A nők legpiszkosabb vágyai 3.

Megadás. Önfeláldozás. Dominancia, veszély, sürgősség. Amikor az 1430 nő elmesélte a legerotikusabb élményeit, visszaemlékezés közben ezeket a pszichológiai élményeket élték át. Egyébként teljesen egybehangzó módon írták le a szexuális emlékeiket: Kemény volt, gyors és eddig nem tapasztalt: magabiztosnak és határozottnak érezték magukat, még amikor ki voltak kötözve, akkor is!
Miről van akkor itt most szó? A kutatóknak van legalább egy egybehangzó elmélete: A vágy primitív. „A nomád törzsek idején a szex valószínűleg egy nyilvánosan folytatott, ösztönös dolog volt.” – állítja Dr. Matthew Jones, egy exhibicionizmust tanulmányozó vizsgálat vezetője. „A privát szféra, mint olyan, ezekben az időkben még nem is jött szóba. Az emberek együtt vadásztak, együtt ettek és a szex is közös dolog volt. Az exhibicionista késztetések ebben az esetben lehet, hogy hátráltatnák a dolgot.
Aztán ahogy a nők az állatok bundáját fokozatosan elkezdték plüssmackóra felcserélni, úgy kezdtek el egyre többet suttogni a szexről és rájöttek, hogy a piszkos titkok sokkal izgalmasabbak. Szerencsétekre rávettük őket, hogy megosszák velünk ezeket. A következőkben a nők legősibb, legösztönösebb vágyait olvashatjátok el és azt, hogyan váltsátok őket valóra!
Szex a tükör előtt
„Mind a ketten kétszer mentünk el, miközben néztük egymás arcát a tükörben.” – Natasha, 30
A srác: Egy idegen
A plusz a dologban: Magabiztosság
A tükrös plafon eléggé klisés dolog, ugyanakkor nagyon is hasznos. „Szex közben a tükör segítségével két szemszögből vizsgálhatod magatokat: az egyik az exhibicionista, a másik pedig a leskelődő, mivel magatokat nézed.” – állítja Jones. A tükör előtti játszadozás közben az ő testét is más szemszögekből ismerheted meg. „Olyan dolgokat fedezhetsz fel a partnered testével kapcsolatban, amiket eddig valószínűleg más szögből még nem tapasztaltál: hogyan izzad és pirosodok ki különböző helyzetekben, hogyan hajlik a háta, hogyan tekeredik a csípője.” – állítja Sitron. Ha felizgat, hogy nézheted őt szex közben, akkor kérd meg, hogy maszturbáljon a tükör előtt. Ez egyfajta tiltott leskelődés érzetét kelti benned. A maszturbálásról pedig…

Ülj bele! – Hyundai Tucson 1.7 CRD

Kipróbáltuk az új Hyundai Tucsont, hogy megtudjuk, milyen egy koreai autóval túrázni

Hugh Jackman 5 legjobb fitnesz tippje

Mi is rajongói vagyunk a színésznek, nem hiába tűnt már fel a címlapunkon. A 38 éves Farkas megosztja veled a legjobb tippjeit, hogy te is hasonlóan izmossá válj.

A leggyakoribb hibák a jelszavad kiválasztásánál

Ma már olyan könnyű feltörni bármelyik fiókod, hogy te is meglepődnél rajta. Érdemes olyan jelszót kitalálnod, amivel biztonságban tudhatod a személyes dolgaid. Megmutatjuk, melyik hibákat kerüld el.

A 3 legjobb gyakorlat vádlira

Az erős, izmos vádlik sokkal arányosabbá teszik a tested. Bár a rövidgatyák szezonja elmúlt, a teremben még megvillanthatod őket.

6 ok, hogy beszerezd az új számunkat

Megjelent az új Men's Health! Pillants bele!

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft