És ilyen is létezik! Teljes testet átmozgató, tesztoszteron-fokozó, zsírégető edzésterv

A hosszú hétvégék során sokan szívesebben hagynák ki az edzést. A sörözés és sok evés következtében könnyen leccsökenhet a motivációd.

A hosszú hétvégék során sokan szívesebben hagynák ki az edzést. A sörözés és sok evés következtében könnyen leccsökenhet a motivációd.

Mi viszont nem vagyunk ellenére az élet élvezetének, ezért hoztunk egy edzéstervet, amivel felpörgetheted a metabolizmusod, hogy a pihenés után is jó kondiban állhass neki az edzésnek.

A következő gyakorlatsort Phil Sims, az angol Men’s Health személyi edzője állította össze. Természetes módon növelheted meg vele a tesztoszteronszinted, ráadául izmot építhetsz, erősödhetsz, megszabadulhatsz a zsírtól, növelheted a csontsűrűséged is. Hogyan? A következő gyakorlatok anaerob módon dolgoztatnak meg, arra kényszerítve a tested, hogy több hormont termeljen. És persze izzadni is fog. Nagyon.

Minden gyakorlatot végezz szünet nélkül, közvetlenül egymás után, aztán jöhet 3 perc pihenő a két kör között. Sok sikert!

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
Teljes testet átmozgató, tesztoszteron-fokozó, zsírégető edzésterv
Legyél olyan izmos, mint a Baywatch sztárjai!

Ha a 30 fokos meleg nem jelezné eléggé, akkor most szólunk, hogy itt a nyár. És a strandszezon, ahol megmutathatod, miért dolgoztál keményen egész évben.

Melyik növényi tej a legjobb számodra?

A különböző növényi tejek egyre népszerűbbek, ám az tény, hogy nem mindegy, melyiket fogyasztod.

Erekciós előrejelzés: A nagylábujjad figyelmeztet, ha közel a baj

A köszvény gyakran kéz a kézben jár a merevedési zavarokkal.

Neked megy a 360 fokos fekvőtámasz?

Amikor már azt hitted, nem lehet nehezebb fekvőtámasz variáció az egykezesnél, Rob Sulaver személyi edző előállt egy új verzióval.

Ilyen volt a hétvégi DTM magyar futama

Kollégánk, Orosz Tamás fiával a Hungaroring felé vette az irányt, élményeiről pedig most beszámol nektek.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft