Ezeket az emojikat utálják a legjobban a nők

Ha randizásról beszélünk, fontos a megfelelő kezdés. Sajnos nem elég szóban profinak lenni, írásban is muszáj ügyeskedni.

Ha randizásról beszélünk, fontos a megfelelő kezdés. Sajnos nem elég szóban profinak lenni, írásban is muszáj ügyeskedni.

A Clover nevű randiapp csapata több mint 3 millió felhasználójuk interakcióját vizsgálta. Ezt az információt használták arra, hogy megosszák veled azt, milyen emojikat ne használj, ha nővel beszélgetsz.

De kezdjük azzal, mit használnak a legtöbben a férfiak: a csókolózós 😘, a nevetős 😄, a flegma 😏és a rózsa 🌹 emojikat küldik el legtöbbször a kiszemeltjüknek. Szerencsére nincsenek is köztük azok, amikre a nők nem reagálnak, vagyis a péniszt szimbolizáló padlizsán 🍆, a tapsolós 👏🏻, a bicepsz feszítős 💪🏻és az ököl emoji 👊🏻. A felsorolásból levonthatjuk azt a következtetést, hogy az elsőt túl rámenősnek találják, a második hármat inkább haverkodónak.

Ha biztosra akarsz menni, válaszd a nyújtott nyelves emojikat 😋😛, a flegmát 😏, a majmokat 🙊🙈, a boldog ördögöt 😈, a nyelvet 👅, a szívszeműt 😍, a pirulósat ☺️, vagy a napot 🌞, esetleg a cseppeket 💦. Ezekre ugyanis nagyobb eséllyel válaszolnak a csajok!

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Elbúcsúzhatsz a hasi zsírtól! Kutatók egy olyan tapaszon dolgoznak, amivel leolvadnak rólad a fölös kilók

Az egyik legnagyobb mítosz, ami az edzést övezi, az, hogy ha bizonyos izomcsoportokat célzol meg az edzés során, az átmozgatott helyeken ég majd a zsír. Bár a hasizom tényleg a teremben készül, ahhoz, hogy látszódjon is, a megfelelő táplálkozásra is szükség van.

Kiderült, hogyan dobják le a kilókat a hollywoodi színészek

Zach Galifianakis és Jonah Hill is nagy átalakuláson ment keresztül.

A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft