A rugalmas izom a jó izom

Ezzel a 4 gyakorlattal 10 perc alatt ellazítod az izmaidat, javul a mozgékonyság és robbanásszerű növekedésnek indulnak.

Ezzel a 4 gyakorlattal 10 perc alatt ellazítod az izmaidat, javul a mozgékonyság és robbanásszerű növekedésnek indulnak.

Végrehajtás

Hajtsd végre minden gyakorlatot a megadott ideig, ismétlésszámig naponta. Végezd őket edzés előtt, vagy megszakításokkal tréning közben, sőt pihenőnapokon is a regenerálódásért, mondja Doug Kechijian, D.P.T, a program összeállítója.

1. Ellensúlyos mélyguggolás

Fogj a kezeidben egy-egy könnyebb kézisúlyzót és szoríts a combjaid közé egy kisebb habhengert. Nyomd előre a térdeket majd guggolj le addig, amíg a feneked majdnem érinti a talajt. (Azt a legkönnyebb súlyt használd, amivel ez kivitelezhető.) Domborítsd a hátaddal, a csípődet pedig húzd magad alá. A lenti helyzetben vegyél 5 mély levegőt, majd állj fel. Ez 1 ismétlés, végezd 3-5x!

2. Couch Stretch

Ereszkedj féltérdelő helyzetbe, a hátsó térd a fal vagy a doboz közelében van; annak sípcsontja pedig megközelítőleg párhuzamosan vele. Elsőre lehet, hogy meg kell támaszkodnod valamin. Tartsd ki a pozíciót 1-2 percig úgy, hogy közben a hátsó láb hajlítóját megfeszíted. Ismételd a másik oldalon is.

3. Variált galamb-póz

Ereszkedj négykézláb helyzetbe és tegyél egy párnát vagy egy szivacshengert a bal térded alá. Emeld fel a jobb térded és tedd a bal mögé, a bal lábszárat pedig elöl, jobbra helyezd ki. Hintáztasd a csípőd előre és hátra 2 percig. Érezned kell, hogy a csípőd izmai nyúlnak. Válts oldalt és ismételj!

4. Húzódzkodóállványon függeszkedés

Ellazított váll- és hátizmokkal függeszkedj le egy húzódzkodóállványon, majd feszítsd meg a farizmokat annyira, hogy a csípődet kicsit magad alá húzd. Vegyél 5 mély lélegzetet! Fújj ki annyi levegőt, amennyit csak tudsz, érezd ahogy nyúlik a széles hátizmot. Ez 1 ismétlés, ismételd 3-5x!

Olvasd el ezt is!
Ezt a 11 tulajdonságot keresik a férfiak a leendő feleségükben

Nincs persze olyan kézikönyv, melyben a tökéletes feleség minden tulajdonsága szerepel, mivel ezt lehetetlen lenne megcsinálni, annyira különbözőek vagyunk. De van néhány olyan tulajdonság, mely a legtöbb férfi számára fontos, ha leendő feleségét szeretné megtalálni.

3 zsírégető gyakorlat, amit biztos megtalálsz Justin Theroux edzéstervében

Hétvégén kicsit felfrissítenéd az edzésterved? Nem kell sokáig keresgélned, elég, ha követed Justin Theroux személyi edzőjének 3 gyakorlatát!

A kutyák azt is kiszagolják, ha bunkó vagy

A kutyád feltétel nélkül szeret - de ettől még észreveszi, ha rosszban sántikálsz.

10 férfi sztár, aki extrém fitnesz-átalakuláson esett át az elmúlt években

Kockás hasú akcióhőst formált magából Paul Rudd, Chris Hemsworth és Ryan Reynolds.

Mennyi az esély arra, hogy a startvonalnál találkozol életed szerelmével?

Lehet, hogy a jövőbeli párod már épp a maraton célvonalánál vár? Az Active.com próbálta kideríteni, mennyi az esély erre - és még sok másra:

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő 50% kedvezménnyel!

Csak 2685 Ft