3 izommítosz, amiket megcáfoltunk

Ne hagyd, hogy a következő állítások szabotálják az edzésed!

Ne hagyd, hogy a következő állítások szabotálják az edzésed!

Ha összezavarod az izmaid, gyorsabban nőnek

Mit értünk ez alatt? Ha rendszeresen új gyakorlatokat építesz az edzéstervedbe és csak rövid ideig végezd ugynaazt az edzéstervet. Az izmoknak muszáj hozzászokniuk a mozgáshoz, hogy helyesen tudd végezni a gyakorlatot, ráadásul így nőhetnek is.

Csak 25 gramm fehérjét emésztesz meg

Akár 125 grammot is fel tud dolgozni, csak ehhez hosszabb időre van szüksége. Az optimáls fittség elérésének érdekében 1 gramm fehérjét számolj a súlyod minden 450 grammjára.

A saját testsúlyos edzéstől izmosodhatsz

Ez igaz, de egy idő után - főleg, ha minél nagyobb izmokara vágysz-, muszáj lesz súlyzókat is használnod, hiszen azokkal érhető el nagyobb változás.

5 coach meséli el, hogyan léphetsz túl a legnagyobb félelmeiden

Mindenki tart valamitől. Nem a pókokra gondolunk, hanem az élet egy-egy fontos területéhez köthető félelemre. Megmutatjuk, mit tanácsolnak a szakértők, ha te sem látod a kiutat.

Mark Wahlberg 5 legjobb filmje

A színész nem hiába feszít a legújabb Men's Health címlapján. Megmutatjuk, eddig melyik filmekben bizonyított legjobban szerintünk.

Szakítós problémák, amiket csak a 90-es években születettek értenek

A technológia fejlődésével a szakítás művészete is rendesen átalakult. Megmutatjuk, miben lett másabb.

A legjobb őszi szuperkaják fogyáshoz

Minden évszaknak megvannak a slágerei. Összegyűjtöttük a legjobb őszi zöldségeket és gyümölcsöket, amikkel fogyhatsz is.

5 szuper szénhidrátforrás futás, vagy edzés előtt

Minden futónak szüksége van szénhidrátokra, hiszen ezek a tápanyagok látnak el energiával. Ugyanakkor arra érdemes figyelned, mikor és mit eszel. Ebben leszünk a segítségedre.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft