Ezeket az emojikat utálják a legjobban a nők

Ha randizásról beszélünk, fontos a megfelelő kezdés. Sajnos nem elég szóban profinak lenni, írásban is muszáj ügyeskedni.

Ha randizásról beszélünk, fontos a megfelelő kezdés. Sajnos nem elég szóban profinak lenni, írásban is muszáj ügyeskedni.

A Clover nevű randiapp csapata több mint 3 millió felhasználójuk interakcióját vizsgálta. Ezt az információt használták arra, hogy megosszák veled azt, milyen emojikat ne használj, ha nővel beszélgetsz.

De kezdjük azzal, mit használnak a legtöbben a férfiak: a csókolózós 😘, a nevetős 😄, a flegma 😏és a rózsa 🌹 emojikat küldik el legtöbbször a kiszemeltjüknek. Szerencsére nincsenek is köztük azok, amikre a nők nem reagálnak, vagyis a péniszt szimbolizáló padlizsán 🍆, a tapsolós 👏🏻, a bicepsz feszítős 💪🏻és az ököl emoji 👊🏻. A felsorolásból levonthatjuk azt a következtetést, hogy az elsőt túl rámenősnek találják, a második hármat inkább haverkodónak.

Ha biztosra akarsz menni, válaszd a nyújtott nyelves emojikat 😋😛, a flegmát 😏, a majmokat 🙊🙈, a boldog ördögöt 😈, a nyelvet 👅, a szívszeműt 😍, a pirulósat ☺️, vagy a napot 🌞, esetleg a cseppeket 💦. Ezekre ugyanis nagyobb eséllyel válaszolnak a csajok!

Van 4 okunk, hogy lecseréld végre a párnádat

Az egészségre is káros lehet a régóta őrzött kedvenc.

Gondoltad volna, hogy a DNS-lánc 90%-a teljesen felesleges?

Ha lenne célja, már valószínűleg nem élnénk.

Fontos, hogy mit eszel, még fontosabb, hogy mikor

Így időzítsd az étkezéseket, akkor nem lehet baj.

Általános tévhitek a guggolásról, a felhúzásról és a fekvenyomásról

Alapfeladatok, amiket nem érdemes kihagynod az edzéstervedből.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft