Boldogabb szeretnél lenni? Le a ruhával!

Lógattad már ki nudista strandon? Jó oka van annak, hogy azok az emberek mindig mosolyognak: ha más emberek közé mész meztelenül, boldogabb lehetsz, állítja egy új kutatás.

Lógattad már ki nudista strandon? Jó oka van annak, hogy azok az emberek mindig mosolyognak: ha más emberek közé mész meztelenül, boldogabb lehetsz, állítja egy új kutatás.

A szakértők több mint 800 embert részvételével készítettek felmérést, melyből kiderült, hogy ha pucéran mászkálsz ismeretlenek között -bocs, de a barátnőd és családod ebbe nem számít bele-, sokkal boldogabb vagy, nagyobb az önbizalmad és a testképeddel sincs probléma.

Két másik kutatást is végeztek, melyeken olyan emberek vettek részt, akik egy nudista rendezvényre látogattak el. Az eredményeik igazolták a korábbi felfedezéseket.

„Minél hosszabb ideig és minél többször látogatott el valaki hasonló rendezvényekre, az annál boldogabb volt”-magyarázza dr. Keon West, a ktuatás vezetője.

Ha pedig látsz másokat is meztelenül, az jó hatással lehet a testképedre is a szakértők szerint. Az egyik résztvevő nyilatkozata szerint sokkal jobban el lehet engedni a negatív gondolatokat a testünkkel kapcsolatban, ha látjuk, hogy mások sem tökéletesek.

A szakértők azt is előrevetítették, hogy az eredmények segíthetnek megoldani a jövőben a testképzavarral küzdők problémáit, ám további vizsgálatokra lesz szükség ahhoz, hogy kiderüljön, miért érzik boldogabbnak magukat az emberek meztelenül, mások között.

Melledzés a dohányzás káros hatásai ellen

Az erős mellizmok megkímélhetnek a tüdőbetegségektől, ezért vegyél egy nagy levegőt és irány a terem!

A legfontosabb dolgok, amikre szabadtéri edzéshez szükséged lehet

Végre itt a jó idő, ha kicsit alábbhagy a kánikula, mehetsz is a szabadba edzeni!

Megjelent a Men’s Health! 6 ok, amiért érdemes beszerezned!

Az új magazinból igazi nagyágyúktól tanulhatsz: Jason Statham edzéstrükkjeivel, a Trónok harcából ismert Hegy életvezetési tanácsaival és 70-en túli testépítők tippjeivel is megismerkedhetsz!

A férfi, aki vállalta a tesztoszteronterápiát a pénisznövelésért

Fordulj orvoshoz, ha libidócsökkenést észlelsz.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft