A másnaposság csak a kezdet, aztán jönnek a gennyes csomók a bőrön

Csak óvatosan a fehérborral.

Csak óvatosan a fehérborral.

Nemrég mosolyogva írtuk meg, hogy amerikai kutatók kimutatták: naponta egy pohár sör segíthet csökkenteni a stroke kialakulásának esélyét, ráadásul véd a szív és érrendszeri betegségekkel szemben is.

Sajnos, vagy inkább szerencsére a fenti állítás nagyobb dózis esetén nem állja meg a helyét. Egy másnapos reggelen még tükörbe nézni is fájdalmas, elnyúzott arcod láttán legszívesebben visszadőlnél a takarók közé. A Journal of the American Academy of Dermatology szaklapban nemrég megjelent kutatás szerint a bőröd hosszú távon is megszenvedi az alkoholizálást.

Olvasd el ezt is!

83.000 adatai legalábbis aligha ferdíthetnek, a szakemberek négy évente vizsgálták meg a tesztalanyokat, s arra jutottak, hogy a nagyobb alkoholbevitel növeli az úgynevezett rosacea kialakulásának esélyét. Ez az arc középső területein értágulatokkal, gyulladt és gennyes csomókkal jelentkező bőrbetegség. Különösen a fehérbor veszélyes ebben a tekintetben, úgyhogy ha már muszáj, akkor vöröset válassz, az még a vérnyomásnak is jót tesz.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

A faterod miatt nem kockás a hasad?

Nem tudsz lefogyni? A faterod állhat a háttérben.

A hét táplálkozási tippje: Minden, amit a vegán étrendről tudni érdemes

Egyre népszerűbbé válik a vegán életmód, ám sokan attól tartanak, hogy ha mellőzik az összes állatii eredetű alapanyagot, az izmaikból is veszítenek. Ez igaz?

Lewis Hamilton: Az ember, aki 10 évesen megalapozta a karrierjét

Negyedik világbajnoki címe felé robog a brit pilóta.

Nehezen találsz párt? A 37 százalékos szabály a segítségedre lehet!

Ideje újragondolni a randizásról alkotott elképzeléseidet!

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft