Boldogabb szeretnél lenni? Le a ruhával!

Lógattad már ki nudista strandon? Jó oka van annak, hogy azok az emberek mindig mosolyognak: ha más emberek közé mész meztelenül, boldogabb lehetsz, állítja egy új kutatás.

Lógattad már ki nudista strandon? Jó oka van annak, hogy azok az emberek mindig mosolyognak: ha más emberek közé mész meztelenül, boldogabb lehetsz, állítja egy új kutatás.

A szakértők több mint 800 embert részvételével készítettek felmérést, melyből kiderült, hogy ha pucéran mászkálsz ismeretlenek között -bocs, de a barátnőd és családod ebbe nem számít bele-, sokkal boldogabb vagy, nagyobb az önbizalmad és a testképeddel sincs probléma.

Két másik kutatást is végeztek, melyeken olyan emberek vettek részt, akik egy nudista rendezvényre látogattak el. Az eredményeik igazolták a korábbi felfedezéseket.

„Minél hosszabb ideig és minél többször látogatott el valaki hasonló rendezvényekre, az annál boldogabb volt”-magyarázza dr. Keon West, a ktuatás vezetője.

Ha pedig látsz másokat is meztelenül, az jó hatással lehet a testképedre is a szakértők szerint. Az egyik résztvevő nyilatkozata szerint sokkal jobban el lehet engedni a negatív gondolatokat a testünkkel kapcsolatban, ha látjuk, hogy mások sem tökéletesek.

A szakértők azt is előrevetítették, hogy az eredmények segíthetnek megoldani a jövőben a testképzavarral küzdők problémáit, ám további vizsgálatokra lesz szükség ahhoz, hogy kiderüljön, miért érzik boldogabbnak magukat az emberek meztelenül, mások között.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

A faterod miatt nem kockás a hasad?

Nem tudsz lefogyni? A faterod állhat a háttérben.

A hét táplálkozási tippje: Minden, amit a vegán étrendről tudni érdemes

Egyre népszerűbbé válik a vegán életmód, ám sokan attól tartanak, hogy ha mellőzik az összes állatii eredetű alapanyagot, az izmaikból is veszítenek. Ez igaz?

Lewis Hamilton: Az ember, aki 10 évesen megalapozta a karrierjét

Negyedik világbajnoki címe felé robog a brit pilóta.

Nehezen találsz párt? A 37 százalékos szabály a segítségedre lehet!

Ideje újragondolni a randizásról alkotott elképzeléseidet!

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft