Mit találsz a jövő edzőtermében?

Ha úgy rendezhetnénk be egy edzőtermet, hogy a pénz nem számít, a következő gépeket szereznénk be.

Ha úgy rendezhetnénk be egy edzőtermet, hogy a pénz nem számít, a következő gépeket szereznénk be.

Kép

FAGYKAMRA Vannak élsportolók, akik jégfürdőbe fekszenek az edzés utáni regenerációért. Egy háromperces jégkamra-terápia 20 perces jeges mártózásnak felel meg. Plusz jó hatása, hogy az anyagcserét több órára felpörgeti.

KÖTÉLHÚZÓ GÉP Ezzel a berendezéssel kötélhúzásokat végezhetsz fentről, lentről és a kettő közötti magasságokból is, hogy „sohanemlátott” hátat, karokat, vállakat és hasat fejlessz.

JÁKOB LAJTORJÁJA A futógéptől és a szobakerékpártól eltérően, ahol előre szabályozod a sebességet és a meredekséget/ellenállást, ez a mászó-kardiógép olyan gyorsan pörög, ahogyan te. A hosszabb lépések felgyorsítják, a rövidektől lelassul.

TRUEFORM RUNNER A motorizált futópadokon történő edzés nem készít fel a szabadban futásra. A magad által hajtott eszközökön azonban - mint a TrueForm vagy Woodway, domború felületével és súrlódásmentes szalagjával – végzett mozgás jobban kamatoztatható a stúdió falain kívül.

KEISER AIR300 GUGGOLÓÁLLVÁNY A hüvelykujjaddal gyorsan csökkentheted és növelheted a gyakorlat nehézségét, míg a légnyomással működő ellenállás lehetővé teszi olyan high-impact gyakorlatok végzését is, mint a guggolásból felugrás, anélkül, hogy súllyal a válladon ütköznél a talajjal.

Olvasd el ezt is!
A szex 4 kevésbé ismert pozitív hatása a szervezetedre

A mindenki által ismert tényeken keresztül vannak még, amikből profitálhatsz!

Szexpózok, amik edzésnek is beillenek

Az edzés sokban hasonlít a szexhez: mindkettő során emelkedik a pulzusod, leizzadsz, nyögsz és a végén megéhezel. Szerencsére vannak olyan szexpózok, amik a tested is megdolgoztatják.

5 coach meséli el, hogyan léphetsz túl a legnagyobb félelmeiden

Mindenki tart valamitől. Nem a pókokra gondolunk, hanem az élet egy-egy fontos területéhez köthető félelemre. Megmutatjuk, mit tanácsolnak a szakértők, ha te sem látod a kiutat.

Mark Wahlberg 5 legjobb filmje

A színész nem hiába feszít a legújabb Men's Health címlapján. Megmutatjuk, eddig melyik filmekben bizonyított legjobban szerintünk.

Szakítós problémák, amiket csak a 90-es években születettek értenek

A technológia fejlődésével a szakítás művészete is rendesen átalakult. Megmutatjuk, miben lett másabb.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft