Az egyetlen dolog, amire szükséged van ahhoz, hogy motiváltabban indulj edzeni

Nehezen veszed rá magad a mozgásra?

Nehezen veszed rá magad a mozgásra?

Akkor érdemes azon gondolkoznod, mit kerülj el a célod elérésének érdekében. Ez elég furcsa megközelítés, de a Journal of Consumer Psychology kutatása szerint hatásos. A szakértők ugyanis arra jöttek rá, hogy a cél elérésének első fázisaiban - például a fogyókúra elején - az embereket az előrelépés motiválja, szóval a vágyott cél pozitív aspektusaira koncentrálnak (például, hogy új ruhákat vehetnek, egészségesebbek, vagy energikusabbak lesznek).

Amikor viszont közelebb kerülnek a céljukhoz, átváltanak a megelőző motivációra, aminek központjában az áll, hogy elkerüljék az esetleges negatívumokat - fogyás esetében például az, hogy nem jó rájuk az új nadrág. Amikor pedig ez megtörténik, a szakemberek szerint tényleg segíthet abban, hogy végigcsinálják, amit elkezdtek.

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft