5 jel, hogy unatkozik az ágyban

Megmutatjuk, mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy már nagyon unaj a banánt és egyáltalán nincs kedve szexelni veled.

Megmutatjuk, mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy már nagyon unaj a banánt és egyáltalán nincs kedve szexelni veled.

Máskor megy aludni, mint te
Így próbálja elkerülni az intimitást. Előfordulhat ennek ellenkezője is, amikor addig tesz-vesz a lakásban, amíg te el nem alszol. Ilyenkor próbáld meg korábbra időzíteni az akciót és vezesd rá, hogy mit szeretnél.

Egyetlen pózban akarja csinálni
A legrosszabb, ha ez az a póz, aminél te gyorsan elmész. Ebben az esetben azt érezheti, hogy a szex egy kötelező feladat és minél hamarabb túl akar rajta esni. Ha maradtok az egypózos menetnél, vess be egy vibrátort, vagy a kezeidet is. Így emlékezteted, milyen jó az orgazmus.

Ha csak te akarod kényeztetni, nemet mond
Mélyebb gond is állhat a háttérben, például ideges, mérges, vagy csalódott, csak ekkor lehet az, hogy lemond az élvezetekről. Próbáld meg kideríteni, mi a baj, aztán vond bele a játékba.

Megkérdezi, hogy elmentél-e, amikor még nem is mentél el
Magyarul: neki már elég volt. A legtöbb nőnek bőven elég 10 perc, hiszen ilyenkor már nem olyan nedvesek. Ezzel a 3 szóval viszont hatalmas nyomás nehezedik rád.

Nem akar teljesen levetkőzni
Néha tényleg erotikus, ha csak 1-1 ruhadarab marad rajtatok, de ez az unalom jele is lehet. Vezesd rá egy szexi sztriptízre, vagy kérd meg, hogy mutassa meg bizonyos testrészeit, amiket utána illik megdicsérni.

Olvasd el ezt is!
Ezt a 11 tulajdonságot keresik a férfiak a leendő feleségükben

Nincs persze olyan kézikönyv, melyben a tökéletes feleség minden tulajdonsága szerepel, mivel ezt lehetetlen lenne megcsinálni, annyira különbözőek vagyunk. De van néhány olyan tulajdonság, mely a legtöbb férfi számára fontos, ha leendő feleségét szeretné megtalálni.

3 zsírégető gyakorlat, amit biztos megtalálsz Justin Theroux edzéstervében

Hétvégén kicsit felfrissítenéd az edzésterved? Nem kell sokáig keresgélned, elég, ha követed Justin Theroux személyi edzőjének 3 gyakorlatát!

A kutyák azt is kiszagolják, ha bunkó vagy

A kutyád feltétel nélkül szeret - de ettől még észreveszi, ha rosszban sántikálsz.

10 férfi sztár, aki extrém fitnesz-átalakuláson esett át az elmúlt években

Kockás hasú akcióhőst formált magából Paul Rudd, Chris Hemsworth és Ryan Reynolds.

Mennyi az esély arra, hogy a startvonalnál találkozol életed szerelmével?

Lehet, hogy a jövőbeli párod már épp a maraton célvonalánál vár? Az Active.com próbálta kideríteni, mennyi az esély erre - és még sok másra:

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő 50% kedvezménnyel!

Csak 2685 Ft