A vibráló karkötő, ami 30 másodperc alatt leszámol a stresszel

A TouchPoints hadat üzen a konstans idegeskedésnek.

A TouchPoints hadat üzen a konstans idegeskedésnek.

Számos módja van a stresszlevezetésnek, az egyik legélvezetesebb talán az, ha az ágyban számolsz le a konstans idegeskedéssel. Nemrég azt is megírtuk, hogy milyen pózok segíthetnek leginkább ebben, most viszont egy olyan kiegészítőt mutatunk, ami az otthon melegén kívül is megoldást nyújthat a stresszre.

A TouchPoints rukkolt elő a vibráló karkötővel, ami a cég képviselői szerint akár 30 másodperc alatt is képes leszámolni az idegeskedéssel. Mindkét csuklónkra fel kell húznunk a kiegészítőt a siker érdekében, ezt követően pedig a vibráció stimulálja a stresszel kapcsolatos agyi reakciót.

A krónikus stressz meggyengíti az immunrendszert, valamint álmatlanságot és magas vérnyomást, szélsőséges esetben pedig szívrohamot is okozhat. Reméljük, hogy ez a termék hatékony megoldást jelenthet ezekre a problémákra

- nyilatkozta Vicki Mayo, a cég alapítója.

A karkötőket összeköthetjük akár az okostelefonunkkal is, így még pontosabb adatokat kaphatunk szervezetünk stresszkezeléséről. Ha túl sokat feszülsz, vedd le a karórát, és adj egy esélyt a kiegészítőnek.

Brutálisan kigyúrt vegán testépítők, akiket megéri bekövetni Instán

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft