Mit találsz a jövő edzőtermében?

Ha úgy rendezhetnénk be egy edzőtermet, hogy a pénz nem számít, a következő gépeket szereznénk be.

Ha úgy rendezhetnénk be egy edzőtermet, hogy a pénz nem számít, a következő gépeket szereznénk be.

Kép

FAGYKAMRA Vannak élsportolók, akik jégfürdőbe fekszenek az edzés utáni regenerációért. Egy háromperces jégkamra-terápia 20 perces jeges mártózásnak felel meg. Plusz jó hatása, hogy az anyagcserét több órára felpörgeti.

KÖTÉLHÚZÓ GÉP Ezzel a berendezéssel kötélhúzásokat végezhetsz fentről, lentről és a kettő közötti magasságokból is, hogy „sohanemlátott” hátat, karokat, vállakat és hasat fejlessz.

JÁKOB LAJTORJÁJA A futógéptől és a szobakerékpártól eltérően, ahol előre szabályozod a sebességet és a meredekséget/ellenállást, ez a mászó-kardiógép olyan gyorsan pörög, ahogyan te. A hosszabb lépések felgyorsítják, a rövidektől lelassul.

TRUEFORM RUNNER A motorizált futópadokon történő edzés nem készít fel a szabadban futásra. A magad által hajtott eszközökön azonban - mint a TrueForm vagy Woodway, domború felületével és súrlódásmentes szalagjával – végzett mozgás jobban kamatoztatható a stúdió falain kívül.

KEISER AIR300 GUGGOLÓÁLLVÁNY A hüvelykujjaddal gyorsan csökkentheted és növelheted a gyakorlat nehézségét, míg a légnyomással működő ellenállás lehetővé teszi olyan high-impact gyakorlatok végzését is, mint a guggolásból felugrás, anélkül, hogy súllyal a válladon ütköznél a talajjal.

Olvasd el ezt is!
Fájdalmas vége lesz! Így rontod el a fekvenyomást

A vállfájás oka lehet, hogy a kedvenc gyakorlatod, a fekvenyomás.

A nők szexibbnek, magabiztosabbnak és intelligensebbnek tartanak, ha...

Ideje újragondolni, hogy kit fogadsz be szárnysegédnek. Lehet, hogy nem is a legjobb haveroddal kellene elindulnod csajozni?

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Mit árul el a szülinapod a szexuális életedről?

Gondolkodtál már azon, miért jobb valakivel a szex? A biológiai tulajdonságokon kívül a születésnapod is kihathat arra, kivel, mennyire élvezed.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft