A legjobb vállgyakorlat továbbfejlesztett változata

Az Arnold-nyomást sokan a világ legjobb vállgyakorlatának tartják.

Az Arnold-nyomást sokan a világ legjobb vállgyakorlatának tartják.

Mivel közben elforgatod a csuklód, a deltáid minden részét megdolgoztatja. Viszont mindig van jobb, így ezt a gyakorlatot is tovább lehet fejleszteni. Például azzal, ha felsőfogással engeded őket vissza és semlegessel nyomod ki. Így erősebben tudod tartani a vállaid. Először mindenképp könnyebb súlyzókkal és magasabb ismétlésszámmal végezd!

Olvasd el ezt is!
3 szexpóz, ami edzésnek is beillik

Az edzés sokban hasonlít a szexhez: mindkettő során emelkedik a pulzusod, leizzadsz, nyögsz és a végén megéhezel. Szerencsére vannak olyan szexpózok, amik a tested is megdolgoztatják.

5 coach meséli el, hogyan léphetsz túl a legnagyobb félelmeiden

Mindenki tart valamitől. Nem a pókokra gondolunk, hanem az élet egy-egy fontos területéhez köthető félelemre. Megmutatjuk, mit tanácsolnak a szakértők, ha te sem látod a kiutat.

Mark Wahlberg 5 legjobb filmje

A színész nem hiába feszít a legújabb Men's Health címlapján. Megmutatjuk, eddig melyik filmekben bizonyított legjobban szerintünk.

Szakítós problémák, amiket csak a 90-es években születettek értenek

A technológia fejlődésével a szakítás művészete is rendesen átalakult. Megmutatjuk, miben lett másabb.

A legjobb őszi szuperkaják fogyáshoz

Minden évszaknak megvannak a slágerei. Összegyűjtöttük a legjobb őszi zöldségeket és gyümölcsöket, amikkel fogyhatsz is.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft