A legjobb és legrosszabb kardiógépek a konditeremben

Kardiózni kell, ha kockás hasat szeretnél, nincs mese. De melyik gépekkel érheted el a legjobb eredményt? Megmutatjuk, a legrosszabbaktól indulunk a legjobbak felé.

Kardiózni kell, ha kockás hasat szeretnél, nincs mese. De melyik gépekkel érheted el a legjobb eredményt? Megmutatjuk, a legrosszabbaktól indulunk a legjobbak felé.

Olvasd el ezt is!

Fekvőkerékpár

A térdfájósoknak akár jó is lehet, de egy laza edzéshez is jó választás. Ha feljebb veszed az ellenállást, keményebben dolgoznak a négyfejű combizmaid, mint a hagyományos bringán.

Arc Trainer

Jobb választás futás helyett, mint az ellipszis tréner, ráadásul biztonságosabb azok számára, akik könnyen lesérülnek. A lépés hossza viszont a magasabb embereknek kedvez.

Spinning bringa

Végre egy gép, amivel funkcionális edzést végezhetsz. Jobb választás, mint a fenti két másik bicikli, hiszen ez hasonlít legjobban a szabadban tekerhető vasparipához, ráadásul a combjaid is alaposan megdolgoztathatod rajta.

Evezőgép

A teljes testt átmozgató gép az evezést próbálja utánozni, így javul a koordinációd, gyorsabb és erősebb lehetsz általa. Ha gyakran megfájdulnak az ízületeid, válaszd ezt.

Futópad

Természetes a mozgástartományod, ráadásul könnyű használni és szinte teljesen olyan hatékony, mint a szabadban végzett futás.

A cikk folytatását itt találod.

A nők szexibbnek, magabiztosabbnak és intelligensebbnek tartanak, ha...

Ideje újragondolni, hogy kit fogadsz be szárnysegédnek. Lehet, hogy nem is a legjobb haveroddal kellene elindulnod csajozni?

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Mit árul el a szülinapod a szexuális életedről?

Gondolkodtál már azon, miért jobb valakivel a szex? A biológiai tulajdonságokon kívül a születésnapod is kihathat arra, kivel, mennyire élvezed.

A világ legerősebb embere napi 7 étkezéssel 12.000 kalóriát visz be. Így csinálja

Brian Shaw elég sokat eszik - ez nem is meglepő, hiszen ő lett a világ legerősebb embere. Már négyszer szerezte meg ezt a címet, de rengeteget készült minden versenyére - és nem csak az edzés során, hanem a táplálkozását is ennek rendelte alá.

9 tipp, hogy végre úgy öltözz, mint egy felnőtt férfi

Ha szeretnéd, hogy végre komolyan vegyenek, érdemes megfogadnod a következő tippeket, hogy minden helyzetben érett férfiként tekintsenek rád - legalábbis az öltözködésed alapján…

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft