Megoldások a leggyakoribb fürdőszobai balesetekre

Egy pillanatnyi figyelmetlenség kellemetlen pillanatokat okozhat a fürdőszobában. Íme, a megoldások.

Egy pillanatnyi figyelmetlenség kellemetlen pillanatokat okozhat a fürdőszobában. Íme, a megoldások.

Mintha felgyulladt volna a bőröd borotválkozás után – mindez egy fontos megbeszélés reggelén.

Oldd meg. Nick Arrojo celeb stylist alkoholmentes, bőrnyugtató hatású összetevőt (például aloe vera) tartalmazó borotválkozás utáni balzsamot javasol a tünetek csillapítására. Utókezelés: varázsdió krémmel.

Előzd meg. „Ne sajnáld a pénzt minőségi borotvára és borotva pamacsra” – tanácsolja Arrojo. A pamacs talán ódivatúnak tűnhet, de a szőrszálak megemelésével egyenletesebb borotválkozást tesz lehetővé.

Túlzásba vitt frizura

Oldd meg. Az olaj- vagy krémalapú stylingot száraz samponnal kezeld. A port szórd a hajadra és keféld ki. A kefe sörtéi eloszlatják a zselét a hajon.

Előzd meg. A styling hasonlít a főzéshez: ha egy összetevőből túl sokat használsz, már nincs visszaút. A zselét apránként és fokozatosan oszlasd el a hajtövektől a hajvégekig.

Túl mélyre nyúltál orrszőrzeted ritkítása közben – és most vérzik az orrmandulád.

Oldd meg. Használj vérzéscsillapító port.

Előzd meg. Sose dugj semmit az orrodba, ami nem oda való (például körömvágó ollót). Legközelebb kizárólag kerek végű orrszőrnyíró ollót vagy elektromos trimmert használj, de akkor is figyelj oda, hogy ne vágd meg magad.

Felültervezted a kölni mennyiségét

Oldd meg. Kozmetikai vattát márts alkoholba (ha más nincs kéznél, a vodka is megteszi) és töröld át az érintett bőrfelületet. Ettől némileg mérséklődik az illatfelhő intenzitása.

Előzd meg. A kölniből maximum kétszer spriccelj a bőrödre. Ha új illatot használsz, először a nyakszirtednél próbáld ki.

A körömágy körüli bőr lecsípése közben kiserken a véred.

Oldd meg. Folyékony vérzéscsillapítóval állítsd el a vérzést, peroxiddal tisztítsd meg a környékét, és sebtapasszal ragaszd le, javasolja Danny Kerr, a manhattani Spiff for Men társtulajdonosa.

Előzd meg. Házi barkács helyett fordulj inkább profihoz – ebben az esetben manikűröshöz. A bőr előzetes áztatásával könnyebb a munka (és igen, ezt otthon is megcsinálhatod).

Olvasd el ezt is!
Ezt a 11 tulajdonságot keresik a férfiak a leendő feleségükben

Nincs persze olyan kézikönyv, melyben a tökéletes feleség minden tulajdonsága szerepel, mivel ezt lehetetlen lenne megcsinálni, annyira különbözőek vagyunk. De van néhány olyan tulajdonság, mely a legtöbb férfi számára fontos, ha leendő feleségét szeretné megtalálni.

3 zsírégető gyakorlat, amit biztos megtalálsz Justin Theroux edzéstervében

Hétvégén kicsit felfrissítenéd az edzésterved? Nem kell sokáig keresgélned, elég, ha követed Justin Theroux személyi edzőjének 3 gyakorlatát!

A kutyák azt is kiszagolják, ha bunkó vagy

A kutyád feltétel nélkül szeret - de ettől még észreveszi, ha rosszban sántikálsz.

10 férfi sztár, aki extrém fitnesz-átalakuláson esett át az elmúlt években

Kockás hasú akcióhőst formált magából Paul Rudd, Chris Hemsworth és Ryan Reynolds.

Mennyi az esély arra, hogy a startvonalnál találkozol életed szerelmével?

Lehet, hogy a jövőbeli párod már épp a maraton célvonalánál vár? Az Active.com próbálta kideríteni, mennyi az esély erre - és még sok másra:

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő 50% kedvezménnyel!

Csak 2685 Ft