Mit találsz a jövő edzőtermében?

Ha úgy rendezhetnénk be egy edzőtermet, hogy a pénz nem számít, a következő gépeket szereznénk be.

Ha úgy rendezhetnénk be egy edzőtermet, hogy a pénz nem számít, a következő gépeket szereznénk be.

Kép

FAGYKAMRA Vannak élsportolók, akik jégfürdőbe fekszenek az edzés utáni regenerációért. Egy háromperces jégkamra-terápia 20 perces jeges mártózásnak felel meg. Plusz jó hatása, hogy az anyagcserét több órára felpörgeti.

KÖTÉLHÚZÓ GÉP Ezzel a berendezéssel kötélhúzásokat végezhetsz fentről, lentről és a kettő közötti magasságokból is, hogy „sohanemlátott” hátat, karokat, vállakat és hasat fejlessz.

JÁKOB LAJTORJÁJA A futógéptől és a szobakerékpártól eltérően, ahol előre szabályozod a sebességet és a meredekséget/ellenállást, ez a mászó-kardiógép olyan gyorsan pörög, ahogyan te. A hosszabb lépések felgyorsítják, a rövidektől lelassul.

TRUEFORM RUNNER A motorizált futópadokon történő edzés nem készít fel a szabadban futásra. A magad által hajtott eszközökön azonban - mint a TrueForm vagy Woodway, domború felületével és súrlódásmentes szalagjával – végzett mozgás jobban kamatoztatható a stúdió falain kívül.

KEISER AIR300 GUGGOLÓÁLLVÁNY A hüvelykujjaddal gyorsan csökkentheted és növelheted a gyakorlat nehézségét, míg a légnyomással működő ellenállás lehetővé teszi olyan high-impact gyakorlatok végzését is, mint a guggolásból felugrás, anélkül, hogy súllyal a válladon ütköznél a talajjal.

Olvasd el ezt is!
Ezt a 11 tulajdonságot keresik a férfiak a leendő feleségükben

Nincs persze olyan kézikönyv, melyben a tökéletes feleség minden tulajdonsága szerepel, mivel ezt lehetetlen lenne megcsinálni, annyira különbözőek vagyunk. De van néhány olyan tulajdonság, mely a legtöbb férfi számára fontos, ha leendő feleségét szeretné megtalálni.

3 zsírégető gyakorlat, amit biztos megtalálsz Justin Theroux edzéstervében

Hétvégén kicsit felfrissítenéd az edzésterved? Nem kell sokáig keresgélned, elég, ha követed Justin Theroux személyi edzőjének 3 gyakorlatát!

A kutyák azt is kiszagolják, ha bunkó vagy

A kutyád feltétel nélkül szeret - de ettől még észreveszi, ha rosszban sántikálsz.

10 férfi sztár, aki extrém fitnesz-átalakuláson esett át az elmúlt években

Kockás hasú akcióhőst formált magából Paul Rudd, Chris Hemsworth és Ryan Reynolds.

Mennyi az esély arra, hogy a startvonalnál találkozol életed szerelmével?

Lehet, hogy a jövőbeli párod már épp a maraton célvonalánál vár? Az Active.com próbálta kideríteni, mennyi az esély erre - és még sok másra:

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő 50% kedvezménnyel!

Csak 2685 Ft