6 ok, amiért a rendszeresen sportoló férfiak jobbak az ágyban

A szex abban hasonlít az edzéshez, hogy mindkettőben leizzadsz ha jól csinálod, nő a pulzusod és euforikus állapotba kerülsz egy-egy kemény menet után. A rendszeres mozgástól pedig az ágyban is sokkal jobban teljesíthetsz!

A szex abban hasonlít az edzéshez, hogy mindkettőben leizzadsz ha jól csinálod, nő a pulzusod és euforikus állapotba kerülsz egy-egy kemény menet után. A rendszeres mozgástól pedig az ágyban is sokkal jobban teljesíthetsz!

Tovább bírod

Egy 20-perces HIIT edzés is elég ahhoz, hogy megszerzett állóképességed a hálószobában is kamatoztasd. (Egyébként is, egy friss kutatás szerint a HIIT az egyik legjobb módja az állóképességed növelésének). Ha sportolsz, arra biztos nem lesz panasz, hogy túl hamar kifulladsz!

Vonzóbb leszel

Ez nyilvánvaló, de azért a biztonság kedvéért kutatások is megerősítik, hogy a sportos, izmos férfiakra buknak a nők, hiszen a jó testalkat azt üzeni, hogy te aztán megvéded mindentől, mivel erős vagy.

Az edzés megelőzi a merevedési zavarok kialakulását

Egy kutatás szerint minél többet edzel, annál jobbá válik a vérkeringésed és annál keményebb leszel odalent is. Akár 30 százalékkal is csökken az esélyed a lankadásra.

Olvasd el ezt is!

Több pózt tudsz kipróbálni

Egyrészt a meglévő erőd miatt, ha pedig nyújtasz is, sokkal hajlékonyabbá válhatsz.

Többet szexelsz az edzés miatt

Mivel sportolás után nő a tesztoszteron mennyisége a szervezetedben, így kanosabb is leszel, jobban kívánod a szexet.

Magabiztosabbá tesz

Röviden: a nők szerint a magabiztosság az egyik legvonzóbb tulajdonság, ami egy férfit jellemezhet. Ha pedig heti 2-szer lejársz edzeni, biztos, hogy megnő az önbizalmad - nem csak az izmaid.

Nem kell tovább keresned! Ez az 5 legjobb gyakorlat hasizomra

A minap találtam egy cikket, mely az 5 legjobb gyakorlatot mutatta be, mellyel lapos hasat lehet elérni. Összeszedtem a tapasztalataimat, áttanulmányoztam a lapos has irodalmát és előálltam azzal az 5 gyakorlattal, mely szerintem a legjobb a lapos has eléréséhez:

Legyél olyan izmos, mint a Baywatch sztárjai!

Ha a 30 fokos meleg nem jelezné eléggé, akkor most szólunk, hogy itt a nyár. És a strandszezon, ahol megmutathatod, miért dolgoztál keményen egész évben.

Melyik növényi tej a legjobb számodra?

A különböző növényi tejek egyre népszerűbbek, ám az tény, hogy nem mindegy, melyiket fogyasztod.

Erekciós előrejelzés: A nagylábujjad figyelmeztet, ha közel a baj

A köszvény gyakran kéz a kézben jár a merevedési zavarokkal.

Neked megy a 360 fokos fekvőtámasz?

Amikor már azt hitted, nem lehet nehezebb fekvőtámasz variáció az egykezesnél, Rob Sulaver személyi edző előállt egy új verzióval.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft