5 jel, hogy unatkozik az ágyban

Megmutatjuk, mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy már nagyon unaj a banánt és egyáltalán nincs kedve szexelni veled.

Megmutatjuk, mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy már nagyon unaj a banánt és egyáltalán nincs kedve szexelni veled.

Máskor megy aludni, mint te
Így próbálja elkerülni az intimitást. Előfordulhat ennek ellenkezője is, amikor addig tesz-vesz a lakásban, amíg te el nem alszol. Ilyenkor próbáld meg korábbra időzíteni az akciót és vezesd rá, hogy mit szeretnél.

Egyetlen pózban akarja csinálni
A legrosszabb, ha ez az a póz, aminél te gyorsan elmész. Ebben az esetben azt érezheti, hogy a szex egy kötelező feladat és minél hamarabb túl akar rajta esni. Ha maradtok az egypózos menetnél, vess be egy vibrátort, vagy a kezeidet is. Így emlékezteted, milyen jó az orgazmus.

Ha csak te akarod kényeztetni, nemet mond
Mélyebb gond is állhat a háttérben, például ideges, mérges, vagy csalódott, csak ekkor lehet az, hogy lemond az élvezetekről. Próbáld meg kideríteni, mi a baj, aztán vond bele a játékba.

Megkérdezi, hogy elmentél-e, amikor még nem is mentél el
Magyarul: neki már elég volt. A legtöbb nőnek bőven elég 10 perc, hiszen ilyenkor már nem olyan nedvesek. Ezzel a 3 szóval viszont hatalmas nyomás nehezedik rád.

Nem akar teljesen levetkőzni
Néha tényleg erotikus, ha csak 1-1 ruhadarab marad rajtatok, de ez az unalom jele is lehet. Vezesd rá egy szexi sztriptízre, vagy kérd meg, hogy mutassa meg bizonyos testrészeit, amiket utána illik megdicsérni.

Olvasd el ezt is!
A nők szexibbnek, magabiztosabbnak és intelligensebbnek tartanak, ha...

Ideje újragondolni, hogy kit fogadsz be szárnysegédnek. Lehet, hogy nem is a legjobb haveroddal kellene elindulnod csajozni?

11 szextipp, ami feldobja a megszokottá vált házaséletet

Kapd elő ezt a listát, és ne félj használni!

Mit árul el a szülinapod a szexuális életedről?

Gondolkodtál már azon, miért jobb valakivel a szex? A biológiai tulajdonságokon kívül a születésnapod is kihathat arra, kivel, mennyire élvezed.

A világ legerősebb embere napi 7 étkezéssel 12.000 kalóriát visz be. Így csinálja

Brian Shaw elég sokat eszik - ez nem is meglepő, hiszen ő lett a világ legerősebb embere. Már négyszer szerezte meg ezt a címet, de rengeteget készült minden versenyére - és nem csak az edzés során, hanem a táplálkozását is ennek rendelte alá.

9 tipp, hogy végre úgy öltözz, mint egy felnőtt férfi

Ha szeretnéd, hogy végre komolyan vegyenek, érdemes megfogadnod a következő tippeket, hogy minden helyzetben érett férfiként tekintsenek rád - legalábbis az öltözködésed alapján…

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő fél évre 50% kedvezménnyel, lapszámonként 895 Ft helyett csak 445 Ft-ért!

Csak 1335 Ft