Egy hajóban evezhetünk! Sárkányhajós futam az integrációért

Idén negyedik alkalommal rendezik meg az Integráció Határok Nélkül Fesztivált, május 31-én, Sukorón.

Idén negyedik alkalommal rendezik meg az Integráció Határok Nélkül Fesztivált, május 31-én, Sukorón.

Az Open Mind Dragonboat Cup a fogyatékossággal élők és a nevelőszülőknél élő fiatalok támogatására jött létre - a rendezvény számukra ingyenes.

A sport mellett az irodalom, zene és a képzőművészet is helyet kap a fesztiválon, hogy minél többféle élményt nyújtson a gyerekeknek. Ennek keretében a rendezvényen lesz képzőművészeti kiállítás, színpadi műsorok, de autós-motoros és hőlégballonos bemutatók is.

Az akadálymentes megvalósításában rengetegen segítettek, ezzel is elősegítve a fogyatékossággal élők elfogadását és népszerűsítve a társadalmi felelősségvállalás szerepét.

Olyan ismert emberekkel, sportolókkal találkozhattok a rendezvényen, mint Csollány Szilveszter olimpiai bajnok, Rozbora András parakajak világbajnok, Szabó Ozor szkander világbajnok, Nick Árpád a világ legerősebb embere, valamint szurkolhattok a fogyatékkal élők és támogatók csapatainak integrált sárkányhajó veresnyein.

Találkozzunk május 31-én és evezzünk együtt egy közös hajóban!

Az éjjeli nassolás hátrányai nem csak a testsúlyodban mutatkoznak meg

Ha ránk hallgatsz, csukva tartod éjszaka a hűtőajtót.

„2 héten keresztül napi 60 kitörést csináltam - ez lett az eredménye"

Nicolette Richardson, a Women’s Health amerikai szerzője izgalmas kihívásra vállalkozott. Bízott abban, hogy a napi 60 kitörés sokat javít majd a futóeredményén. Beszámolójából kiderül, sikerült-e fejlődnie.

Semmi köze a szexhez! Ezért csalja meg a legtöbb huszonéves a párját

Mindenki követ el hibákat fiatalon - általában a legtöbbnek a párkapcsolatok isszák meg a levét. És persze vannak szakítások, amik igazán fájdalmasak, különösen akkor, ha a megcsalás is közrejátszik bennük.

Növeld a tesztoszteronszinted 4 gyakorlattal!

A következő gyakorlatok nem csak abban segítenek, hogy több tesztoszteront tereljen a szervezeted, hanem erősebb és izmosabb lesz tőlük a felsőtested!

Speciális lehetőség: 3 havi előfizetés 50% kedvezménnyel + benne a JOY-kuponos lapszámmal!
Borító
Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft