is javítanál, a csípődről és a farizmaidról nem szabad megfeledkezni.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft