Szexpózok kézikönyve 3.

Tanulj új szexzokat és dobd fel szeuxális életed tippjeink segítségével!
Az egyesülés
Más néven: Egy lábat fel!
Előnyök: Gyorsabb orgazmus neki, könnyebb mozdulatok
Emelje fel a lábait a vállaidhoz, hiszen így megnövekszik az izommunka az alsó testében elősegítve az orgazmus létrejöttét. Ha felemeli a fenekét az ágyon, könnyebb lesz behatolnod és vonaglani is jobban tud a gyönyörtől.
Rákjárás
Előnyök: Végig egymás szemébe tudtok nézni, miközben egymás élvezeteire koncentráltok.
Üljetek le az ágyra úgy, hogy a lábaitok egymás felé álljanak, a karotokkal meg hátul támaszkodjatok meg. Haladjatok egymás fele és hatolj belé. A csípője a széttárt lábaid között lesznek, a térdei behajlítva, a lábait pedig rakja kívülre. Nincs más dolgotok, mint előre-hátra mozogni.
Próbáljátok ki: Megragadja a kezedet és felhúzza magát egy guggoló pózba, miközben te hátadra fekszel. A másik lehetőség, hogy ülve maradsz, és a mellkasodhoz húzod a barátnődet.
Forró tipp: Segíts neki abban, hogy beinduljon és kezdd el masszírozni. Miközben a kezeiddel ügyeskedsz, addig ő szabadon tekereghet és dörzsölheti neki a szeméremdombját az ágyneműnek, hogy a csiklóját izgassa!
Kanalas póz
Más néven: Oldalra forduló
Előnyök: Egy nagyon intim és közeli, egymással szembe forduló póz, ahol ölelkezhettek és csókolózhattok.
Egy tökéletes póz arra az esetre, ha terhes a barátnőd vagy esetleg fáj egyikőtök térde, hiszen leveszi a terhelést a testedről. Feküdjetek az oldalatokra úgy, hogy egymással szembe fordultok. Tárja szét a lábait gyengéden közben te hatolj be, majd zárja össze a lábait, így a hímvessződ kívül maradt része a csiklóját tudja ingerelni. Ebben a pózban nagyon egyszerű csókolóznotok.
Próbáljátok ki: A behatolás sokkal nehezebb így más technikákat is alkalmaznotok kell. Forgolódás, vonaglás, körkörös és fel és lefelé irányuló mozdulatok rásegítenek a nagyobb élvezetre!
Forró tipp: Ölelkezzetek legalább 20 másodpercig, mielőtt nekiláttok az akciónak. Az ölelkezés megnöveli az oxitocin szintet a szervezetedben, ami köztudottan a kötődést erősítő hormon, amitől még inkább egymásénak érzitek magatokat.
Az X póz
Más néven: Keresztbe kasul
Előnyök: Elnyújtja a szex idejét, hogy meghosszabbítsa az élvezeteket. A gyengéd behatolás ingerli a péniszed végén lévő idegvégződéseket.
Üljetek egymással szemben le az ágyra és nyújtsátok ki a lábatokat. Emeld át a jobb lábadat a bal lábán, majd ő emelje át a jobb lábát a te balodon. Közelítsetek egymás felé, hogy be tudj hatolni. Ezután dőljetek hátra és maradjatok az így kapott X pózban. A lassú, kényelmes mozdulatok helyettesítik a gyors behatolást.
Próbáljátok ki: Nyúljatok egymás felé, majd fogjátok meg egymás kezét és tartsátok meg a pózt. A másik lehetőség az, hogy felváltva le-fel ültök az ágyon anélkül, hogy változtatnátok a tempón.
3 zsírégető gyakorlat, amit biztos megtalálsz Justin Theroux edzéstervében

Hétvégén kicsit felfrissítenéd az edzésterved? Nem kell sokáig keresgélned, elég, ha követed Justin Theroux személyi edzőjének 3 gyakorlatát!

A kutyák azt is kiszagolják, ha bunkó vagy

A kutyád feltétel nélkül szeret - de ettől még észreveszi, ha rosszban sántikálsz.

10 férfi sztár, aki extrém fitnesz-átalakuláson esett át az elmúlt években

Kockás hasú akcióhőst formált magából Paul Rudd, Chris Hemsworth és Ryan Reynolds.

Mennyi az esély arra, hogy a startvonalnál találkozol életed szerelmével?

Lehet, hogy a jövőbeli párod már épp a maraton célvonalánál vár? Az Active.com próbálta kideríteni, mennyi az esély erre - és még sok másra:

Mit árul el a barátainak a szexuális életetekről?

Ha nem vagy a közelében, az összes titkotokat kifecsegi a barátnőd?

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő 50% kedvezménnyel!

Csak 2685 Ft