Wow! Ezektől az ételektől lett Zac Efron teste stradrakész!

A Baywatch forgatására eléggé ki kellett magát gyúrnia a színésznek - már csak azért is, mert Dwayne Johnsonnal szerepel együtt.

A Baywatch forgatására eléggé ki kellett magát gyúrnia a színésznek - már csak azért is, mert Dwayne Johnsonnal szerepel együtt.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Neked melyik a kedvenc pózod?

Az is kiderült, hogy nagyon elégedett az átalakulásával Efron, így a nők örömére rengeteg félmeztelen fotóval bombázza rajongóit a közösségi oldalán. A Ninja Warrior nevű akadályversenyen is elindult, ez a fotó például ott készült róla:

A kockás hashoz viszont irdatlan sokat kellett dolgoznia a konditeremben - de mivel a hasizom a konyhában is készül, kíváncsiak voltunk arra is, mit evett. A színész Twitteren osztotta meg, pontosan miből is állt az étrendje:

„9 nap szénhidrátok és cukor nélkül. Csak organikus, fűvel táplált marhahúst, fehérjét és organikus levélzöldségeket ettem. Aztán..."

Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a több mint egy hétnyi böjt után jött egy óriási csalónap. Steak, krumpli, sajtos makaróni és 3 desszert is szerepelt az aznapi menüjében.

Mi csak annyit mondunk, hogy megérdemelte!

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Elbúcsúzhatsz a hasi zsírtól! Kutatók egy olyan tapaszon dolgoznak, amivel leolvadnak rólad a fölös kilók

Az egyik legnagyobb mítosz, ami az edzést övezi, az, hogy ha bizonyos izomcsoportokat célzol meg az edzés során, az átmozgatott helyeken ég majd a zsír. Bár a hasizom tényleg a teremben készül, ahhoz, hogy látszódjon is, a megfelelő táplálkozásra is szükség van.

Kiderült, hogyan dobják le a kilókat a hollywoodi színészek

Zach Galifianakis és Jonah Hill is nagy átalakuláson ment keresztül.

A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft