Asics fuzeX Rush – A kényelmes mindenes

Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy inkább futni szeretnék benne, vagy egy szabadtéri technopartin toporogni. Igazi mindenesnek tűnik.

Még mindig nem tudtam eldönteni, hogy inkább futni szeretnék benne, vagy egy szabadtéri technopartin toporogni. Igazi mindenesnek tűnik.

Sikerült letesztelnem az Asics fuzeX Rush cipőjét különböző felhasználási módokon és felületeken. Ami biztos, hogy futni (padon és utcán egyaránt) kiváló. Nálam általában azok a futócipők válnak be, amelyeket nem kell betörni, megszokni. Eddig egy másik népszerű márkával voltam így, mostmár az Asics-szel is. Felvettem és működött, nem nyomott sehol, kényelmes a belső anyaga, a fuzeGel talp pedig elől és hátul is elég jól csillapít. Nincs túlzselézve, mint 20 éve a hipermenő hajviseletek, nem lesz bizonytalan a lépésed a túlcsillapítástól.

Kép

Ma már szinte nem is lehet mást kapni, csak sneaker-t. Nem olyan rossz dolog ez, hiszen így legalább már mindenki kényelmes cipőkben mászkál a hétköznapokon. Tovább tart majd az a térd meg a boka, mégis kúl meg trendi az egész világ.

Kép

A fuzeX Rush ráadásul a futócipők kényelmét kínálja utcai viselethez, amiben a többórás városi séták is kifejezetten jól esnek majd. A fesztiválszezonra érdemes beszerezni egyet, mert ott észrevétlenül sétálgatunk napi 20 kilométereket. Egyszer trekkeltem egy átlagos fesztivál napomat. Több mint egy félmaratont sikerült összetoporognom.

Advertisement

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft