15 baki, amit az óvszerrel elkövethetsz

Az óvszer felhúzása mára már napi rutinoddá vált, de vajon tudod, hogy kell megfelelően csinálni? Sajnos a legújabb kutatások szerint sokan nem tudják.

Az óvszer felhúzása mára már napi rutinoddá vált, de vajon tudod, hogy kell megfelelően csinálni? Sajnos a legújabb kutatások szerint sokan nem tudják.

Az Indiana Egyetem kutatói 50 óvszerhasználattal kapcsolatos tanulmányt összegeztek, és miután átrágták magukat 16 év adatain, egy halom bakira bukkantak. Lehet, hogy te is elköveted őket? Íme a 15 hiba, amit a párok elkövetnek, mikor „felöltöznek” a levetkőzéshez.

Túl késő

A tanulmányok adatai alapján a megkérdezett nők 17, míg a férfiak 51.1%-a csak akkor húzza fel a gumit, amikor a közösülés már elkezdődött, ami nem igazán jelent védelmet a nemibetegségek ellen.

Túl korán

A megkérdezettek 13.6-44.7%-a pedig még azelőtt leveszi, mielőtt véget ér az együttlét.

Használat előtt legörgetni

A megkérdezettek 2.1-25.3%-a teljesen legörgeti a gumit mielőtt felhúzná. Ennek mi értelme ?

Nincs hely a tetején

24.3-45.7% követi el azt a hibát, hogy a gumi tetején nem marad hely az ondó számára.

Bentragadt levegő

Visszagondolva legutóbbi szexuális élményükre, a megkérdezett nők 48.1 és a férfiak 41.6%-a belátta, hogy használat előtt nem szorították ki az óvszer tetejében ragadt levegőt.

Kifordítva

A résztvevők 4-30.4%-a először kifordítva kezdte használni az óvszert, majd visszafordította, és tovább használta azt. Ez nem jó, mert a gumin maradt pre-ejakulációs folyadéktól is ugyanúgy teherbe eshet a nő. És nem, ez nem kamu, amit szexuális felvilágosítás órán meséltek be neked.

Nincs teljesen legörgetve

A megkérdezett nők 11.2%-a és a férfiak 8.8 %-a bevallotta, hogy a legutóbbi alkalommal úgy kezdtek el szexelni, hogy a gumi nem volt teljesen legörgetve.

Éles tárgyak

Az emberek 2.1-11.2%-a valamilyen éles tárggyal nyitja ki az óvszer csomagolását. A probléma az, hogy ami képes elszakítani a csomagolást, el fogja szakítani a gumit is…

Nem sérült?

Kicsomagoláskor a nők 82.7 és a férfiak 74.5 %-a nem ellenőrzi az óvszert használat előtt. Jobb, ha csekkolod, nincs-e valahol kilyukadva, nem járt-e le a szavatossági ideje, és keresed az egyéb hibákat, miközben felhúzod a gumit.

Semmi síkosítás

A megkérdezett emberek 16-25.8%-a síkosítás nélkül húzza fel az óvszert. Mi ezzel a probléma? Ha a szex sokáig tart, a gumi így sokkal könnyebben elszakadhat.

Síkósító-problémák

A nők nagyjából 3.2 és a férfiak 4.7%-a olaj-alapú síkosítót használ latex óvszerrel. Ez elgyengíti a latexet, és könnyebben elszakadhat.

Helytelen befejezés

A férfiak majdnem 31%-a ismerte be, hogy ejakuláció után nem elég gyorsan és megfelelően húzzák ki a péniszüket. Habozásnak itt semmi helye!

Újrahasznosítás

1.4-3.3% az együttlét során legalább kétszer újrahasználta a gumit. Jaj...

Nem megfelelő tárolás

A tanulmányokban megkérdezettek 3.3, illetve 19.1%-a nem a leírásnak megfelelő módon tárolja az óvszereit. Ne a zsebedben hordd, és ne legyen kitéve közvetlen napsütésnek, mert a latex anyag elvékonyodhat.

Zéró óvszer

Ez ugyan nem volt a kutatás része, de az óvszerhasználat teljes elhagyását be kellett vennünk a top 15 bakiba. A legfrissebb felmérések szerint a 18 és 24 közötti férfiak csupán 48%-a használt gumit legutóbbi partnerével. és ahogy feljebb haladunk a korcsoportokban, a helyzet csak rosszabbá válik: a 25-34 éveseknek 29.3, a 35-44 évesek mindössze 21.3%-a élt a lehetőséggel.

Olvasd el ezt is!
Melledzés a dohányzás káros hatásai ellen

Az erős mellizmok megkímélhetnek a tüdőbetegségektől, ezért vegyél egy nagy levegőt és irány a terem!

A legfontosabb dolgok, amikre szabadtéri edzéshez szükséged lehet

Végre itt a jó idő, ha kicsit alábbhagy a kánikula, mehetsz is a szabadba edzeni!

Megjelent a Men’s Health! 6 ok, amiért érdemes beszerezned!

Az új magazinból igazi nagyágyúktól tanulhatsz: Jason Statham edzéstrükkjeivel, a Trónok harcából ismert Hegy életvezetési tanácsaival és 70-en túli testépítők tippjeivel is megismerkedhetsz!

A férfi, aki vállalta a tesztoszteronterápiát a pénisznövelésért

Fordulj orvoshoz, ha libidócsökkenést észlelsz.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Itt a hatos csomag, hat lapszám, most fél áron!

Csak 2685 Ft