A legjobb és legrosszabb kardiógépek a konditeremben

Kardiózni kell, ha kockás hasat szeretnél, nincs mese. De melyik gépekkel érheted el a legjobb eredményt? Megmutatjuk, a legrosszabbaktól indulunk a legjobbak felé.

Kardiózni kell, ha kockás hasat szeretnél, nincs mese. De melyik gépekkel érheted el a legjobb eredményt? Megmutatjuk, a legrosszabbaktól indulunk a legjobbak felé.

Olvasd el ezt is!

Fekvőkerékpár

A térdfájósoknak akár jó is lehet, de egy laza edzéshez is jó választás. Ha feljebb veszed az ellenállást, keményebben dolgoznak a négyfejű combizmaid, mint a hagyományos bringán.

Arc Trainer

Jobb választás futás helyett, mint az ellipszis tréner, ráadásul biztonságosabb azok számára, akik könnyen lesérülnek. A lépés hossza viszont a magasabb embereknek kedvez.

Spinning bringa

Végre egy gép, amivel funkcionális edzést végezhetsz. Jobb választás, mint a fenti két másik bicikli, hiszen ez hasonlít legjobban a szabadban tekerhető vasparipához, ráadásul a combjaid is alaposan megdolgoztathatod rajta.

Evezőgép

A teljes testt átmozgató gép az evezést próbálja utánozni, így javul a koordinációd, gyorsabb és erősebb lehetsz általa. Ha gyakran megfájdulnak az ízületeid, válaszd ezt.

Futópad

Természetes a mozgástartományod, ráadásul könnyű használni és szinte teljesen olyan hatékony, mint a szabadban végzett futás.

A cikk folytatását itt találod.

5 szuper szénhidrátforrás futás, vagy edzés előtt

Minden futónak szüksége van szénhidrátokra, hiszen ezek a tápanyagok látnak el energiával. Ugyanakkor arra érdemes figyelned, mikor és mit eszel. Ebben leszünk a segítségedre.

Így készítsd fel az autód a hidegre

Ha lecsökken a hőmérséklet, a következő lépésekkel készítsd fel a kocsid minden helyzetre!

Mi az igazság: jó izomlázra edzeni?

Hiába sportolsz rendszeresen, az izomláz nem kerülhet el mindig. De mi a teendő, ha fájdalmaid vannak?

Ülj bele! – Hyundai Tucson 1.7 CRD

Kipróbáltuk az új Hyundai Tucsont, hogy megtudjuk, milyen egy koreai autóval túrázni

Hugh Jackman 5 legjobb fitnesz tippje

Mi is rajongói vagyunk a színésznek, nem hiába tűnt már fel a címlapunkon. A 38 éves Farkas megosztja veled a legjobb tippjeit, hogy te is hasonlóan izmossá válj.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft