Az egyetlen dolog, amire szükséged van ahhoz, hogy motiváltabban indulj edzeni

Nehezen veszed rá magad a mozgásra?

Nehezen veszed rá magad a mozgásra?

Akkor érdemes azon gondolkoznod, mit kerülj el a célod elérésének érdekében. Ez elég furcsa megközelítés, de a Journal of Consumer Psychology kutatása szerint hatásos. A szakértők ugyanis arra jöttek rá, hogy a cél elérésének első fázisaiban - például a fogyókúra elején - az embereket az előrelépés motiválja, szóval a vágyott cél pozitív aspektusaira koncentrálnak (például, hogy új ruhákat vehetnek, egészségesebbek, vagy energikusabbak lesznek).

Amikor viszont közelebb kerülnek a céljukhoz, átváltanak a megelőző motivációra, aminek központjában az áll, hogy elkerüljék az esetleges negatívumokat - fogyás esetében például az, hogy nem jó rájuk az új nadrág. Amikor pedig ez megtörténik, a szakemberek szerint tényleg segíthet abban, hogy végigcsinálják, amit elkezdtek.

Mennyire erős a törzsed? És a lábaid? Nyomd le ezt az edzéstervet, ha tudod!

Ha szeretnél erős és kidolgozott törzsizmokat, de a teljesítményeden is javítanál, a csípődről és a farizmaidról nem szabad megfeledkezni.

Elhiszed? Így vesztette el a Szikla a szüzességét

Mivel hamarosan látható lesz az új filmje, a Baywatch, Dwayne Johnson mindent megtesz azért, hogy promózza.

Rekordot döntött az Everesten a vegán hegymászó

Atanasz Szkatov öt és fél nap alatt két csúcsot is meghódított.

Végre itt az előzetes: A Nagy Háborúval tér vissza a Trónok Harca

Július közepétől minden vasárnapot tűkön ülve várhatunk. A kissé lagymatag 6. évad után óriási izgalmakra számíthatunk a pajzán sorozattól.

Mi a jobb: az interval vagy a kardió?

A nyári kockahas projekt keretei között mindenki nekiáll bőszen kardiózni. Már sokszor mondtam, most is elismétlem: a diéta kezdete, ill. a „fogyni akarok” mondat elhangzása szinte mindig egybeesik az „El fogok menni futni.” megjegyzéssel…

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft