6 ok, amiért a rendszeresen sportoló férfiak jobbak az ágyban

A szex abban hasonlít az edzéshez, hogy mindkettőben leizzadsz ha jól csinálod, nő a pulzusod és euforikus állapotba kerülsz egy-egy kemény menet után. A rendszeres mozgástól pedig az ágyban is sokkal jobban teljesíthetsz!

A szex abban hasonlít az edzéshez, hogy mindkettőben leizzadsz ha jól csinálod, nő a pulzusod és euforikus állapotba kerülsz egy-egy kemény menet után. A rendszeres mozgástól pedig az ágyban is sokkal jobban teljesíthetsz!

Tovább bírod

Egy 20-perces HIIT edzés is elég ahhoz, hogy megszerzett állóképességed a hálószobában is kamatoztasd. (Egyébként is, egy friss kutatás szerint a HIIT az egyik legjobb módja az állóképességed növelésének). Ha sportolsz, arra biztos nem lesz panasz, hogy túl hamar kifulladsz!

Vonzóbb leszel

Ez nyilvánvaló, de azért a biztonság kedvéért kutatások is megerősítik, hogy a sportos, izmos férfiakra buknak a nők, hiszen a jó testalkat azt üzeni, hogy te aztán megvéded mindentől, mivel erős vagy.

Az edzés megelőzi a merevedési zavarok kialakulását

Egy kutatás szerint minél többet edzel, annál jobbá válik a vérkeringésed és annál keményebb leszel odalent is. Akár 30 százalékkal is csökken az esélyed a lankadásra.

Olvasd el ezt is!

Több pózt tudsz kipróbálni

Egyrészt a meglévő erőd miatt, ha pedig nyújtasz is, sokkal hajlékonyabbá válhatsz.

Többet szexelsz az edzés miatt

Mivel sportolás után nő a tesztoszteron mennyisége a szervezetedben, így kanosabb is leszel, jobban kívánod a szexet.

Magabiztosabbá tesz

Röviden: a nők szerint a magabiztosság az egyik legvonzóbb tulajdonság, ami egy férfit jellemezhet. Ha pedig heti 2-szer lejársz edzeni, biztos, hogy megnő az önbizalmad - nem csak az izmaid.

10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

A faterod miatt nem kockás a hasad?

Nem tudsz lefogyni? A faterod állhat a háttérben.

A hét táplálkozási tippje: Minden, amit a vegán étrendről tudni érdemes

Egyre népszerűbbé válik a vegán életmód, ám sokan attól tartanak, hogy ha mellőzik az összes állatii eredetű alapanyagot, az izmaikból is veszítenek. Ez igaz?

Lewis Hamilton: Az ember, aki 10 évesen megalapozta a karrierjét

Negyedik világbajnoki címe felé robog a brit pilóta.

Nehezen találsz párt? A 37 százalékos szabály a segítségedre lehet!

Ideje újragondolni a randizásról alkotott elképzeléseidet!

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft