A legjobb és legrosszabb kardiógépek a konditeremben

Kardiózni kell, ha kockás hasat szeretnél, nincs mese. De melyik gépekkel érheted el a legjobb eredményt? Megmutatjuk, a legrosszabbaktól indulunk a legjobbak felé.

Kardiózni kell, ha kockás hasat szeretnél, nincs mese. De melyik gépekkel érheted el a legjobb eredményt? Megmutatjuk, a legrosszabbaktól indulunk a legjobbak felé.

Olvasd el ezt is!

Fekvőkerékpár

A térdfájósoknak akár jó is lehet, de egy laza edzéshez is jó választás. Ha feljebb veszed az ellenállást, keményebben dolgoznak a négyfejű combizmaid, mint a hagyományos bringán.

Arc Trainer

Jobb választás futás helyett, mint az ellipszis tréner, ráadásul biztonságosabb azok számára, akik könnyen lesérülnek. A lépés hossza viszont a magasabb embereknek kedvez.

Spinning bringa

Végre egy gép, amivel funkcionális edzést végezhetsz. Jobb választás, mint a fenti két másik bicikli, hiszen ez hasonlít legjobban a szabadban tekerhető vasparipához, ráadásul a combjaid is alaposan megdolgoztathatod rajta.

Evezőgép

A teljes testt átmozgató gép az evezést próbálja utánozni, így javul a koordinációd, gyorsabb és erősebb lehetsz általa. Ha gyakran megfájdulnak az ízületeid, válaszd ezt.

Futópad

Természetes a mozgástartományod, ráadásul könnyű használni és szinte teljesen olyan hatékony, mint a szabadban végzett futás.

A cikk folytatását itt találod.

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft