A nők legpiszkosabb vágyai 3.

Megadás. Önfeláldozás. Dominancia, veszély, sürgősség. Amikor az 1430 nő elmesélte a legerotikusabb élményeit, visszaemlékezés közben ezeket a pszichológiai élményeket élték át. Egyébként teljesen egybehangzó módon írták le a szexuális emlékeiket: Kemény volt, gyors és eddig nem tapasztalt: magabiztosnak és határozottnak érezték magukat, még amikor ki voltak kötözve, akkor is!
Miről van akkor itt most szó? A kutatóknak van legalább egy egybehangzó elmélete: A vágy primitív. „A nomád törzsek idején a szex valószínűleg egy nyilvánosan folytatott, ösztönös dolog volt.” – állítja Dr. Matthew Jones, egy exhibicionizmust tanulmányozó vizsgálat vezetője. „A privát szféra, mint olyan, ezekben az időkben még nem is jött szóba. Az emberek együtt vadásztak, együtt ettek és a szex is közös dolog volt. Az exhibicionista késztetések ebben az esetben lehet, hogy hátráltatnák a dolgot.
Aztán ahogy a nők az állatok bundáját fokozatosan elkezdték plüssmackóra felcserélni, úgy kezdtek el egyre többet suttogni a szexről és rájöttek, hogy a piszkos titkok sokkal izgalmasabbak. Szerencsétekre rávettük őket, hogy megosszák velünk ezeket. A következőkben a nők legősibb, legösztönösebb vágyait olvashatjátok el és azt, hogyan váltsátok őket valóra!
Szex a tükör előtt
„Mind a ketten kétszer mentünk el, miközben néztük egymás arcát a tükörben.” – Natasha, 30
A srác: Egy idegen
A plusz a dologban: Magabiztosság
A tükrös plafon eléggé klisés dolog, ugyanakkor nagyon is hasznos. „Szex közben a tükör segítségével két szemszögből vizsgálhatod magatokat: az egyik az exhibicionista, a másik pedig a leskelődő, mivel magatokat nézed.” – állítja Jones. A tükör előtti játszadozás közben az ő testét is más szemszögekből ismerheted meg. „Olyan dolgokat fedezhetsz fel a partnered testével kapcsolatban, amiket eddig valószínűleg más szögből még nem tapasztaltál: hogyan izzad és pirosodok ki különböző helyzetekben, hogyan hajlik a háta, hogyan tekeredik a csípője.” – állítja Sitron. Ha felizgat, hogy nézheted őt szex közben, akkor kérd meg, hogy maszturbáljon a tükör előtt. Ez egyfajta tiltott leskelődés érzetét kelti benned. A maszturbálásról pedig…

5 ok, amiért a nők kerülik a szexet

5-ből 1 nő nem elégedett a szexuális életével - derül ki egy új kutatásból.

Vége a megbánt, túlmulatott estéknek: Karkötő, ami nem hagy berúgni

A bőrödön keresztül méri az alkoholszintet, hogy soha ne vetkőzz ki magadból.

Van az úgy, hogy diéta közben az agy gátolja a fogyást

Ha kevesebbet eszel, bizonyos agysejtek csökkentik tested energiafelhasználását.

Ez a férfi 27 kilót fogyott, kigyúrta magát és sokkal jobb lett az élete, mint eddig

Michael Jeffries drasztikus változásokat vezetett be az életébe, aminek nagy eredményei lettek.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító
Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft