Megoldások a leggyakoribb fürdőszobai balesetekre

Egy pillanatnyi figyelmetlenség kellemetlen pillanatokat okozhat a fürdőszobában. Íme, a megoldások.

Egy pillanatnyi figyelmetlenség kellemetlen pillanatokat okozhat a fürdőszobában. Íme, a megoldások.

Mintha felgyulladt volna a bőröd borotválkozás után – mindez egy fontos megbeszélés reggelén.

Oldd meg. Nick Arrojo celeb stylist alkoholmentes, bőrnyugtató hatású összetevőt (például aloe vera) tartalmazó borotválkozás utáni balzsamot javasol a tünetek csillapítására. Utókezelés: varázsdió krémmel.

Előzd meg. „Ne sajnáld a pénzt minőségi borotvára és borotva pamacsra” – tanácsolja Arrojo. A pamacs talán ódivatúnak tűnhet, de a szőrszálak megemelésével egyenletesebb borotválkozást tesz lehetővé.

Túlzásba vitt frizura

Oldd meg. Az olaj- vagy krémalapú stylingot száraz samponnal kezeld. A port szórd a hajadra és keféld ki. A kefe sörtéi eloszlatják a zselét a hajon.

Előzd meg. A styling hasonlít a főzéshez: ha egy összetevőből túl sokat használsz, már nincs visszaút. A zselét apránként és fokozatosan oszlasd el a hajtövektől a hajvégekig.

Túl mélyre nyúltál orrszőrzeted ritkítása közben – és most vérzik az orrmandulád.

Oldd meg. Használj vérzéscsillapító port.

Előzd meg. Sose dugj semmit az orrodba, ami nem oda való (például körömvágó ollót). Legközelebb kizárólag kerek végű orrszőrnyíró ollót vagy elektromos trimmert használj, de akkor is figyelj oda, hogy ne vágd meg magad.

Felültervezted a kölni mennyiségét

Oldd meg. Kozmetikai vattát márts alkoholba (ha más nincs kéznél, a vodka is megteszi) és töröld át az érintett bőrfelületet. Ettől némileg mérséklődik az illatfelhő intenzitása.

Előzd meg. A kölniből maximum kétszer spriccelj a bőrödre. Ha új illatot használsz, először a nyakszirtednél próbáld ki.

A körömágy körüli bőr lecsípése közben kiserken a véred.

Oldd meg. Folyékony vérzéscsillapítóval állítsd el a vérzést, peroxiddal tisztítsd meg a környékét, és sebtapasszal ragaszd le, javasolja Danny Kerr, a manhattani Spiff for Men társtulajdonosa.

Előzd meg. Házi barkács helyett fordulj inkább profihoz – ebben az esetben manikűröshöz. A bőr előzetes áztatásával könnyebb a munka (és igen, ezt otthon is megcsinálhatod).

Olvasd el ezt is!
Ülj bele! – Hyundai Tucson 1.7 CRD

Kipróbáltuk az új Hyundai Tucsont, hogy megtudjuk, milyen egy koreai autóval túrázni

Hugh Jackman 5 legjobb fitnesz tippje

Mi is rajongói vagyunk a színésznek, nem hiába tűnt már fel a címlapunkon. A 38 éves Farkas megosztja veled a legjobb tippjeit, hogy te is hasonlóan izmossá válj.

A leggyakoribb hibák a jelszavad kiválasztásánál

Ma már olyan könnyű feltörni bármelyik fiókod, hogy te is meglepődnél rajta. Érdemes olyan jelszót kitalálnod, amivel biztonságban tudhatod a személyes dolgaid. Megmutatjuk, melyik hibákat kerüld el.

A 3 legjobb gyakorlat vádlira

Az erős, izmos vádlik sokkal arányosabbá teszik a tested. Bár a rövidgatyák szezonja elmúlt, a teremben még megvillanthatod őket.

6 ok, hogy beszerezd az új számunkat

Megjelent az új Men's Health! Pillants bele!

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft