Asics fuzeX Rush – A kényelmes mindenes

Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy inkább futni szeretnék benne, vagy egy szabadtéri technopartin toporogni. Igazi mindenesnek tűnik.

Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy inkább futni szeretnék benne, vagy egy szabadtéri technopartin toporogni. Igazi mindenesnek tűnik.

Sikerült letesztelnem az Asics fuzeX Rush cipőjét különböző felhasználási módokon és felületeken. Ami biztos, hogy futni (padon és utcán egyaránt) kiváló. Nálam általában azok a futócipők válnak be, amelyeket nem kell betörni, megszokni. Eddig egy másik népszerű márkával voltam így, mostmár az Asics-szel is. Felvettem és működött, nem nyomott sehol, kényelmes a belső anyaga, a fuzeGel talp pedig elől és hátul is elég jól csillapít. Nincs túlzselézve, mint 20 éve a hipermenő hajviseletek, nem lesz bizonytalan a lépésed a túlcsillapítástól.

Kép

Ma már szinte nem is lehet mást kapni, csak sneaker-t. Nem olyan rossz dolog ez, hiszen így legalább már mindenki kényelmes cipőkben mászkál a hétköznapokon. Tovább tart majd az a térd meg a boka, mégis kúl meg trendi az egész világ.

Kép

A fuzeX Rush ráadásul a futócipők kényelmét kínálja utcai viselethez, amiben a többórás városi séták is kifejezetten jól esnek majd. A fesztiválszezonra érdemes beszerezni egyet, mert ott észrevétlenül sétálgatunk napi 20 kilométereket. Egyszer trekkeltem egy átlagos fesztivál napomat. Több mint egy félmaratont sikerült összetoporognom.

Advertisement

A 6 legjobb kettlebelles zsírégető gyakorlat

Pörgesd fel a metabolizmusod ezekkel a gyakorlatokkal!

Van 4 okunk, hogy lecseréld végre a párnádat

Az egészségre is káros lehet a régóta őrzött kedvenc.

Gondoltad volna, hogy a DNS-lánc 90%-a teljesen felesleges?

Ha lenne célja, már valószínűleg nem élnénk.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft