6 ok, hogy beszerezd az új számunkat

Csapj le legújabb számunkra! Címlapon Justin Theroux, megmutatjuk, hogyan próbáld megérteni a nőket, milyen ételekkel lehetsz izmosabb, de az is kiderül, hogyan zökkenhetsz ki a mindennapi teendőkből, hogy nyugodtabbá válj. Ja, és a magazinban találsz egy izmos edzéstervet combra, de kezdő fogyókúrázóknak is mutatunk pár hatékony zsírégető gyakorlatot.

Csapj le legújabb számunkra! Címlapon Justin Theroux, megmutatjuk, hogyan próbáld megérteni a nőket, milyen ételekkel lehetsz izmosabb, de az is kiderül, hogyan zökkenhetsz ki a mindennapi teendőkből, hogy nyugodtabbá válj. Ja, és a magazinban találsz egy izmos edzéstervet combra, de kezdő fogyókúrázóknak is mutatunk pár hatékony zsírégető gyakorlatot.

Kép

Címlapon Justin Theroux

Justin Theroux olyan férfi, aki ismeri a ruhatárát. A stílusa egy jól menő New York-i motorosé: bőrcsizma, testhezálló farmer, retró póló. Kánikulában az ujjatlan változat, 30 fok alatt bőrdzseki. Van, amit soha nem venne fel, még olyankor sem, amikor a higanyszál egyre feljebb kúszik a manhattani nyár idején. „Az egyetlen, ami nem változik, hogy sosem veszek fel rövidnadrágot – jelenti ki egy olyan férfi magabiztosságával, aki sosem került még le a legjobban öltözöttek listájáról. – Egyszerűen nem gondolom, hogy bárkin jól állna.” Várjunk csak, ez még nem minden. „Ugyanez a helyzet a vietnami papuccsal. Szerintem senkinek sem szabadna ilyet hordania, legfeljebb szanatóriumban, kórházban vagy a strandon. Jobban szeretem a farmert és a csizmát.”

Kép

KEZDŐK FOGYÓKÚRA-KÓDEXE

Nem edzettél már évek óta (vagy talán soha?), de most 15, 20, esetleg 50 kilótól kéne meg szabadulnod? Ezzel az edzéstervvel menni fog. Készen állsz rá, hogy megszabadulj a felesleges tehertől? És hogyan fognál hozzá? Brutál ét- rendet követnél, ami minden falatot előre meghatároz? Szigorú edzéstervet, ami egy nálad fit- tebb pasit is térdre kényszerítene? Higgy nekünk, egyik sem jó ötlet. Az extrém fogyókúra hosszú távon nem működőképes, és ha erősen túlsúlyos vagy, még sérüléshez is vezethet. Okosabb a fokozatosság elvét követni. Sétálj többet, végezz saját testsúlyos gyakorlatokat, fi- gyelj oda, mit eszel és iszol. Szakértők egyetértenek abban, hogy a „kis lépésekkel” stratégia nem csak ízületeidet kíméli, beléd neveli az egészséges szokásokat is: így leszel igazán eredményes, és nem kell többé fogyókúráznod.

Kép

Amikor rájöttem, hogy ő az igazi

Fogalmad sincs, honnan fogod tudni, hogy az igazival találkoztál? Hat férfi mesélt nekünk a pillanatról, amikor beléjük csapott a felismerés.
A nő és a férfi mindig nagy csinnadratta közepette jön rá, hogy egymásnak lettek teremtve – legalábbis a moziban. Az ilyen jelenetekben mindig van egy reptéri beléptetőkapu, egy hirtelen támadt zápor eső, esetleg egy szenvedélyes monológ, és a háttérben lágyan hömpölygő, romantikus melódia. A való életben ezzel szemben... Ne is reménykedj, nincs jól bevált forgatókönyv. A felismerés pillanata futó pillantások és egyéb, alig észrevehető formában – vagy épp ellenkezőleg: őrült jelenetek közepette (mint például egy akciódús tehénüldözés a kukoricaföldön; olvass csak tovább) érkezik el. A következőkben a hirtelen felismerés hat különböző formájáról olvashatsz. A történetek talán segítenek, hogy te is felismerd – és meg is ragadd – a varázslatos pillanatot.

Kép

Felmentünk a hegyekbe

Miután műanyag pályán majdnem megtanultam boardozni, ideje volt havon is kipróbálni, mi a tudomány.
Január 14-én volt az utolsó, kilencedik snowboardórám. Tisztán emlékszem, ahogy kétszer úgy odavertem magam a műanyag pályára fagyott jeges hószőnyeghez, hogy komolyan veszély- ben éreztem a már fixen leszervezett flachaui csúszkálást. Elméletben megtanultam, hogy a kezem sosem teszem le esésnél, így aztán reflexből mégis megtettem, hátrafelé, nyújtva. Két hétig aggódtam a könyökömért, de szerencsére helyrejött. A sípályán ugyanezt a hibát már nem követtem el.

Kép

Rendbe kéne végre hoznod?

Minden férfi tudja, hogyan kell befejezni a következő mondatot: „Ha még nem ment tönkre teljesen, ......” Ha egy autóról vagy egy szerelemről beszélünk, akkor fanyar humorral hozzáteheted, hogy majd fog. De amikor az egészségedről van szó, egyáltalán nem vicces a helyzet.
Jonathan Stevens, a 34 éves indianai egészségügyi dolgozó tavaly januárban egy reggel kínzó alsó háti fájdalomra ébredt, ami kisugárzott az egész jobb alsó végtagjába. Elsántikált egy csontkovácshoz. A kezelés nem használt, így orvosa különböző gyógyszereket és izomlazítókat írt fel, amiket Jonathan el is kezdett szedni. Hetekig járt fizikoterápiára is, de semmi nem használt. Végül az MR-vizsgálat során egy alsó háti gerincsérv igazolódott. Több sebésszel is beszélt,majd úgy döntött,aláveti magát a műtétnek. Két héttel később „egyszerre minden fájdalmam megszűnt, mintha csak kikapcsolták volna”, meséli. A fájdalom eltűnt, és azóta sem tért vissza.

Kép

Fitten egy életen át

Szeretnél kitűnő egészséget és észbontó fizikumot anélkül, hogy erőltetett menetben edzenél érte? Maradj lendületben mindvégig az „élethosszig fitnesz” következő 4 alapelvét szem előtt tartva.

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft