Jön a csodatabletta, amivel úgy fogyhatsz, hogy nem kell lemondanod a szénhidrátról

A ketogén diétát helyettesítheti Eric Verdin találmánya.

A ketogén diétát helyettesítheti Eric Verdin találmánya.

Több kutatás is bizonyította, hogy az otthon főzés pozitív hatással van az egészségre és a bankszámlára is. Amerikai szakemberek mutatták ki, hogy azok, akik rendszeresen odaállnak a tűzhely elé, 28%-kal kisebb valószínűséggel küzdöttek túlsúllyal, mint a konstans étterembe járó emberek.

A szénhidrátokra eddig úgy tekintettünk, mint a fogyókúrák kivédhetetlen megdöntőjére, de úgy tűnik, a közeljövőben már nem kell lemondanunk a kedvenc ételeinkről a fogyás érdekében.

A ketogén diétát elképesztően nehéz fenntartani, igazából azt is mondhatnám, hogy nem embernek való dolog. Ez egy antiszociális diéta, a legjobb dolgokról kell lemondanod

- mondta Eric Verdin, a kutatás vezetője.

Az ominózus diéta előnye a BHB nevezetű anyag, a test ezt termeli, ha száműzzük az étrendünkből a kenyeret. A BHB meghosszabbítja az ember életét, emellett pedig a fogyást is elősegítheti. Verdin jelenleg is azon dolgozik, hogy tablettát állítson elő, így szénhidrátot habzsolva is búcsút inthetünk pár kilónak.

Brutálisan kigyúrt vegán testépítők, akiket megéri bekövetni Instán

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft