Boldogabb szeretnél lenni? Le a ruhával!

Lógattad már ki nudista strandon? Jó oka van annak, hogy azok az emberek mindig mosolyognak: ha más emberek közé mész meztelenül, boldogabb lehetsz, állítja egy új kutatás.

Lógattad már ki nudista strandon? Jó oka van annak, hogy azok az emberek mindig mosolyognak: ha más emberek közé mész meztelenül, boldogabb lehetsz, állítja egy új kutatás.

A szakértők több mint 800 embert részvételével készítettek felmérést, melyből kiderült, hogy ha pucéran mászkálsz ismeretlenek között -bocs, de a barátnőd és családod ebbe nem számít bele-, sokkal boldogabb vagy, nagyobb az önbizalmad és a testképeddel sincs probléma.

Két másik kutatást is végeztek, melyeken olyan emberek vettek részt, akik egy nudista rendezvényre látogattak el. Az eredményeik igazolták a korábbi felfedezéseket.

„Minél hosszabb ideig és minél többször látogatott el valaki hasonló rendezvényekre, az annál boldogabb volt”-magyarázza dr. Keon West, a ktuatás vezetője.

Ha pedig látsz másokat is meztelenül, az jó hatással lehet a testképedre is a szakértők szerint. Az egyik résztvevő nyilatkozata szerint sokkal jobban el lehet engedni a negatív gondolatokat a testünkkel kapcsolatban, ha látjuk, hogy mások sem tökéletesek.

A szakértők azt is előrevetítették, hogy az eredmények segíthetnek megoldani a jövőben a testképzavarral küzdők problémáit, ám további vizsgálatokra lesz szükség ahhoz, hogy kiderüljön, miért érzik boldogabbnak magukat az emberek meztelenül, mások között.

Nagy, de nem erős - lehetséges?

Azt gondolom, aki konditeremben dolgozik edzőként, már minimum egyszer az életében (de inkább havi egyszer) találkozott olyan srácokkal, akik közlik, hogy ők nem akarnak nagyok lenni, csak erősek.

A vibráló karkötő, ami 30 másodperc alatt leszámol a stresszel

A TouchPoints hadat üzen a konstans idegeskedésnek.

A Szikla mutat 6 gyakorlatot, amiktől te is izmos lehetsz! Lesd el őket!

Dwayne Johsnon nagyon sok embert inspirál már csak a kinézetével is.

Kész, vége! Ennél jobb Tinderes profilkép nem létezik!

Mindenki tanulhat egyet s mást ettől a férfitól!

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft