Egy hajóban evezhetünk! Sárkányhajós futam az integrációért

Idén negyedik alkalommal rendezik meg az Integráció Határok Nélkül Fesztivált, május 31-én, Sukorón.

Idén negyedik alkalommal rendezik meg az Integráció Határok Nélkül Fesztivált, május 31-én, Sukorón.

Az Open Mind Dragonboat Cup a fogyatékossággal élők és a nevelőszülőknél élő fiatalok támogatására jött létre - a rendezvény számukra ingyenes.

A sport mellett az irodalom, zene és a képzőművészet is helyet kap a fesztiválon, hogy minél többféle élményt nyújtson a gyerekeknek. Ennek keretében a rendezvényen lesz képzőművészeti kiállítás, színpadi műsorok, de autós-motoros és hőlégballonos bemutatók is.

Az akadálymentes megvalósításában rengetegen segítettek, ezzel is elősegítve a fogyatékossággal élők elfogadását és népszerűsítve a társadalmi felelősségvállalás szerepét.

Olyan ismert emberekkel, sportolókkal találkozhattok a rendezvényen, mint Csollány Szilveszter olimpiai bajnok, Rozbora András parakajak világbajnok, Szabó Ozor szkander világbajnok, Nick Árpád a világ legerősebb embere, valamint szurkolhattok a fogyatékkal élők és támogatók csapatainak integrált sárkányhajó veresnyein.

Találkozzunk május 31-én és evezzünk együtt egy közös hajóban!

73 az új 37! Interjú Gellért Józseffel, a 73 éves testépítővel

Gellért József nem az az átlagos nagypapa. Idén lesz 73, de ez senkinek sem jutna eszébe róla az utcán. Amellett, hogy rendszeresen fut, hetente ötször edz, és két évvel ezelőtt – tehát 70 évesen! – remek helyezést ért el az EBFF Testépítő Európa-bajnokságon. Használd a történetét motivációként!

Jason Statham 5 legjobb filmje

A 80-as években Schawrzenegger, Stallone és Bruce Willis voltak a legmenőbb akcióhősök.

A tudomány szerint a jófiúknak több szexben van részük

Már hallhattad, hogy a nők jobban vonzódnak a rosszfiúkhoz, azonban több kutatás éppen ennek ellenkezőjét támasztja alá.

Melledzés a dohányzás káros hatásai ellen

Az erős mellizmok megkímélhetnek a tüdőbetegségektől, ezért vegyél egy nagy levegőt és irány a terem!

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft