5 jel, hogy unatkozik az ágyban

Megmutatjuk, mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy már nagyon unaj a banánt és egyáltalán nincs kedve szexelni veled.

Megmutatjuk, mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy már nagyon unaj a banánt és egyáltalán nincs kedve szexelni veled.

Máskor megy aludni, mint te
Így próbálja elkerülni az intimitást. Előfordulhat ennek ellenkezője is, amikor addig tesz-vesz a lakásban, amíg te el nem alszol. Ilyenkor próbáld meg korábbra időzíteni az akciót és vezesd rá, hogy mit szeretnél.

Egyetlen pózban akarja csinálni
A legrosszabb, ha ez az a póz, aminél te gyorsan elmész. Ebben az esetben azt érezheti, hogy a szex egy kötelező feladat és minél hamarabb túl akar rajta esni. Ha maradtok az egypózos menetnél, vess be egy vibrátort, vagy a kezeidet is. Így emlékezteted, milyen jó az orgazmus.

Ha csak te akarod kényeztetni, nemet mond
Mélyebb gond is állhat a háttérben, például ideges, mérges, vagy csalódott, csak ekkor lehet az, hogy lemond az élvezetekről. Próbáld meg kideríteni, mi a baj, aztán vond bele a játékba.

Megkérdezi, hogy elmentél-e, amikor még nem is mentél el
Magyarul: neki már elég volt. A legtöbb nőnek bőven elég 10 perc, hiszen ilyenkor már nem olyan nedvesek. Ezzel a 3 szóval viszont hatalmas nyomás nehezedik rád.

Nem akar teljesen levetkőzni
Néha tényleg erotikus, ha csak 1-1 ruhadarab marad rajtatok, de ez az unalom jele is lehet. Vezesd rá egy szexi sztriptízre, vagy kérd meg, hogy mutassa meg bizonyos testrészeit, amiket utána illik megdicsérni.

Olvasd el ezt is!
Brutálisan kigyúrt testépítők, akik bizonyítják, hogy a húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ők az élő bizonyítékai annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél.

Időhiányban szenvedsz? Nyomd le otthon ezt a súlyzós edzést!

Csak egy pár egykezes súlyzóra és 15 percre lesz szükséged hozzá!

Mi a leghatékonyabb fegyver a felesleges kilók ellen?

Az ételek, illetve az étrend kalóriatartalma régóta a fogyni vágyók elsődleges fókusza. Ha úgy tetszik, a központi direktíva az, hogy „együnk kevesebbet, mozogjunk többet” (tehát csökkentsük a bevitt kalóriák mennyiségét és növeljük az elégetett kalóriák mennyiségét), ha fogyni szeretnénk.

Egész évben csobbanhatsz a Palatinus strandon!

Ha a Palatinus strandra eddig csak nyáron mentél, van egy jó hírünk: idén már ez a fürdő sem zárja be kapuit szeptemberben.

Olvasd el ezeket is

Segítünk az első lépésben: 50%-os kedvezménnyel fizethetsz elő!

Csak 2685 Ft