Miért jó az infraszauna?

A szauna általában olyan, mintha 85 fokra előmelegített sütőbe zárkóznánk.

A szauna általában olyan, mintha 85 fokra előmelegített sütőbe zárkóznánk.

Az infra változat ennél azért jobb: ez már inkább a mikróra emlékeztet. Az alacsony intenzitású sugárzás belülről melegít át; 3-4 centiméter mélyre hatol a bőröd alá, miközben a szobahőmérséklet a szervezet számára kellemes 60 fokra melegszik. Bármit is hallottál korábban, az infraszauna nem veszélyes.

„Ellenkezőleg: kényeztető, nyugtató hatása van, fokozza az anyagcserét és segíti a sejtregenerálódást” – állítja Dr. Michael Hamblin, a Wellman Center for Photomedicine kutatója. A sugarak jó néhány centiméter mélyen, a bőr alatt melegítenek – mélyebben, mint a hagyományos szauna. Kutatások szerint az infraszauna a szívműködést és a hangulatot egyaránt javítja. Próbáld ki; akár 800 forintért is találsz ajánlatot 30 percnyi infrázásra.

Olvasd el ezt is!
A legjobb őszi szuperkaják fogyáshoz

Minden évszaknak megvannak a slágerei. Összegyűjtöttük a legjobb őszi zöldségeket és gyümölcsöket, amikkel fogyhatsz is.

5 szuper szénhidrátforrás futás, vagy edzés előtt

Minden futónak szüksége van szénhidrátokra, hiszen ezek a tápanyagok látnak el energiával. Ugyanakkor arra érdemes figyelned, mikor és mit eszel. Ebben leszünk a segítségedre.

Így készítsd fel az autód a hidegre

Ha lecsökken a hőmérséklet, a következő lépésekkel készítsd fel a kocsid minden helyzetre!

Mi az igazság: jó izomlázra edzeni?

Hiába sportolsz rendszeresen, az izomláz nem kerülhet el mindig. De mi a teendő, ha fájdalmaid vannak?

Ülj bele! – Hyundai Tucson 1.7 CRD

Kipróbáltuk az új Hyundai Tucsont, hogy megtudjuk, milyen egy koreai autóval túrázni

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft