Ha futsz, jobb ember lehetsz

Futni mindenki tud – mondják sokan. Az út a játszóterünk és rengeteg versenyen próbálhatjuk ki magunkat. Most egy kicsit arról lesz szó, hogyan tudod igazán lélekemelővé tenni a futást.

Futni mindenki tud – mondják sokan. Az út a játszóterünk és rengeteg versenyen próbálhatjuk ki magunkat. Most egy kicsit arról lesz szó, hogyan tudod igazán lélekemelővé tenni a futást.

Indulj jótékonysági futáson!


Válassz egyet és indulj el a versenyen, hogy segíthess. Sokkal könnyebben fog menni a felkészülés, ha tudod, hogy egy nemes célért küzdesz.

Segíts a vízosztásban!


A vízosztó pontok nagyon fontosak minden versenyen. Ha te is beállsz önkéntesnek, sok futónak segíthetsz abban, hogy teljesítse a távot.

Szurkolj!


Te is ismered a falat. Mindenki eljut oda, ahol már azt hiszi, nincs tovább. De ha meghallod a sok szurkoló hangját, erőt veszel magadon és belehúzol. Te is szurkolj a többieknek, hogy átlendüljenek a falon.

Adj egy cipőt ajándékba!


A futás nem tartozik a legdrágább sportok közé, ám sokaknak nem telik egy pár jó futócipőre. Ajándékozz egyet a rászorulóknak.

Ajándékozd el a használt cipőket is!


Ha még nem használódott el, a régi cipőd is odaadhatod valakinek, akinek nagy szüksége van rá.

Ismerkedj a többi futóval!


A futók közt különleges kapcsolat van. A legkevesebb, amit tehetsz, ha odaköszönsz egy hozzád hasonló futónak, vagy biztatod azt, akin látod, hogy épp mélyponton van.

Hozz magaddal még egy embert!


Amellett, hogy magadat motiválod, másnak is lehet, hogy az egész életét megváltoztatod, ha ráveszed a mozgásra.

Támogasd a sérült futókat


Ők igazán kitartóak és eltökéltek. Ápold a lelküket, vagy oszd meg a tapasztalataidat velük, ha neked is volt hasonló sérülésed.

Maradj, amíg az utolsó célba nem ér


Hányszor vártad meg, hogy az utolsó versenyző is befusson? Pedig ő is teljesítette a távot, amit te. Maradj és tapsold meg, mert ő is megérdemli!

Olvasd el ezt is!
10 dolog, amit nem tudtál Lewis Hamiltonról

A címlapunkon szereplő Forma-1-es pilótáról rengeteg pletyka kering, pedig sokkal több van benne annál, éppen kivel jár.

A faterod miatt nem kockás a hasad?

Nem tudsz lefogyni? A faterod állhat a háttérben.

A hét táplálkozási tippje: Minden, amit a vegán étrendről tudni érdemes

Egyre népszerűbbé válik a vegán életmód, ám sokan attól tartanak, hogy ha mellőzik az összes állatii eredetű alapanyagot, az izmaikból is veszítenek. Ez igaz?

Lewis Hamilton: Az ember, aki 10 évesen megalapozta a karrierjét

Negyedik világbajnoki címe felé robog a brit pilóta.

Nehezen találsz párt? A 37 százalékos szabály a segítségedre lehet!

Ideje újragondolni a randizásról alkotott elképzeléseidet!

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft