A másnaposság csak a kezdet, aztán jönnek a gennyes csomók a bőrön

Csak óvatosan a fehérborral.

Csak óvatosan a fehérborral.

Nemrég mosolyogva írtuk meg, hogy amerikai kutatók kimutatták: naponta egy pohár sör segíthet csökkenteni a stroke kialakulásának esélyét, ráadásul véd a szív és érrendszeri betegségekkel szemben is.

Sajnos, vagy inkább szerencsére a fenti állítás nagyobb dózis esetén nem állja meg a helyét. Egy másnapos reggelen még tükörbe nézni is fájdalmas, elnyúzott arcod láttán legszívesebben visszadőlnél a takarók közé. A Journal of the American Academy of Dermatology szaklapban nemrég megjelent kutatás szerint a bőröd hosszú távon is megszenvedi az alkoholizálást.

Olvasd el ezt is!

83.000 adatai legalábbis aligha ferdíthetnek, a szakemberek négy évente vizsgálták meg a tesztalanyokat, s arra jutottak, hogy a nagyobb alkoholbevitel növeli az úgynevezett rosacea kialakulásának esélyét. Ez az arc középső területein értágulatokkal, gyulladt és gennyes csomókkal jelentkező bőrbetegség. Különösen a fehérbor veszélyes ebben a tekintetben, úgyhogy ha már muszáj, akkor vöröset válassz, az még a vérnyomásnak is jót tesz.

Ezektől az ételektől olyan illatod lesz, hogy minden nő utánad fordul

Nem tudnak ellenállni azoknak, akik egészségesen táplálkoznak.

Az agresszív számítógépes játékok agykárosító hatásúak lehetnek - állítja egy új kutatás

A játékok hatásai között szerepel az Alzheimer-kór kialakulása, a depresszió, skizofrénia is.

Repülővel utazol valahová? Légiutaskísérők osztják meg azt a 8 dolgot, amit érdemes tudnod

Vannak köztük olyanok, amik életmentőek lehetnek, de olyanok is, melyekkel az őrületbe tudod kergetni a repülő személyzetét!

Nagy, de nem erős - lehetséges?

Azt gondolom, aki konditeremben dolgozik edzőként, már minimum egyszer az életében (de inkább havi egyszer) találkozott olyan srácokkal, akik közlik, hogy ők nem akarnak nagyok lenni, csak erősek.

A vibráló karkötő, ami 30 másodperc alatt leszámol a stresszel

A TouchPoints hadat üzen a konstans idegeskedésnek.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft