Repülővel utazol valahová? Légiutaskísérők osztják meg azt a 8 dolgot, amit érdemes tudnod

Vannak köztük olyanok, amik életmentőek lehetnek, de olyanok is, melyekkel az őrületbe tudod kergetni a repülő személyzetét!

Vannak köztük olyanok, amik életmentőek lehetnek, de olyanok is, melyekkel az őrületbe tudod kergetni a repülő személyzetét!

Valamiért nagyon kíváncsiak vagyunk arra, valójában mikor kell aggódni a repülőn és minden információt szeretnénk róla megtudni - különösen akkor, ha ez stresszel jár számunkra. Vannak olyan dolgok, amiket a pilóták és légiutaskísérők azért nem kötnek az utazók orrára, mert csak pánikot keltetének, esetleg biztonsági okokból nem árulnak el néhány titkot. Ugyanakkor olyanok is léteznek, melyek biztos, hogy felidegesítenék az utazóközönséget. A Men’s Health egyik szerzője, Christine Flammia ezeknek az eddig nem ismert tényeknek járt utána, két légiutaskísérőt kérdezett meg arról, miket érdemes feltétlenül tudni, ha az ember repülőre ül. Szerencsére a azt is elárulják, miért nem jó ötlet a wc-ben egymásnak esni és kiderül, hogyan szerezhetsz ingyen üdítőt a repülőn!

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Repülővel utazol valahová? Légiutaskíérők osztják meg azt a 8 dolgot, amit érdemes tudnod
A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Jó hírünk van: a tejcsoki is jót tesz az egészségednek!

Ha odafigyelsz arra, hogy egészségesen táplálkozz, akkor valószínűleg a csoki nem található meg az étrendedben.

Így készült Cedric McMillan a Mr. Olympiára

Múlt héten rendezték meg Las Vegasban a világ legrangosabb testépítő és fitnesz versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol az idei Arnold Classic győztese, Cedric McMillan is indult.

Kiderült végre, miért sírunk, ha nem megy a csapatnak

Ne rejtegesd a könnyeidet, az evolúció nem tűr ellentmondást.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft