A túl sok ülés veszélyesebb az egészségedre, mint gondolnád

Néha pattanj fel, ha jót akarsz magadnak!

Néha pattanj fel, ha jót akarsz magadnak!

Meglepő kutatási eredménybe futottunk bele a Plos One elnevezésű szaklap hasábjain. A szakemberek azt állítják, hogy az ülés sokkal veszélyesebb az egészségre, mint gondolnánk. A tanulmányban 133 irodai dolgozót vettek górcső alá. Két csoportra osztották őket, az egyiknek különböző módszerekkel csökkentették az ülési idejét, a másiknak nem.

A kutatók három hónappal később meglepve tapasztalták, hogy azok, akik napi szinten kevesebb időt töltöttek ülve, alacsonyabb vércukorszintet tapasztaltak.

Átlagosan csupán 21 perccel ültek kevesebbet a másik csoport tagjainál, mégis sejtszinten sokkal kevésbé terhelték meg a szervezetüket

- nyilatkozta a kutatás egyik vezetője.

Ráadásul azok, akik többet koptatták a hátsójukat, magasabb koleszterinszintről számoltak be, ami szélsőséges esetben elhízáshoz is vezetett. A szakemberek szerint nem kell radikálisan lecsökkenteni az ülve töltött időt, elég ha csak párszor jársz egyet a munkahelyeden, máris kevésbé ártottál az egészségednek.

A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Jó hírünk van: a tejcsoki is jót tesz az egészségednek!

Ha odafigyelsz arra, hogy egészségesen táplálkozz, akkor valószínűleg a csoki nem található meg az étrendedben.

Így készült Cedric McMillan a Mr. Olympiára

Múlt héten rendezték meg Las Vegasban a világ legrangosabb testépítő és fitnesz versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol az idei Arnold Classic győztese, Cedric McMillan is indult.

Kiderült végre, miért sírunk, ha nem megy a csapatnak

Ne rejtegesd a könnyeidet, az evolúció nem tűr ellentmondást.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft