Megoldások a leggyakoribb fürdőszobai balesetekre

Egy pillanatnyi figyelmetlenség kellemetlen pillanatokat okozhat a fürdőszobában. Íme, a megoldások.

Egy pillanatnyi figyelmetlenség kellemetlen pillanatokat okozhat a fürdőszobában. Íme, a megoldások.

Mintha felgyulladt volna a bőröd borotválkozás után – mindez egy fontos megbeszélés reggelén.

Oldd meg. Nick Arrojo celeb stylist alkoholmentes, bőrnyugtató hatású összetevőt (például aloe vera) tartalmazó borotválkozás utáni balzsamot javasol a tünetek csillapítására. Utókezelés: varázsdió krémmel.

Előzd meg. „Ne sajnáld a pénzt minőségi borotvára és borotva pamacsra” – tanácsolja Arrojo. A pamacs talán ódivatúnak tűnhet, de a szőrszálak megemelésével egyenletesebb borotválkozást tesz lehetővé.

Túlzásba vitt frizura

Oldd meg. Az olaj- vagy krémalapú stylingot száraz samponnal kezeld. A port szórd a hajadra és keféld ki. A kefe sörtéi eloszlatják a zselét a hajon.

Előzd meg. A styling hasonlít a főzéshez: ha egy összetevőből túl sokat használsz, már nincs visszaút. A zselét apránként és fokozatosan oszlasd el a hajtövektől a hajvégekig.

Túl mélyre nyúltál orrszőrzeted ritkítása közben – és most vérzik az orrmandulád.

Oldd meg. Használj vérzéscsillapító port.

Előzd meg. Sose dugj semmit az orrodba, ami nem oda való (például körömvágó ollót). Legközelebb kizárólag kerek végű orrszőrnyíró ollót vagy elektromos trimmert használj, de akkor is figyelj oda, hogy ne vágd meg magad.

Felültervezted a kölni mennyiségét

Oldd meg. Kozmetikai vattát márts alkoholba (ha más nincs kéznél, a vodka is megteszi) és töröld át az érintett bőrfelületet. Ettől némileg mérséklődik az illatfelhő intenzitása.

Előzd meg. A kölniből maximum kétszer spriccelj a bőrödre. Ha új illatot használsz, először a nyakszirtednél próbáld ki.

A körömágy körüli bőr lecsípése közben kiserken a véred.

Oldd meg. Folyékony vérzéscsillapítóval állítsd el a vérzést, peroxiddal tisztítsd meg a környékét, és sebtapasszal ragaszd le, javasolja Danny Kerr, a manhattani Spiff for Men társtulajdonosa.

Előzd meg. Házi barkács helyett fordulj inkább profihoz – ebben az esetben manikűröshöz. A bőr előzetes áztatásával könnyebb a munka (és igen, ezt otthon is megcsinálhatod).

Olvasd el ezt is!
Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft