HTC 10 – kitartó társ az ünnepek alatt is

A HTC 10 okostelefon lenyűgöző teljesítményére az ünnepek alatt is számíthatsz.

A HTC 10 okostelefon lenyűgöző teljesítményére az ünnepek alatt is számíthatsz.

Állandóan mozgásban vagy, és még az ünnepek alatt sem tudsz leállni? Ha te is azt a típust képviseled, aki 100%-on pörög szinte a nap 24 órájában, akkor olyan társra van szükséged, aki képes tartani veled a lépést. A HTC 10 okostelefon lenyűgöző teljesítményére az ünnepek alatt is számíthatsz.
A karácsonyi kavalkádban néha előfordul, hogy elkallódik egy-egy ajándék, vagy a bejgli készítése közben derül ki, hogy hiányzik egy hozzávaló. Igazi hőssé válhatsz, ha egy ilyen esetben azonnali megoldással állsz elő. A HTC 10 ultra érzékeny kijelzője még a legkisebb ujjmozdulataidra is azonnal reagál, így pillanatok alatt rátalálhatsz a megfelelő ajándékra, vagy kikeresheted a legközelebbi bevásárlóközpontot. Miután pedig megmentetted a karácsonyt, jöhet a jól megérdemelt kikapcsolódás. A Quad HD super LCD 5 kijelző a mozik színeinek gazdagságát idézi, így mindig lenyűgöző látványt nyújt.
Még éppen a kedvenc filmedet nézed a HTC 10 okostelefonodon, de már indulna a család a rokonokhoz? Az ünnepi forgatagban sem kell attól tartanod, hogy a telefonod egyszer csak lemerül, ugyanis a PowerBotics rendszernek köszönhetően a HTC 10 akár 2 napon keresztül is kitart normál használat mellett. Ha pedig úgy adódna, hogy sürgős töltésre lenne szükséged, a Quick Charge 3.0 fél óra alatt 50%-os töltöttséget biztosít. Alakuljanak bárhogy az ünnepek, a HTC 10 erejére mindig számíthatsz!
A HTC 10 okostelefon elérhető a Telekomnál:ITT

A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Jó hírünk van: a tejcsoki is jót tesz az egészségednek!

Ha odafigyelsz arra, hogy egészségesen táplálkozz, akkor valószínűleg a csoki nem található meg az étrendedben.

Így készült Cedric McMillan a Mr. Olympiára

Múlt héten rendezték meg Las Vegasban a világ legrangosabb testépítő és fitnesz versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol az idei Arnold Classic győztese, Cedric McMillan is indult.

Kiderült végre, miért sírunk, ha nem megy a csapatnak

Ne rejtegesd a könnyeidet, az evolúció nem tűr ellentmondást.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft