A nők legpiszkosabb vágyai 3.

Megadás. Önfeláldozás. Dominancia, veszély, sürgősség. Amikor az 1430 nő elmesélte a legerotikusabb élményeit, visszaemlékezés közben ezeket a pszichológiai élményeket élték át. Egyébként teljesen egybehangzó módon írták le a szexuális emlékeiket: Kemény volt, gyors és eddig nem tapasztalt: magabiztosnak és határozottnak érezték magukat, még amikor ki voltak kötözve, akkor is!
Miről van akkor itt most szó? A kutatóknak van legalább egy egybehangzó elmélete: A vágy primitív. „A nomád törzsek idején a szex valószínűleg egy nyilvánosan folytatott, ösztönös dolog volt.” – állítja Dr. Matthew Jones, egy exhibicionizmust tanulmányozó vizsgálat vezetője. „A privát szféra, mint olyan, ezekben az időkben még nem is jött szóba. Az emberek együtt vadásztak, együtt ettek és a szex is közös dolog volt. Az exhibicionista késztetések ebben az esetben lehet, hogy hátráltatnák a dolgot.
Aztán ahogy a nők az állatok bundáját fokozatosan elkezdték plüssmackóra felcserélni, úgy kezdtek el egyre többet suttogni a szexről és rájöttek, hogy a piszkos titkok sokkal izgalmasabbak. Szerencsétekre rávettük őket, hogy megosszák velünk ezeket. A következőkben a nők legősibb, legösztönösebb vágyait olvashatjátok el és azt, hogyan váltsátok őket valóra!
Szex a tükör előtt
„Mind a ketten kétszer mentünk el, miközben néztük egymás arcát a tükörben.” – Natasha, 30
A srác: Egy idegen
A plusz a dologban: Magabiztosság
A tükrös plafon eléggé klisés dolog, ugyanakkor nagyon is hasznos. „Szex közben a tükör segítségével két szemszögből vizsgálhatod magatokat: az egyik az exhibicionista, a másik pedig a leskelődő, mivel magatokat nézed.” – állítja Jones. A tükör előtti játszadozás közben az ő testét is más szemszögekből ismerheted meg. „Olyan dolgokat fedezhetsz fel a partnered testével kapcsolatban, amiket eddig valószínűleg más szögből még nem tapasztaltál: hogyan izzad és pirosodok ki különböző helyzetekben, hogyan hajlik a háta, hogyan tekeredik a csípője.” – állítja Sitron. Ha felizgat, hogy nézheted őt szex közben, akkor kérd meg, hogy maszturbáljon a tükör előtt. Ez egyfajta tiltott leskelődés érzetét kelti benned. A maszturbálásról pedig…

Ezt a 11 tulajdonságot keresik a férfiak a leendő feleségükben

Nincs persze olyan kézikönyv, melyben a tökéletes feleség minden tulajdonsága szerepel, mivel ezt lehetetlen lenne megcsinálni, annyira különbözőek vagyunk. De van néhány olyan tulajdonság, mely a legtöbb férfi számára fontos, ha leendő feleségét szeretné megtalálni.

3 zsírégető gyakorlat, amit biztos megtalálsz Justin Theroux edzéstervében

Hétvégén kicsit felfrissítenéd az edzésterved? Nem kell sokáig keresgélned, elég, ha követed Justin Theroux személyi edzőjének 3 gyakorlatát!

A kutyák azt is kiszagolják, ha bunkó vagy

A kutyád feltétel nélkül szeret - de ettől még észreveszi, ha rosszban sántikálsz.

10 férfi sztár, aki extrém fitnesz-átalakuláson esett át az elmúlt években

Kockás hasú akcióhőst formált magából Paul Rudd, Chris Hemsworth és Ryan Reynolds.

Mennyi az esély arra, hogy a startvonalnál találkozol életed szerelmével?

Lehet, hogy a jövőbeli párod már épp a maraton célvonalánál vár? Az Active.com próbálta kideríteni, mennyi az esély erre - és még sok másra:

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő 50% kedvezménnyel!

Csak 2685 Ft