3 zsírégető gyakorlat, amit biztos megtalálsz Justin Theroux edzéstervében

Hétvégén kicsit felfrissítenéd az edzésterved? Nem kell sokáig keresgélned, elég, ha követed Justin Theroux személyi edzőjének 3 gyakorlatát!

Hétvégén kicsit felfrissítenéd az edzésterved? Nem kell sokáig keresgélned, elég, ha követed Justin Theroux személyi edzőjének 3 gyakorlatát!

A színész feleannyinak néz ki, mint a kora, szóval biztos, hogy Jason Walsh jól állította össze az edzéstervét. A funkcionális edzéstervét megtalálod a legfrissebb számunkban, ám a következő három gyakorlatot csak itt ismerheted meg:

gif

Guggolásból kinyomás kettlebellel: 3x10 ismétlés

Állj vállszéles terpeszben, a kettlebelleket tartsd a vállaidnál. Guggolja le, majd gyorsan egyenesedj fel és a kettlebelleket nyomd ki a fejed fölé.

gif

Farmerjárás: 3x30 mp

Fogj meg két egykezes súlyzót, a medencéd húzd be és sétálj 30 másodpercig.

gif

Guggolás súlyzóval: 3x8 ismétlés

Fogj egy súlyzót és végezz 8 szabályos guggolást. Végig tartsd befeszítve a hasizmaid!

Kép
A nők szexibbnek, magabiztosabbnak és intelligensebbnek tartanak, ha...

Ideje újragondolni, hogy kit fogadsz be szárnysegédnek. Lehet, hogy nem is a legjobb haveroddal kellene elindulnod csajozni?

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Mit árul el a szülinapod a szexuális életedről?

Gondolkodtál már azon, miért jobb valakivel a szex? A biológiai tulajdonságokon kívül a születésnapod is kihathat arra, kivel, mennyire élvezed.

A világ legerősebb embere napi 7 étkezéssel 12.000 kalóriát visz be. Így csinálja

Brian Shaw elég sokat eszik - ez nem is meglepő, hiszen ő lett a világ legerősebb embere. Már négyszer szerezte meg ezt a címet, de rengeteget készült minden versenyére - és nem csak az edzés során, hanem a táplálkozását is ennek rendelte alá.

9 tipp, hogy végre úgy öltözz, mint egy felnőtt férfi

Ha szeretnéd, hogy végre komolyan vegyenek, érdemes megfogadnod a következő tippeket, hogy minden helyzetben érett férfiként tekintsenek rád - legalábbis az öltözködésed alapján…

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft