A tudomány szerint ezért vagy másnapos egy metálrészeg éjszaka után

Megmagyarázzuk azokat a fájdalmas reggeleket.

Megmagyarázzuk azokat a fájdalmas reggeleket.

Az alkohol ártalmas hatásairól teleírták már az internetet, mértékletesen fogyasztva azonban pozitív hatásai is lehetnek az italnak. Egy új, amerikai kutatás szerint ugyanis az alkoholfogyasztás elősegítheti a cukorbetegség megelőzését.

A tudomány segítségével nemrég azt is megtudtuk, miért vagyunk másnaposak egy végigmulatott éjszaka után. Az alvásnak kétféle verzióját ismerik el a szakemberek, van az REM (rapid eye movement) és az NREM (non-rapid eye movement). Normál esetben az utóbbival kezdődik az alvási ciklus, majd jön az REM, ezt követően pedig 90 percenként váltogatja egymást a kettő.

gif

Mikor elázva beesünk az ágyba, akkor REM-mel kezdődik az alvási ciklus, és nagyobb valószínűséggel ébredünk fel pár órával később, ezt követően pedig sokkal nehezebben alszunk vissza. A szakemberek szerint a legfontosabb, hogy elalvás előtt a véralkoholszintet minél közelebb kell juttatni a nullához. Az is sokat segíthet, ha az ágyba kerülés előtt egy-két órával már nem fogyasztunk több alkoholt, így könnyebben indul majd a reggel.

A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Jó hírünk van: a tejcsoki is jót tesz az egészségednek!

Ha odafigyelsz arra, hogy egészségesen táplálkozz, akkor valószínűleg a csoki nem található meg az étrendedben.

Így készült Cedric McMillan a Mr. Olympiára

Múlt héten rendezték meg Las Vegasban a világ legrangosabb testépítő és fitnesz versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol az idei Arnold Classic győztese, Cedric McMillan is indult.

Kiderült végre, miért sírunk, ha nem megy a csapatnak

Ne rejtegesd a könnyeidet, az evolúció nem tűr ellentmondást.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft