Itt az új Panasonic bevezeti az új Panasonic szakáll- és hajvágó borotva

Panasonic bevezeti az új ER-GC71 szakállvágót/ hajvágó borotvát, amely biztosítja az elvárt precíz és nyírást minden körülmények között

Az évek során egy folyamatos tendencia van kialakulóban, amely a külsőségekre épül. Mind a férfiak, mind a nők körében egyre inkább az válik fontossá, hogy ki hogyan néz ki és mivel a legtöbb ember elsőre, a külső alapján ítél, mindenkinek egyre többet kell foglalkoznia önmaga kinézetével. Ez azonban nem csupán abban merül ki, hogy kinek milyen holmija van, vagy éppen kinek látszik. A saját külső megjelenésünk alapja az ápoltság és a karbantartott kinézet. Eleinte csak a nőktől várták el, hogy foglalkozzanak önmaguk alapos ápolásával, azonban egyre inkább a férfiakra is kiterjed ez a konvenció.
Korábban az ápolt megjelenést az jelentette, ha valaki minden nap frissen borotválkozva jelent meg a világ előtt, ám ahogy az idők és a férfiideálok változnak, úgy jött ismét divatba a borosta és a szakáll is.

Ezért fejlesztette ki a Panasonic az ER-GC71 szakáll-és hajvágó gépét. Ez az elektromos borotva mind villanyborotvaként, mind hajvágó gépként használható, így egybeolvasztja ennek a két hasznos eszköznek minden funkcióját. A precíziós vágó éllel rendelkező gép forradalmasítja a férfi szőrtelenítést. A modern hajvágás eszközeként így otthoni körülmények között is lehetővé teszi az arcszőrzet eltávolítását. Az arc szőrtelenítése sokféle lehet férfiak esetében. Mivel a gép 38 állású hosszbeállítással rendelkezik, mindenki ki tudja választani a neki tetsző méretezést: 1 mm-től egészen 20 mm-ig. A mozgó penge vékonyodó éllel segíti a borotválkozás menetét és könnyebbé teszi a hajvágást otthon. A leöblíthető váznak köszönhetően mind szárazon, mind vizes bőrön alkalmazható az elektromos borotva. A legtöbb hajvágó géphez hasonlóan rozsdamentes acélpengékkel látták el, ami ma már alapelvárás a hajvágó gépekkel szemben.
A szőrtelenítés férfiaknak ma már éppolyan természetes, mint a nőknek, így ez a gép nem csupán egy teljes borotválkozó szettként, de otthoni hajápoló készülékként is kiválóan használható. Mind a frizura, mind a szakáll fazonja kellő formájúra és hosszúságúra igazítható vele, egyszerűvé téve a férfi hajvágást géppel, otthon. Akár magunknak, akár egy családtagunknak szeretnénk fazonra igazítani haját, vagy szakállát, a Panasonic elektromos borotvája megfelelő választás.

Mivel a férfiak körében a végleges szőrtelenítő eljárások még kevésbé elterjedtek, ezért ezek az elektromos szakáll-és hajvágó gépek tökéletesen kiszolgálják mindenki igényeit. Bár a végleges szőrtelenítés nem kizárólag a nők privilégiuma, ezzel a géppel sok időt, energiát és pénzt spórolhatnak meg azok a férfiak, akik otthoni környezetben szeretnének ápolt külsőt kölcsönözni önmaguknak. Borosta-és szakálligazításhoz is tökéletes, pontosan illeszkedik a kézbe, így használata egyszerű. Könnyen tisztítható alkatrészei a legjobb minőségű anyagokból készültek.

A borotválkozás utáni ápolás szintén nagyon fontos, hiszen mindenki szeretné elkerülni a borotválkozás utáni viszketést és pattanások kialakulását. Ehhez természetesen elengedhetetlen a különböző bőrápoló szerek használata. Mivel a Panasonic ER-GC71 kíméletes nyírást tesz lehetővé, ezért az érzékeny bőrű férfiaknak is bátran használhatnak gépet a kívánt hatás elérése érdekében.
Összességében a Panasonic szakáll-és hajvágó borotvája könnyű és kíméletes szőreltávolítást tesz lehetővé. Használata egyszerű, tartozékai könnyen szétszedhetőek és tisztíthatóak. Ár-érték arányban szintén tökéletes, igényes kialakítása és a minőségi anyagfelhasználás elit megjelenést kölcsönöz neki. Hajvágás esetén precíz, a formázás könnyű mind haj, mind szakáll, vagy bajusz esetén. Milliméter pontos pengéivel tökéletes hatást érhetünk el. A férfi haj-és arcápolás nélkülözhetetlen tartozékaként helye van minden fürdőszobában.

A háziállatod komoly veszélyt jelenthet a szexuális életedre

Egy belga srác a saját bőrén tapasztalta meg ezt.

Jó hírünk van: a tejcsoki is jót tesz az egészségednek!

Ha odafigyelsz arra, hogy egészségesen táplálkozz, akkor valószínűleg a csoki nem található meg az étrendedben.

Így készült Cedric McMillan a Mr. Olympiára

Múlt héten rendezték meg Las Vegasban a világ legrangosabb testépítő és fitnesz versenyét, az Olympia Weekend-et, ahol az idei Arnold Classic győztese, Cedric McMillan is indult.

Kiderült végre, miért sírunk, ha nem megy a csapatnak

Ne rejtegesd a könnyeidet, az evolúció nem tűr ellentmondást.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft