Asics fuzeX Rush – A kényelmes mindenes

Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy inkább futni szeretnék benne, vagy egy szabadtéri technopartin toporogni. Igazi mindenesnek tűnik.

Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy inkább futni szeretnék benne, vagy egy szabadtéri technopartin toporogni. Igazi mindenesnek tűnik.

Sikerült letesztelnem az Asics fuzeX Rush cipőjét különböző felhasználási módokon és felületeken. Ami biztos, hogy futni (padon és utcán egyaránt) kiváló. Nálam általában azok a futócipők válnak be, amelyeket nem kell betörni, megszokni. Eddig egy másik népszerű márkával voltam így, mostmár az Asics-szel is. Felvettem és működött, nem nyomott sehol, kényelmes a belső anyaga, a fuzeGel talp pedig elől és hátul is elég jól csillapít. Nincs túlzselézve, mint 20 éve a hipermenő hajviseletek, nem lesz bizonytalan a lépésed a túlcsillapítástól.

Kép

Ma már szinte nem is lehet mást kapni, csak sneaker-t. Nem olyan rossz dolog ez, hiszen így legalább már mindenki kényelmes cipőkben mászkál a hétköznapokon. Tovább tart majd az a térd meg a boka, mégis kúl meg trendi az egész világ.

Kép

A fuzeX Rush ráadásul a futócipők kényelmét kínálja utcai viselethez, amiben a többórás városi séták is kifejezetten jól esnek majd. A fesztiválszezonra érdemes beszerezni egyet, mert ott észrevétlenül sétálgatunk napi 20 kilométereket. Egyszer trekkeltem egy átlagos fesztivál napomat. Több mint egy félmaratont sikerült összetoporognom.

Advertisement

Mennyire erős a törzsed? És a lábaid? Nyomd le ezt az edzéstervet, ha tudod!

Ha szeretnél erős és kidolgozott törzsizmokat, de a teljesítményeden is javítanál, a csípődről és a farizmaidról nem szabad megfeledkezni.

Elhiszed? Így vesztette el a Szikla a szüzességét

Mivel hamarosan látható lesz az új filmje, a Baywatch, Dwayne Johnson mindent megtesz azért, hogy promózza.

Rekordot döntött az Everesten a vegán hegymászó

Atanasz Szkatov öt és fél nap alatt két csúcsot is meghódított.

Végre itt az előzetes: A Nagy Háborúval tér vissza a Trónok Harca

Július közepétől minden vasárnapot tűkön ülve várhatunk. A kissé lagymatag 6. évad után óriási izgalmakra számíthatunk a pajzán sorozattól.

Mi a jobb: az interval vagy a kardió?

A nyári kockahas projekt keretei között mindenki nekiáll bőszen kardiózni. Már sokszor mondtam, most is elismétlem: a diéta kezdete, ill. a „fogyni akarok” mondat elhangzása szinte mindig egybeesik az „El fogok menni futni.” megjegyzéssel…

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft