Last-minute edzésterv a nyár beköszönte előtt - hogy dagadó izmokkal lépj ki az utcára

A következő gyakorlatsor pont arra elég, hogy indulás előtt kicsit felpumpáld az izmaid a szükséges területeken. És mivel kijött a jó idő, sokkal jobban nézel majd ki a pólódban - netán félmeztelenül, ha beiktatod a napirendedbe!

A következő gyakorlatsor pont arra elég, hogy indulás előtt kicsit felpumpáld az izmaid a szükséges területeken. És mivel kijött a jó idő, sokkal jobban nézel majd ki a pólódban - netán félmeztelenül, ha beiktatod a napirendedbe!

Vádliemelés egykezes súlyzókkal - 3x20, 1 perc pihenőÁllj egy tárcsára és fogj meg 1-1 súlyzót. A sarkaid lógjanak le a tárcsáról, közben pedig állj lábujjheyre, majd lassan menj vissza kiinduló helyzetbe.

Vádliemelés egykezes súlyzókkal - 3x20, 1 perc pihenő

Állj egy tárcsára és fogj meg 1-1 súlyzót. A sarkaid lógjanak le a tárcsáról, közben pedig állj lábujjheyre, majd lassan menj vissza kiinduló helyzetbe.

Farmerjárás kettlebellel - 5x100m ,1 perc pihenőFogj meg 1-1 kettlebellt és húzd ki magad, majd sétálj 100 métert. Ismételd meg még négyszer.

Farmerjárás kettlebellel - 5x100m ,1 perc pihenő

Fogj meg 1-1 kettlebellt és húzd ki magad, majd sétálj 100 métert. Ismételd meg még négyszer.

Bicepszezés - 5x30 mp, 30 mp pihenőFogj meg két egykezes súlyzót, a karjaid tartsd a törzsed mellett és emelgesd őket egyszerre, majd engedd őket vissza.

Bicepszezés - 5x30 mp, 30 mp pihenő

Fogj meg két egykezes súlyzót, a karjaid tartsd a törzsed mellett és emelgesd őket egyszerre, majd engedd őket vissza.

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft