Ezt a gyümölcsöt ajánlják a szakemberek rendszeres sportoláshoz

Nem is gondolnád, mennyi előnye van a meggyfogyasztásnak.

Nem is gondolnád, mennyi előnye van a meggyfogyasztásnak.

Táplálékkiegészítőkkel megspékelt világunkban nehéz eligazodni. Ki tudja már, mit érdemes enni a rendszeres sportoláshoz? Mi most egy kicsit közelebb kerültünk a megoldáshoz, legalábbis, ami a gyümölcsöket illeti.

Egy nemzetközi kutatás alapján a szakemberek a meggyre esküsznek, melynek rendszeres fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának esélyét. A kis vörös ráadásul

antioxidánsokban, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, amik kifejezetten jól jönnek a rendszeres sportolással edzett szervezetnek.

A meggy kvercetintartalma révén csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek esélyét, sőt, ha ne adj Isten sérüléssel bajlódsz, kifejezetten ajánlott meggyet fogyasztanod. Ez a gyümölcs ugyanis védi az izomzatot, és segíti a regenerációt is. Egy brit kutatás nemrég azt is bebizonyította, hogy jó hatással van az izomépítésre, úgyhogy súlyzózás előtt is nyugodtan bekaphatsz belőle néhányat.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Elbúcsúzhatsz a hasi zsírtól! Kutatók egy olyan tapaszon dolgoznak, amivel leolvadnak rólad a fölös kilók

Az egyik legnagyobb mítosz, ami az edzést övezi, az, hogy ha bizonyos izomcsoportokat célzol meg az edzés során, az átmozgatott helyeken ég majd a zsír. Bár a hasizom tényleg a teremben készül, ahhoz, hogy látszódjon is, a megfelelő táplálkozásra is szükség van.

Kiderült, hogyan dobják le a kilókat a hollywoodi színészek

Zach Galifianakis és Jonah Hill is nagy átalakuláson ment keresztül.

A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft