5 jel, hogy unatkozik az ágyban

Megmutatjuk, mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy már nagyon unaj a banánt és egyáltalán nincs kedve szexelni veled.

Megmutatjuk, mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy már nagyon unaj a banánt és egyáltalán nincs kedve szexelni veled.

Máskor megy aludni, mint te
Így próbálja elkerülni az intimitást. Előfordulhat ennek ellenkezője is, amikor addig tesz-vesz a lakásban, amíg te el nem alszol. Ilyenkor próbáld meg korábbra időzíteni az akciót és vezesd rá, hogy mit szeretnél.

Egyetlen pózban akarja csinálni
A legrosszabb, ha ez az a póz, aminél te gyorsan elmész. Ebben az esetben azt érezheti, hogy a szex egy kötelező feladat és minél hamarabb túl akar rajta esni. Ha maradtok az egypózos menetnél, vess be egy vibrátort, vagy a kezeidet is. Így emlékezteted, milyen jó az orgazmus.

Ha csak te akarod kényeztetni, nemet mond
Mélyebb gond is állhat a háttérben, például ideges, mérges, vagy csalódott, csak ekkor lehet az, hogy lemond az élvezetekről. Próbáld meg kideríteni, mi a baj, aztán vond bele a játékba.

Megkérdezi, hogy elmentél-e, amikor még nem is mentél el
Magyarul: neki már elég volt. A legtöbb nőnek bőven elég 10 perc, hiszen ilyenkor már nem olyan nedvesek. Ezzel a 3 szóval viszont hatalmas nyomás nehezedik rád.

Nem akar teljesen levetkőzni
Néha tényleg erotikus, ha csak 1-1 ruhadarab marad rajtatok, de ez az unalom jele is lehet. Vezesd rá egy szexi sztriptízre, vagy kérd meg, hogy mutassa meg bizonyos testrészeit, amiket utána illik megdicsérni.

Olvasd el ezt is!
Mit árul el rólad az, hogy milyen kocsid van?

Amikor autót vásárolsz, az életed 3 dimenziójának kell megfelelnie: annak, akinek gondolod magad, aki lenni szeretnél és annak, akinek mások gondolnak. Ezért választod a Porschét, hogy lenyűgözz másokat, a Volvót pedig azért, mert biztonságos.

A bicepszezés legjobb módja

A hagyományos bicepszezéssel nincs semmi baj, ám nagy eséllyel használod a hátizmaid és a vállizmaid, hogy megemeld a súlyt.

10 szexpóz, amivel garantált az orgazmus

Ha úgy szeretnél szexelni, hogy a szomszédok megutáljanak érte, a dolgod egyszerű: stimuláld a klitoriszt.

Tedd semmissé az ülőmunka hatását 1 perc alatt

A következő nyújtás abban is segít, hogy csökkentsd a hátfájdalmat és a konditermi teljesítményeden is javíthatsz vele!

Így lett hatalmas Wahlberg karja

Ha te is akkora bicepszet szeretnél, mint az övé, végezd el az edzéstervét - ennyire egyszerű.

Olvasd el ezeket is
Előfizetés

Előfizetek

MH 2016 okt 21. Most 50% kedvezménnyel fizethetsz elő! Így 895 Ft helyett csak 445 Ft lapszámonként. A fél éves előfizetés ára: 1335 Ft (3 lapszám)

Csak 1335 Ft