Így javíts a fekvőtámaszodon

Kikértük a legjobb edzők tanácsait azért, hogy minden gyakorlatot helyesen végezz el, hiszen csak akkor hatékony az edzés.

Kikértük a legjobb edzők tanácsait azért, hogy minden gyakorlatot helyesen végezz el, hiszen csak akkor hatékony az edzés.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Eddz vagy pihenj?

Fekvőtámasz

Mit csinálsz rosszul? A csípőd is mozog miközben a tested fel és le mozdul.
Tökéletesítds: Amikor fekvőtámaszt végzel, olyan pózban kell lenned, mintha állnál és nagyon kihúznád magad, állítja Vern Gambetta, a Gambetta Sports Training Systems tulajdonosa. "Szóval a csípődet nem szabad leengedned, de az sem jó, ha nagyon felemeled. A hátad felső részének sem szabad görbén állni."
"Mielőtt elkezded, próbáld úgy tartani a felsőtested, mint amikor felhúzod a kabátod zipzárját," tanácsolja Kaitlyn Weiss, edző. Tartsd így végig az edzés ideje alatt. "Így feszes marad a tested- tökéletesen tudod tartani magad- a gyakorlatok elvégzése közben.
"Ne csak a tested nyomd fel, a kezeiddel nyomd erősen a padlót," mondja Gambetta. Így több erőt fejthetsz ki minden ismétlésnél.

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft