Miért jó az infraszauna?

A szauna általában olyan, mintha 85 fokra előmelegített sütőbe zárkóznánk.

A szauna általában olyan, mintha 85 fokra előmelegített sütőbe zárkóznánk.

Az infra változat ennél azért jobb: ez már inkább a mikróra emlékeztet. Az alacsony intenzitású sugárzás belülről melegít át; 3-4 centiméter mélyre hatol a bőröd alá, miközben a szobahőmérséklet a szervezet számára kellemes 60 fokra melegszik. Bármit is hallottál korábban, az infraszauna nem veszélyes.

„Ellenkezőleg: kényeztető, nyugtató hatása van, fokozza az anyagcserét és segíti a sejtregenerálódást” – állítja Dr. Michael Hamblin, a Wellman Center for Photomedicine kutatója. A sugarak jó néhány centiméter mélyen, a bőr alatt melegítenek – mélyebben, mint a hagyományos szauna. Kutatások szerint az infraszauna a szívműködést és a hangulatot egyaránt javítja. Próbáld ki; akár 800 forintért is találsz ajánlatot 30 percnyi infrázásra.

Olvasd el ezt is!
Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft