6 ok, amiért megéri megszerezni az új számunkat

Címlapon egy olyan férfi, aki teljes átalakuláson ment keresztül. A magazinban pedig megismerkedhetsz a ruckinggal, megmutatjuk, miért utazz el Norvégiába, segítünk visszaszerezni a libidód és bemutatjuk az univerzum legoptimistább emberét is.

Címlapon egy olyan férfi, aki teljes átalakuláson ment keresztül. A magazinban pedig megismerkedhetsz a ruckinggal, megmutatjuk, miért utazz el Norvégiába, segítünk visszaszerezni a libidód és bemutatjuk az univerzum legoptimistább emberét is.

Kép

Utcai harcos

E havi címlapunk modelljére a lengyel Men’s Healthben találtunk rá. Lengyelországban Piotr Stramowskit minden mozirajongó és színházlátogató jól ismeri, de a mi figyelmünket nem a színészi alakításai, hanem elképesztő metamorfózisa ragadta meg. Amit ez a pasi megcsinált, reményt ad minden átlagos külsejű irodistának. Mostantól bárkiből lehet K1-es kiállású vadember.

Ahhoz, hogy Piotr Stramowski a jegyeladási rekordot döntő Pitbull – Az új rend című lengyel krimiben eljátszhassa Majami szerepét, két hónapon át a rendőrség különleges alakulatának tagjaival edzett együtt. Bejárta a város legrosszabb hírű környékeit és hektoliternyi izzadságot csorgatott el a konditeremben. A lengyel Terrorelhárítási Központ pályáján a legkeményebb edzés folyik, de hát aki kommandósnak áll, nyilván nem is aerobikozásra számít. Itt készült Piotr Stramowski a Pitbull – Az új rend című filmben játszott szerepére. Hogyan néz ki egy edzés? Rövid sprintekkel kezdődik, majd kétemeletnyi falmászással folytatódik. Kötélen leereszkedve akadályfutás következik, kerékgumikon szlalomozás, majd ablakon ki-be ugrálás. Az első kör végén plusz hátsúllyal – egy ajtótörő kossal – indul a következő. És így tovább... Piotr edzettségének köszönhetően probléma nélkül birkózott az akadályokkal, de új kollégái nem érték be ennyivel. A konditeremben crossfit következett: 8 gyakorlat 10 ismétléssel, szünet nélkül. „Végigcsináltam, de utána két órán keresztül nem tudtam lábra állni. Azt hittem, belehalok” – mondta a varsói színész. Az edzéstervéért lapozz a 30. oldalra.

Kép

HEKKELD MEG A HORMONRENDSZERED

Tekints úgy a szervezetedre, mint egy jól menő nagyvállalatra. Elengedhetetlen a megfelelő menedzsment. Számos rendszer nek kell pontos összhangban működnie a különböző célok eléré séhez, ami időnként bizony konfliktushelyzeteket teremt. Vagyis a rendszer igen bonyolult. Szerencsére azonban erre nem kell külön gondot fordítanod, mivel a hormonjaid elvégzik helyetted a piszkos munkát. Szabályozzák a szervezet működését, pl. hogy mikor alszol el, vagy hogy a bevitt kalóriákból zsír vagy izomszövet lesz. És ami a legjobb az egészben: ha akarod, képes vagy szabályozni ezeket a folyamatokat. Ha így teszel, napról napra jobban fogod érezni magad, és jobban is fogsz kinézni. A következőkben megtudhatod, hogyan válj olyan emberré, amilyen mindig is lenni akartál.

Törekedj a kémiai egyensúlyra, és sokkal jobban fogsz aludni, több lesz az energiád, hatékonyabban tudod majd égetni a zsírt! A tippekért lapozz a 65. oldalra.

Kép

ÉJSZAKA ÉSZAKON

Ezúton szeretném megköszönni Széphajú Haraldnak, hogy 872- ben megalapította Norvégiát. Persze ha ő akkor nem teszi meg, valaki más biztosan, mert viking jó egy hely.

Norvégia nem az a klasszikus desztináció. Az utazó először végigjárja a szokásos helyeket, horvát, olasz, görög, spanyol tengerpart, kicsit kinéz Londonba, esetleg becsúszik egy Amerika vagy Thaiföld, csak aztán gondolkodik el Skandinávián. Nálam mindig tervben volt, hogy feltérképezem a környéket, de valahogy mindig halasztottam. Egészen mostanáig. Kellett hozzá egy határozott meghívás és egy komolyabb munkahelyi hajrá, hogy tényleg elindulhassak. Egyszer csak ott ültem a Norwegian Budapest–Oslo járatán, aztán átszálltam Molde felé. Mivel az ország területi és népességi adatait bárki megtalálja a Wikipédián, inkább összeszedem azokat a dolgokat, amikért igazán megéri a trollok földje felé venni az irányt. A cikkért lapozz a 76. oldalra!

Kép

A férfilibidó válsága

Amikor először megláttam Debbie-t, a lélegzetem is elállt: aranyszínű haja, duzzadó ajkai és citromsárga ruhája alól felsejlő tökéletes teste lenyűgözött. Az ötlet hirtelen jött: ha elvenném ezt a nőt, az életem tökéletes lenne. Verbális úton próbálkoztam; középiskolásokhoz illő évődéssel és rengeteg nevetéssel. Mindezt hónapokig. Humorérzéke épp olyan lenyűgöző volt, mint külseje. Lassacskán barátok lettünk – extrák nélkül. Úgy egy évvel első találkozásunk után Debbie küldött magáról egy fotót. Félmeztelenül feküdt egy medence szélén. A kép mellé küldött levelében leírta, hogy egy ideje rólam álmodik. Egy éven belül összeházasodtunk. Az életem valóban tökéletes lett, olyan szexszel, mintha egy folyamatos erotikus álomba csöppentem volna, amelyből csak remélni tudtam, hogy soha nem ébredek fel. A 89. oldalon folytatjuk!

Kép

Az univerzum legoptimistább embere

Valerij Szpiridonov egy éleseszű férfi, testének többi része azonban haldoklik. Az egyetlen megoldás az lenne, ha valaki átültetné a fejét egy új, egészséges testre. Talán nem is lehetetlen. A cikket a magazin 99. oldalán találod.

Kép

3 edzésterv, csak neked!

Tudod, mi az a rucking? „A rucking – vagyis a súlyokkal megpakolt hátizsákkal való túrázás – a testet és a lelket egyaránt megacélozza.”Guy Higgins, az amerikai tengerészgyalogság mesterlövésze. Az edzéstervért lapozz a 108. oldalra.

John Cena erősítő alapgyakorlatát te is elsajátíthatod. A gyakorlat pontos leírását a 112. oldalon találod.

Golyóálló vállakat akarsz? Akár filmnézés közben is edzhetsz. Gyakorlatok a 113. oldalon.

Ezektől az ételektől olyan illatod lesz, hogy minden nő utánad fordul

Nem tudnak ellenállni azoknak, akik egészségesen táplálkoznak.

Az agresszív számítógépes játékok agykárosító hatásúak lehetnek - állítja egy új kutatás

A játékok hatásai között szerepel az Alzheimer-kór kialakulása, a depresszió, skizofrénia is.

Repülővel utazol valahová? Légiutaskísérők osztják meg azt a 8 dolgot, amit érdemes tudnod

Vannak köztük olyanok, amik életmentőek lehetnek, de olyanok is, melyekkel az őrületbe tudod kergetni a repülő személyzetét!

Nagy, de nem erős - lehetséges?

Azt gondolom, aki konditeremben dolgozik edzőként, már minimum egyszer az életében (de inkább havi egyszer) találkozott olyan srácokkal, akik közlik, hogy ők nem akarnak nagyok lenni, csak erősek.

A vibráló karkötő, ami 30 másodperc alatt leszámol a stresszel

A TouchPoints hadat üzen a konstans idegeskedésnek.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft