Szexpózok kézikönyve 3.

Tanulj új szexzokat és dobd fel szeuxális életed tippjeink segítségével!
Az egyesülés
Más néven: Egy lábat fel!
Előnyök: Gyorsabb orgazmus neki, könnyebb mozdulatok
Emelje fel a lábait a vállaidhoz, hiszen így megnövekszik az izommunka az alsó testében elősegítve az orgazmus létrejöttét. Ha felemeli a fenekét az ágyon, könnyebb lesz behatolnod és vonaglani is jobban tud a gyönyörtől.
Rákjárás
Előnyök: Végig egymás szemébe tudtok nézni, miközben egymás élvezeteire koncentráltok.
Üljetek le az ágyra úgy, hogy a lábaitok egymás felé álljanak, a karotokkal meg hátul támaszkodjatok meg. Haladjatok egymás fele és hatolj belé. A csípője a széttárt lábaid között lesznek, a térdei behajlítva, a lábait pedig rakja kívülre. Nincs más dolgotok, mint előre-hátra mozogni.
Próbáljátok ki: Megragadja a kezedet és felhúzza magát egy guggoló pózba, miközben te hátadra fekszel. A másik lehetőség, hogy ülve maradsz, és a mellkasodhoz húzod a barátnődet.
Forró tipp: Segíts neki abban, hogy beinduljon és kezdd el masszírozni. Miközben a kezeiddel ügyeskedsz, addig ő szabadon tekereghet és dörzsölheti neki a szeméremdombját az ágyneműnek, hogy a csiklóját izgassa!
Kanalas póz
Más néven: Oldalra forduló
Előnyök: Egy nagyon intim és közeli, egymással szembe forduló póz, ahol ölelkezhettek és csókolózhattok.
Egy tökéletes póz arra az esetre, ha terhes a barátnőd vagy esetleg fáj egyikőtök térde, hiszen leveszi a terhelést a testedről. Feküdjetek az oldalatokra úgy, hogy egymással szembe fordultok. Tárja szét a lábait gyengéden közben te hatolj be, majd zárja össze a lábait, így a hímvessződ kívül maradt része a csiklóját tudja ingerelni. Ebben a pózban nagyon egyszerű csókolóznotok.
Próbáljátok ki: A behatolás sokkal nehezebb így más technikákat is alkalmaznotok kell. Forgolódás, vonaglás, körkörös és fel és lefelé irányuló mozdulatok rásegítenek a nagyobb élvezetre!
Forró tipp: Ölelkezzetek legalább 20 másodpercig, mielőtt nekiláttok az akciónak. Az ölelkezés megnöveli az oxitocin szintet a szervezetedben, ami köztudottan a kötődést erősítő hormon, amitől még inkább egymásénak érzitek magatokat.
Az X póz
Más néven: Keresztbe kasul
Előnyök: Elnyújtja a szex idejét, hogy meghosszabbítsa az élvezeteket. A gyengéd behatolás ingerli a péniszed végén lévő idegvégződéseket.
Üljetek egymással szemben le az ágyra és nyújtsátok ki a lábatokat. Emeld át a jobb lábadat a bal lábán, majd ő emelje át a jobb lábát a te balodon. Közelítsetek egymás felé, hogy be tudj hatolni. Ezután dőljetek hátra és maradjatok az így kapott X pózban. A lassú, kényelmes mozdulatok helyettesítik a gyors behatolást.
Próbáljátok ki: Nyúljatok egymás felé, majd fogjátok meg egymás kezét és tartsátok meg a pózt. A másik lehetőség az, hogy felváltva le-fel ültök az ágyon anélkül, hogy változtatnátok a tempón.
5 ok, amiért a nők kerülik a szexet

5-ből 1 nő nem elégedett a szexuális életével - derül ki egy új kutatásból.

Vége a megbánt, túlmulatott estéknek: Karkötő, ami nem hagy berúgni

A bőrödön keresztül méri az alkoholszintet, hogy soha ne vetkőzz ki magadból.

Van az úgy, hogy diéta közben az agy gátolja a fogyást

Ha kevesebbet eszel, bizonyos agysejtek csökkentik tested energiafelhasználását.

Ez a férfi 27 kilót fogyott, kigyúrta magát és sokkal jobb lett az élete, mint eddig

Michael Jeffries drasztikus változásokat vezetett be az életébe, aminek nagy eredményei lettek.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft