Ha 6 után eszel, tényleg elhízol?

Itthon még mindig sokan követik azt a módszert, hogy este 6 után már nem esznek. De van benne igazság?

Itthon még mindig sokan követik azt a módszert, hogy este 6 után már nem esznek. De van benne igazság?

Dana Hunnes, az UCLA professzora szerint semmi nem bizonyítja a módszer sikerességét. Egyébként is, miért raktározna zsírkétn a szervezeted mindent, amit egy bizonyos idő után eszel? A nagyobb problémát inkább a késői evés okozza, sőt az is bizonyított, hogy ha éjszaka nem eszel sokat, fogyhatsz is.

De minden attól függ, mit eszel. A csipsz, csoki és kalóriadús ételek fogyasztása tényleg nem ajánlott. Ha este megéhezel, nem kell félned. Csak azért nem kell éhezned, mert 6-ot ütött az óra. Inkább fogyassz este zöldséget, teljes kiőrlésű gabonát, sovány fehérjét és figyelj az adagokra. Ha gyakran megéhezel éjjelente, valószínűleg napközben nem eszel eleget. A reggelit kezdd 20 gramm fehérjével és 3-4 óránként fogyassz proteinben gazdag ételeket. Ha így teszel, nem fogsz este megéhezni, de ha mégis, válassz egészséges ételeket. Ennyire egyszerű.

Olvasd el ezt is!
Mit árul el rólad az, hogy milyen kocsid van?

Amikor autót vásárolsz, az életed 3 dimenziójának kell megfelelnie: annak, akinek gondolod magad, aki lenni szeretnél és annak, akinek mások gondolnak. Ezért választod a Porschét, hogy lenyűgözz másokat, a Volvót pedig azért, mert biztonságos.

A bicepszezés legjobb módja

A hagyományos bicepszezéssel nincs semmi baj, ám nagy eséllyel használod a hátizmaid és a vállizmaid, hogy megemeld a súlyt.

10 szexpóz, amivel garantált az orgazmus

Ha úgy szeretnél szexelni, hogy a szomszédok megutáljanak érte, a dolgod egyszerű: stimuláld a klitoriszt.

Tedd semmissé az ülőmunka hatását 1 perc alatt

A következő nyújtás abban is segít, hogy csökkentsd a hátfájdalmat és a konditermi teljesítményeden is javíthatsz vele!

Így lett hatalmas Wahlberg karja

Ha te is akkora bicepszet szeretnél, mint az övé, végezd el az edzéstervét - ennyire egyszerű.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft