Ha ez a ruhadarab van rajtad a randin, ne számíts folytatásra

A stílusod is közrejátszhat abban, hogyan sikerül a randid.

A stílusod is közrejátszhat abban, hogyan sikerül a randid.

Olvasd el ezt is!

A Hater nevű randiapp adatai szerint (igen ez az, ami az alapján keres neked párt, hogy mi az, amit mindketten utáltok) van egy ruhadarab, amit a nők utálnak. Kiderítették, mi a titkuk a legvonzóbb és legkevésbé vonzó férfiaknak. Utóbbi csoport tagjaiban közös volt, hogy imádták az oldalt zsebes cargo gatyát. Ezen kívül az is kiderült, hogy Pokémon Go-znak és Windows operációs rendszert használnak.

És mi volt az, ami közös volt a legvonzóbb férfiakban? V-nyakú pulóvert, szűk farmert viseltek, szerették a szuperkajákat és Airbnb-n kerestek szállást.

Szerintünk azért ennyire nem mérvadó az öltözködés, viszont a cargo nadrágokat hagyd meg másoknak. Egyébként pedig az a lényeg, hogy olyan ruhában menj a randira, ami tükrözi az egyéniséged és magabiztosan érzed magad benne.

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft