A burpee edzésterv, melyet az amerikai különleges erők katonái is használnak

Képzeld el, hogy egy börtöncellában ülsz, csak a falak vesznek körül. Van egy ágyad, egy mosdókagylód és egy wc-d. Amikor kinyílik a rács és kimész az udvarra, a biztonságod a fittségeden múlik.

Képzeld el, hogy egy börtöncellában ülsz, csak a falak vesznek körül. Van egy ágyad, egy mosdókagylód és egy wc-d. Amikor kinyílik a rács és kimész az udvarra, a biztonságod a fittségeden múlik.

Megtaláltuk a tökéletes edzéstervet, mely erősít, gyorsabbá tesz és az állóképességeden is javít. Pont ezek a tulajdonságok kellenek ahhoz, hogy ügyesen reagálj, ha például megtámadnak. Bobby Maximus, az edzésterv kitalálója az amerikai Különleges Erők katonáinak is megtanította.

Végezd olyan gyorsan, ahogy tudod, de végig szabályosan. Ha 15 percen belől végzel, te leszel a legkeményebb.

Állj a szoba egyik sarkába és végezz el 20 burpee-t. Fuss át egy másik sarokba és csinálj 19-et. Ismét szaladj és végezz 18-at. Folytasd addig, amíg 1 burpee-t kell csak megcsinálnod. Pihenj, ha szükséges.

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft