A fekvőtámasz, ami a hasizmaid is megdolgoztatja

Egyetlen gyakorlat elég ahhoz, hogy megdolgoztasd a karjaid, mellkasod és hasad.

Egyetlen gyakorlat elég ahhoz, hogy megdolgoztasd a karjaid, mellkasod és hasad.

Ha mini tolódzkodó kereten végzed a fekvőtámaszt, nő a mozgástartományod, így több izmod aktivizálódik közben. A keret hatására pedig stabilabbak maradnak a vállaid is. Ha nincs ilyened, helyezz két egykezes súlyzót egy-egy step padra, vagy dobozra. Legrosszabb esetben pedig a legnehezebb súlyzókra is támaszkodhatsz. A fekvőtámasz elvégzése közben figyelj arra, hogy a hátad alsó részét told ki, így a bordáidnál lévő izmaid is dolgoznak. Építsd be az edzéstervedbe! Nehezítheted, ha 5 mp-ig megtartod magad.

A szex 4 kevésbé ismert pozitív hatása a szervezetedre

A mindenki által ismert tényeken keresztül vannak még, amikből profitálhatsz!

Szexpózok, amik edzésnek is beillenek

Az edzés sokban hasonlít a szexhez: mindkettő során emelkedik a pulzusod, leizzadsz, nyögsz és a végén megéhezel. Szerencsére vannak olyan szexpózok, amik a tested is megdolgoztatják.

5 coach meséli el, hogyan léphetsz túl a legnagyobb félelmeiden

Mindenki tart valamitől. Nem a pókokra gondolunk, hanem az élet egy-egy fontos területéhez köthető félelemre. Megmutatjuk, mit tanácsolnak a szakértők, ha te sem látod a kiutat.

Mark Wahlberg 5 legjobb filmje

A színész nem hiába feszít a legújabb Men's Health címlapján. Megmutatjuk, eddig melyik filmekben bizonyított legjobban szerintünk.

Szakítós problémák, amiket csak a 90-es években születettek értenek

A technológia fejlődésével a szakítás művészete is rendesen átalakult. Megmutatjuk, miben lett másabb.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft