Megjelent a Men’s Health! 6 ok, amiért érdemes beszerezned!

Az új magazinból igazi nagyágyúktól tanulhatsz: Jason Statham edzéstrükkjeivel, a Trónok harcából ismert Hegy életvezetési tanácsaival és 70-en túli testépítők tippjeivel is megismerkedhetsz!

Az új magazinból igazi nagyágyúktól tanulhatsz: Jason Statham edzéstrükkjeivel, a Trónok harcából ismert Hegy életvezetési tanácsaival és 70-en túli testépítők tippjeivel is megismerkedhetsz!

Megoszjuk veled a legjobb fogyókúrás tanácsokat is a világ minden tájáról, kiderül, hogyan működik a koffein, de azt is megmutatjuk, hogyan készülhetsz fel bármilyen akadályversenyre.

A környezettudatosság jegyében pedig szakértőnk, Rácz Tamás megismertet az elektromos autók világával.

Pillants bele a legfrissebb számunkba!

Kép

Az 50 sem állítja meg - Jason Statham

Hollywood leghitelesebb akcióhőse hamarosan 50 éves lesz, és még mindig képes jól odacsapni. Ám a kemény ütések brit iskolájának képviselője a mai napig tanul újdonságokat – méghozzá a világ legképzettebb edzőitől,a példaképétől, Sylvester Stallonétól és ami a legfontosabb, a saját testétől. Lesz mit kipróbálnod a következő edzéseden, ha elolvasod a cikket!

Kép

Békebringázás

Jala-jala, azaz gyerünk-gyerünk! – kiabálják nekünk a kissrácok a Petrába vezető úton. Márpedig én nem fogok gyorsabban tekerni, mikor végre sikerült az élre állva kicsit visszafognom a tempót. Több ország újságíróival közösen vehet részt kollégánk a jövő márciusra tervezett Middle East Peace Tour országúti kerékpárverseny promóciós túráján, és a fene sem gondolta volna, hogy bringás újságírókból ilyen erős mezőny állhat össze.

A versenyzők egyébként 681 kilométert tekernek a béke nevében a 2018-as rendezvény festői szépségű szakaszain.

Kép

Így edzenek a különleges alakulatok

11 óra körül a hegy túloldala felől lövések hangját hozza a szél. A nehéz felhők sűrű esővel áztatják az Egyesült Államok Army Rangers egységének kiképzőpályáján elhelyezett 21 akadályt. A katonák itt acélozzák erejüket. Az akadályokat a katonai zsargon lényegre törő egyszerűségével nevezték el: itt van például a Nehéz Ügy (10 m magas kötél- és létrapálya), a Pók (fagerendákból eszkábált mászópiramis) és a Fordított Lejtő (15 m magas toronyból induló 23 m hosszú kötélpálya). 10 Ranger készül megküzdeni azért, hogy az első négy hely egyikét megkaparintsa a hamarosan induló erőnléti és taktikai versenyen.

Kép

Erősebb minden

Mi tesz erőssé egy férfit? Dagadó bicepsz? Kockahas? Szerintünk az, ha hajlandó felismerni és orvosolni a gyengeségeit. Első erőszámunkban feltárjuk a titkokat, hogyan töltheted meg energiával életed összes területét. Segítségedre lesz a Trónok harcából ismert színész, Thor Björnsson, akivel egy napot töltött el az amerikai MH szerkesztősége. Kemény lesz, az tuti!

Kép

79 az új 29

Mr. Világklasszis rendületlenül masíroz a hegyi úton. E gyalogtúrákon egyetlen szabályt kell betartani: ne próbáld lehagyni őt. Ha mégis megtennéd, a szívinfarktust kockáztatnád vele. A lejtő meredek, a levegő ritka. 1800 m magasságban rójuk a Sandia-hegyekben kanyargó utat, nem messze albuquerque-i otthonától. Mr. Világklasszis, akit valójában Clarence Bassnak hívnak, hetente egyszer teszi meg az egyórás hegyi kört, de ennyi elég ahhoz – a szintén hetente egy alkalommal végzett emeléssel és a mindennapos testmozgással kombinálva –, hogy Amerika legfittebb férfiúi közé tartozzon, a tökéletes test eszményét mintázza meg, akihez – 79 évesen – valószínűleg az egész világon senki sem fogható a saját korcsoportjában.

Kép

A taszító ételek titokzatos eleje

Mondj egy ételt, amit utálsz. Kelbimbó? Hering, kimcsi, halszósz, kéksajt? Az általam leggyűlöltebb ételt nattónak nevezik. Ez egy erjesztett japán étel szójababból, ami úgy néz ki, mintha takonnyal lenne borítva. Az „izzadt láb”, „rókázás” és „mosatlan nemi szervek” tökéletesen leírják, miért nem szeretem. Csakhogy egyre több bizonyíték van arra, hogy a nattó – és a többi hasonlóan erőteljes ízű étel – tömve van tápanyagokkal.

Brutálisan kigyúrt vegán testépítők, akiket megéri bekövetni Instán

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft