Így javíts a fekvenyomásodon

Kikértük a legjobb edzők tanácsait azért, hogy minden gyakorlatot helyesen végezz el, hiszen csak akkor hatékony az edzés.

Kikértük a legjobb edzők tanácsait azért, hogy minden gyakorlatot helyesen végezz el, hiszen csak akkor hatékony az edzés.

Fekvenyomás

Mit csinálsz rosszul? Csak arra gondolsz, hogy elnyomd a súlyzót a mellkasodtól.
Tökéletesíts: "Minden alkalommal, amikor leengeded a súlyzót, próbáld meg összenyomni a lapockáidat," tanácsolja Craig Rasmussen, fitneszedző. Így több energia koncentrálódik a felsőtestedben, ezért nagyobb erővel tudod kinyomni a súlyt.
"A súlyzó leengedése közben emeld meg a mellkasod," mondja Rasmussen. "Ezzel sokkal könnyebben megy a kinyomás."
"Amikor éppen kinyomod a súlyt, próbáld meg meghajltani a rudat a kezeiddel, tanácsolja Pavel Tsatsouline, fitnesz szakértő. A hatás: Sokkal több izomrost aktiválódik, erősebben mozgatod a súlyzót és a vállaid is biztonságban lesznek.

A nők szexibbnek, magabiztosabbnak és intelligensebbnek tartanak, ha...

Ideje újragondolni, hogy kit fogadsz be szárnysegédnek. Lehet, hogy nem is a legjobb haveroddal kellene elindulnod csajozni?

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Mit árul el a szülinapod a szexuális életedről?

Gondolkodtál már azon, miért jobb valakivel a szex? A biológiai tulajdonságokon kívül a születésnapod is kihathat arra, kivel, mennyire élvezed.

A világ legerősebb embere napi 7 étkezéssel 12.000 kalóriát visz be. Így csinálja

Brian Shaw elég sokat eszik - ez nem is meglepő, hiszen ő lett a világ legerősebb embere. Már négyszer szerezte meg ezt a címet, de rengeteget készült minden versenyére - és nem csak az edzés során, hanem a táplálkozását is ennek rendelte alá.

9 tipp, hogy végre úgy öltözz, mint egy felnőtt férfi

Ha szeretnéd, hogy végre komolyan vegyenek, érdemes megfogadnod a következő tippeket, hogy minden helyzetben érett férfiként tekintsenek rád - legalábbis az öltözködésed alapján…

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft