A rugalmas izom a jó izom

Ezzel a 4 gyakorlattal 10 perc alatt ellazítod az izmaidat, javul a mozgékonyság és robbanásszerű növekedésnek indulnak.

Ezzel a 4 gyakorlattal 10 perc alatt ellazítod az izmaidat, javul a mozgékonyság és robbanásszerű növekedésnek indulnak.

Végrehajtás

Hajtsd végre minden gyakorlatot a megadott ideig, ismétlésszámig naponta. Végezd őket edzés előtt, vagy megszakításokkal tréning közben, sőt pihenőnapokon is a regenerálódásért, mondja Doug Kechijian, D.P.T, a program összeállítója.

1. Ellensúlyos mélyguggolás

Fogj a kezeidben egy-egy könnyebb kézisúlyzót és szoríts a combjaid közé egy kisebb habhengert. Nyomd előre a térdeket majd guggolj le addig, amíg a feneked majdnem érinti a talajt. (Azt a legkönnyebb súlyt használd, amivel ez kivitelezhető.) Domborítsd a hátaddal, a csípődet pedig húzd magad alá. A lenti helyzetben vegyél 5 mély levegőt, majd állj fel. Ez 1 ismétlés, végezd 3-5x!

2. Couch Stretch

Ereszkedj féltérdelő helyzetbe, a hátsó térd a fal vagy a doboz közelében van; annak sípcsontja pedig megközelítőleg párhuzamosan vele. Elsőre lehet, hogy meg kell támaszkodnod valamin. Tartsd ki a pozíciót 1-2 percig úgy, hogy közben a hátsó láb hajlítóját megfeszíted. Ismételd a másik oldalon is.

3. Variált galamb-póz

Ereszkedj négykézláb helyzetbe és tegyél egy párnát vagy egy szivacshengert a bal térded alá. Emeld fel a jobb térded és tedd a bal mögé, a bal lábszárat pedig elöl, jobbra helyezd ki. Hintáztasd a csípőd előre és hátra 2 percig. Érezned kell, hogy a csípőd izmai nyúlnak. Válts oldalt és ismételj!

4. Húzódzkodóállványon függeszkedés

Ellazított váll- és hátizmokkal függeszkedj le egy húzódzkodóállványon, majd feszítsd meg a farizmokat annyira, hogy a csípődet kicsit magad alá húzd. Vegyél 5 mély lélegzetet! Fújj ki annyi levegőt, amennyit csak tudsz, érezd ahogy nyúlik a széles hátizmot. Ez 1 ismétlés, ismételd 3-5x!

Olvasd el ezt is!
Szexpózok, amik edzésnek is beillenek

Az edzés sokban hasonlít a szexhez: mindkettő során emelkedik a pulzusod, leizzadsz, nyögsz és a végén megéhezel. Szerencsére vannak olyan szexpózok, amik a tested is megdolgoztatják.

5 coach meséli el, hogyan léphetsz túl a legnagyobb félelmeiden

Mindenki tart valamitől. Nem a pókokra gondolunk, hanem az élet egy-egy fontos területéhez köthető félelemre. Megmutatjuk, mit tanácsolnak a szakértők, ha te sem látod a kiutat.

Mark Wahlberg 5 legjobb filmje

A színész nem hiába feszít a legújabb Men's Health címlapján. Megmutatjuk, eddig melyik filmekben bizonyított legjobban szerintünk.

Szakítós problémák, amiket csak a 90-es években születettek értenek

A technológia fejlődésével a szakítás művészete is rendesen átalakult. Megmutatjuk, miben lett másabb.

A legjobb őszi szuperkaják fogyáshoz

Minden évszaknak megvannak a slágerei. Összegyűjtöttük a legjobb őszi zöldségeket és gyümölcsöket, amikkel fogyhatsz is.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft