Wow! Ezektől az ételektől lett Zac Efron teste stradrakész!

A Baywatch forgatására eléggé ki kellett magát gyúrnia a színésznek - már csak azért is, mert Dwayne Johnsonnal szerepel együtt.

A Baywatch forgatására eléggé ki kellett magát gyúrnia a színésznek - már csak azért is, mert Dwayne Johnsonnal szerepel együtt.

Olvasd el ezt is!

Az is kiderült, hogy nagyon elégedett az átalakulásával Efron, így a nők örömére rengeteg félmeztelen fotóval bombázza rajongóit a közösségi oldalán. A Ninja Warrior nevű akadályversenyen is elindult, ez a fotó például ott készült róla:

A kockás hashoz viszont irdatlan sokat kellett dolgoznia a konditeremben - de mivel a hasizom a konyhában is készül, kíváncsiak voltunk arra is, mit evett. A színész Twitteren osztotta meg, pontosan miből is állt az étrendje:

„9 nap szénhidrátok és cukor nélkül. Csak organikus, fűvel táplált marhahúst, fehérjét és organikus levélzöldségeket ettem. Aztán..."

Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a több mint egy hétnyi böjt után jött egy óriási csalónap. Steak, krumpli, sajtos makaróni és 3 desszert is szerepelt az aznapi menüjében.

Mi csak annyit mondunk, hogy megérdemelte!

Egy hajóban evezhetünk! Sárkányhajós futam az integrációért

Idén negyedik alkalommal rendezik meg az Integráció Határok Nélkül Fesztivált, május 31-én, Sukorón.

Bor, mámor, Burgenland - Ahol igazi wow élmény vár rád!

Burgenlandról a Fertő-tóra, Haydn-re vagy a kismartoni Esterházy-kastélyra asszociálunk, és jól is tesszük, leszámítva, hogy ez a tartomány ennél még sokkal több kincset rejt: a mesebeli táj, a különleges természeti adottságok, a helyi ételkülönlegességek, sőt a burgenlandiak végtelen segítőkészsége éppúgy jellemzik a vidéket.

Micsoda? Állítólag ha ilyen ruhadarabban szexel egy nő, nagyobb az esélye az orgazmusra

Egy jótanács férfiaknak szex előtti vetkőzéshez: NE HAGYD MAGADON A ZOKNID! A nők szerint ugyanis ez az egyik legkiábrándítóbb dolog, amivel szembesülhetnek szex előtt.

Így teheted kétszer jobb illatúvá a parfümöd

A tusfürdők, testápolók, dezodorok és szappanok világában muszáj, hogy jól érvényesülhessen a parfümöd.

Mennyire erős a törzsed? És a lábaid? Nyomd le ezt az edzéstervet, ha tudod!

Ha szeretnél erős és kidolgozott törzsizmokat, de a teljesítményeden is javítanál, a csípődről és a farizmaidról nem szabad megfeledkezni.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft