A nők legpiszkosabb vágyai 3.

Megadás. Önfeláldozás. Dominancia, veszély, sürgősség. Amikor az 1430 nő elmesélte a legerotikusabb élményeit, visszaemlékezés közben ezeket a pszichológiai élményeket élték át. Egyébként teljesen egybehangzó módon írták le a szexuális emlékeiket: Kemény volt, gyors és eddig nem tapasztalt: magabiztosnak és határozottnak érezték magukat, még amikor ki voltak kötözve, akkor is!
Miről van akkor itt most szó? A kutatóknak van legalább egy egybehangzó elmélete: A vágy primitív. „A nomád törzsek idején a szex valószínűleg egy nyilvánosan folytatott, ösztönös dolog volt.” – állítja Dr. Matthew Jones, egy exhibicionizmust tanulmányozó vizsgálat vezetője. „A privát szféra, mint olyan, ezekben az időkben még nem is jött szóba. Az emberek együtt vadásztak, együtt ettek és a szex is közös dolog volt. Az exhibicionista késztetések ebben az esetben lehet, hogy hátráltatnák a dolgot.
Aztán ahogy a nők az állatok bundáját fokozatosan elkezdték plüssmackóra felcserélni, úgy kezdtek el egyre többet suttogni a szexről és rájöttek, hogy a piszkos titkok sokkal izgalmasabbak. Szerencsétekre rávettük őket, hogy megosszák velünk ezeket. A következőkben a nők legősibb, legösztönösebb vágyait olvashatjátok el és azt, hogyan váltsátok őket valóra!
Szex a tükör előtt
„Mind a ketten kétszer mentünk el, miközben néztük egymás arcát a tükörben.” – Natasha, 30
A srác: Egy idegen
A plusz a dologban: Magabiztosság
A tükrös plafon eléggé klisés dolog, ugyanakkor nagyon is hasznos. „Szex közben a tükör segítségével két szemszögből vizsgálhatod magatokat: az egyik az exhibicionista, a másik pedig a leskelődő, mivel magatokat nézed.” – állítja Jones. A tükör előtti játszadozás közben az ő testét is más szemszögekből ismerheted meg. „Olyan dolgokat fedezhetsz fel a partnered testével kapcsolatban, amiket eddig valószínűleg más szögből még nem tapasztaltál: hogyan izzad és pirosodok ki különböző helyzetekben, hogyan hajlik a háta, hogyan tekeredik a csípője.” – állítja Sitron. Ha felizgat, hogy nézheted őt szex közben, akkor kérd meg, hogy maszturbáljon a tükör előtt. Ez egyfajta tiltott leskelődés érzetét kelti benned. A maszturbálásról pedig…

Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft