Ha futsz, jobb ember lehetsz

Futni mindenki tud – mondják sokan. Az út a játszóterünk és rengeteg versenyen próbálhatjuk ki magunkat. Most egy kicsit arról lesz szó, hogyan tudod igazán lélekemelővé tenni a futást.

Futni mindenki tud – mondják sokan. Az út a játszóterünk és rengeteg versenyen próbálhatjuk ki magunkat. Most egy kicsit arról lesz szó, hogyan tudod igazán lélekemelővé tenni a futást.

Indulj jótékonysági futáson!


Válassz egyet és indulj el a versenyen, hogy segíthess. Sokkal könnyebben fog menni a felkészülés, ha tudod, hogy egy nemes célért küzdesz.

Segíts a vízosztásban!


A vízosztó pontok nagyon fontosak minden versenyen. Ha te is beállsz önkéntesnek, sok futónak segíthetsz abban, hogy teljesítse a távot.

Szurkolj!


Te is ismered a falat. Mindenki eljut oda, ahol már azt hiszi, nincs tovább. De ha meghallod a sok szurkoló hangját, erőt veszel magadon és belehúzol. Te is szurkolj a többieknek, hogy átlendüljenek a falon.

Adj egy cipőt ajándékba!


A futás nem tartozik a legdrágább sportok közé, ám sokaknak nem telik egy pár jó futócipőre. Ajándékozz egyet a rászorulóknak.

Ajándékozd el a használt cipőket is!


Ha még nem használódott el, a régi cipőd is odaadhatod valakinek, akinek nagy szüksége van rá.

Ismerkedj a többi futóval!


A futók közt különleges kapcsolat van. A legkevesebb, amit tehetsz, ha odaköszönsz egy hozzád hasonló futónak, vagy biztatod azt, akin látod, hogy épp mélyponton van.

Hozz magaddal még egy embert!


Amellett, hogy magadat motiválod, másnak is lehet, hogy az egész életét megváltoztatod, ha ráveszed a mozgásra.

Támogasd a sérült futókat


Ők igazán kitartóak és eltökéltek. Ápold a lelküket, vagy oszd meg a tapasztalataidat velük, ha neked is volt hasonló sérülésed.

Maradj, amíg az utolsó célba nem ér


Hányszor vártad meg, hogy az utolsó versenyző is befusson? Pedig ő is teljesítette a távot, amit te. Maradj és tapsold meg, mert ő is megérdemli!

Olvasd el ezt is!
Nagy, de nem erős - lehetséges?

Azt gondolom, aki konditeremben dolgozik edzőként, már minimum egyszer az életében (de inkább havi egyszer) találkozott olyan srácokkal, akik közlik, hogy ők nem akarnak nagyok lenni, csak erősek.

A vibráló karkötő, ami 30 másodperc alatt leszámol a stresszel

A TouchPoints hadat üzen a konstans idegeskedésnek.

A Szikla mutat 6 gyakorlatot, amiktől te is izmos lehetsz! Lesd el őket!

Dwayne Johsnon nagyon sok embert inspirál már csak a kinézetével is.

Kész, vége! Ennél jobb Tinderes profilkép nem létezik!

Mindenki tanulhat egyet s mást ettől a férfitól!

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft