Mit találsz a jövő edzőtermében?

Ha úgy rendezhetnénk be egy edzőtermet, hogy a pénz nem számít, a következő gépeket szereznénk be.

Ha úgy rendezhetnénk be egy edzőtermet, hogy a pénz nem számít, a következő gépeket szereznénk be.

Kép

FAGYKAMRA Vannak élsportolók, akik jégfürdőbe fekszenek az edzés utáni regenerációért. Egy háromperces jégkamra-terápia 20 perces jeges mártózásnak felel meg. Plusz jó hatása, hogy az anyagcserét több órára felpörgeti.

KÖTÉLHÚZÓ GÉP Ezzel a berendezéssel kötélhúzásokat végezhetsz fentről, lentről és a kettő közötti magasságokból is, hogy „sohanemlátott” hátat, karokat, vállakat és hasat fejlessz.

JÁKOB LAJTORJÁJA A futógéptől és a szobakerékpártól eltérően, ahol előre szabályozod a sebességet és a meredekséget/ellenállást, ez a mászó-kardiógép olyan gyorsan pörög, ahogyan te. A hosszabb lépések felgyorsítják, a rövidektől lelassul.

TRUEFORM RUNNER A motorizált futópadokon történő edzés nem készít fel a szabadban futásra. A magad által hajtott eszközökön azonban - mint a TrueForm vagy Woodway, domború felületével és súrlódásmentes szalagjával – végzett mozgás jobban kamatoztatható a stúdió falain kívül.

KEISER AIR300 GUGGOLÓÁLLVÁNY A hüvelykujjaddal gyorsan csökkentheted és növelheted a gyakorlat nehézségét, míg a légnyomással működő ellenállás lehetővé teszi olyan high-impact gyakorlatok végzését is, mint a guggolásból felugrás, anélkül, hogy súllyal a válladon ütköznél a talajjal.

Olvasd el ezt is!
Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft